mistyk pisze:Ja bym chcial tylko, zeby w nastepnym meczu Saviola w pierwszym skladzie wyszedl, bo powinien grac ten kto jst w lepszej formie
Co ty mowisz. Eidur swietnie gra tyłem do bramki w powietrzu, bierze udział takze w defensywie... tylko jeszcze czekam az to pokaze.
Ostre osady dajesz, neistety zostana one niedługo storpedowane... Tymi jakimi ja podałem. Ja byłem pozytywnie nastawiony do Islandczyka jako rezerwowego, gdybym przed sezonem wiedział, ze bedzie podstawowym zawodnikiem, nigdy bym nie poparl jego wyboru.mistyk pisze: A co do Guddiego to od poczatku mowilem, ze nie pasuje on za bardzo do stylu gry Barcelony. To nie jest typowy snajper, wyrafinowany napastnik. To jest zawodnik, ktory lubi grac za napastnikiem. Podobnie jak Zurawski w polskiej kadrze. Nie mam do niego duzych pretensji, bo to nie jest przeciez Eto`o czy Henry, ale zadowolony z jego gry w tym spotkaniu nie jestem. Zreszta podobnie jak w kilku innych.
Nasptepny mecz gramy z Alaves i kolejne Derby i jak dla mnie moze w nich zagrac Eidur, bo to juz jego ostatnie mecze, a i rywal łatwy.