Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 13 sty 2007, 23:57
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 13 sty 2007, 23:58
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 14 sty 2007, 0:00
Czy ja wiem czy dobrzecloner pisze:Barcelona przegrala 3-1, i dobrze. Ciekawiej bedzie w La Liga, ale mam pytanie do tych, co mecz ogladali. Espanyol dostal az 8zoltych kartek. Zasluzyli ? Az tak brutalnie grali ? Czy kartki pod koniec meczu byly np. za gre na czas ?
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 14 sty 2007, 0:04
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 14 sty 2007, 0:05
Przyjeli taktyke - nie amsz zoltej? to kop od razu po przyjeciu, najlepiej w okolicach srodkowej liniicloner pisze:Zasluzyli ? Az tak brutalnie grali ?
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: revan » 14 sty 2007, 0:05
revan
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 14 sty 2007, 0:08
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 14 sty 2007, 0:09
SiKor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 14 sty 2007, 0:10
A moze to chodzilo o ta pilke, ktora spadla na Tamudo? Glowe mial skierowana do ziemii i moze pomyslal, ze Marquez w niego rzucilKrzysztof Jarzyna pisze:
Chociaz Marquez tez powinien wyleciec, bo nikt mi nie powie ze to nadepniecie Tamudo bylo przez przypadek
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 14 sty 2007, 0:14
Wn powtorce bylo wyraznie widac, jak nastapil (a w zasadzie nawet naskoczyl) na noge lezacego Tamudo. Raczej o to chodzilo Raulowimistyk pisze:A moze to chodzilo o ta pilke, ktora spadla na Tamudo? Glowe mial skierowana do ziemii i moze pomyslal, ze Marquez w niego rzucil
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 14 sty 2007, 0:15
Co ty pieprzysz? Przecież ewidentnie było widać że Marquez nadepnął z premedytacją leżącego Tamudo. Najlepsze jest to że po tym zgrywał idiotęmistyk pisze:A moze to chodzilo o ta pilke, ktora spadla na Tamudo? Glowe mial skierowana do ziemii i moze pomyslal, ze Marquez w niego rzucil
Mentor [']Krzysztof Jarzyna pisze:['] (to z kolei Niggaz)
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 14 sty 2007, 0:16
Myslisz, ze Thuram jest lekarstwem? Nie wydaje mi sie. Raz, ze bedzie dopiero co po kontuzji, a dwa, ze dalej uwazam, ze to wlasnie Puyol I marquez powinni grac na srodku obrony. Co do reszty sie zgadzam.SiKor pisze:jedyny pozytywny aspekt meczu: Saviola - sam wypracował bramkę, minął 2 rywali po czym świetnie uderzył z 20m. Później nie miał sytuacji, bo pomoc nic mu nie dogrywała...
Puyol + Marquez - piach.... lekarstwo THURAM !!!
Xavi nie grał nic, Iniesta średnio, nic wielkiego nie pokazał... R10 poprawnie, starał sie, strzał z wolnego w poprzeczke...
Gudjohnsen piach ['] - jak w nast. meczu Saviola będzie siedział a Gudi grał to zrobie to samo co Rijkaard z ławką rezerwowych z tym, że zaje,bie w telewizor![]()
![]()
![]()
najlepsi na boisku: Valdes i Saviola.... WIDOCZNY BRAK DECO, Xavi + Iniesta = NIE !![]()
![]()
brylancik pisze:Co ty pieprzysz? Przecież ewidentnie było widać że Marquez nadepnął z premedytacją leżącego Tamudo. Najlepsze jest to że po tym zgrywał idiotęmistyk pisze:A moze to chodzilo o ta pilke, ktora spadla na Tamudo? Glowe mial skierowana do ziemii i moze pomyslal, ze Marquez w niego rzucil
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 14 sty 2007, 0:23
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 14 sty 2007, 0:31
Ja bym chcial tylko, zeby w nastepnym meczu Saviola w pierwszym skladzie wyszedl, bo powinien grac ten kto jst w lepszej formie. A co do Guddiego to od poczatku mowilem, ze nie pasuje on za bardzo do stylu gry Barcelony. To nie jest typowy snajper, wyrafinowany napastnik. To jest zawodnik, ktory lubi grac za napastnikiem. Podobnie jak Zurawski w polskiej kadrze. Nie mam do niego duzych pretensji, bo to nie jest przeciez Eto`o czy Henry, ale zadowolony z jego gry w tym spotkaniu nie jestem. Zreszta podobnie jak w kilku innych.Jarzinho pisze: Co wy chcecie od Eidura, ostatnio Niggaz i rkoeman mnie usiwadomili, ze o niego nic wiecj nie mozna wymagac, on poprostu mial byc tym drugim w kolejnosci i nic wiecej.
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 14 sty 2007, 0:39
Ale Barcelona gra właśnie w takim ustawieniu że nie posiada takiego "typowego snajpera". Barca gra 4-3-3 z trzema napastnikami którzy lubią się cofać do pomocy i nawet mają zadania defensywne. Dlatego m.in. Saviola ma takie ciężkie tam życie. A co do Gudjohnsena to jak dla mnie pasuje do waszego stylu ale nie jest zawodnikiem z najwyższej półki. Jednak w porównaniu do Saviolii ma dwie zalety - umie grać tyłem do bramki i Rijkaard nie próbuje na siłę udowodnić jakim jest beznadziejnym zawodnikiem.mistyk pisze:e jest typowy snajper, wyrafinowany napastnik.
brylancik
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio