Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 14 sty 2007, 22:25
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 15 sty 2007, 11:50
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 15 sty 2007, 13:19
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 15 sty 2007, 17:53
no właśnie, nie ma po co wydawać grubej kasy tylko po to, żeby 'mieć' i móc się pochwalićolson pisze:Co do zmiany taktyki transferowej zupelnie sie nie zgadzam. Bayern jeszcze zadnych 'grubych milionow' na gwiazdy nie wydal. I tak moze zostac. Hoeness powiedzial, ze jezeli zajdzie taka potrzeba [tzn. znajda pilkarza, w ktorego warto zainwestowac tak wielki pieniadze], sypna gotowka. Zastrzegl jednak, ze tak nie musi sie stac.
z tego jak napisałeś można by było wywnioskować, że Dos Santosa też z Niemiec kupiliśmyEbi pisze:Taktyka skupowania najlepszych z Niemiec przestała się sprawdzać, a nieudany transfer Dos Santosa zmusił ich do innego myślenia.
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 15 sty 2007, 18:35
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 15 sty 2007, 19:28
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: tiaga » 15 sty 2007, 21:47
tiaga
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 15 sty 2007, 22:00
witamy, witamy chyba pierwsza fanka na forumtiaga pisze:Swoją drogą... wita Was wierna fanka teamu z Monachium, konkretnie FC Bayernu.
Przyniosło mnie aż tutaj i mam nadzieję, że trochę tutaj zagrzeję miejsca.
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: tiaga » 15 sty 2007, 22:19
tiaga
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 16 sty 2007, 9:29
Ribery, Klose [jezeli zglosi chec pozostania w NiemczechAkarin pisze:Ciekaw jestem kiedy się dowiemy od Hoennessa o prawdziwym zainterswaniu jakimś piłkarzem
olson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 16 sty 2007, 10:28
No oficjalna strona Bayernu tez juz potwierdzila te doniesienia, tak wiec mozna juz uznac odejscie Brazzo do Turynu jako pewneolson pisze:Dzisiejszy Kicker podaje, ze Brazzo po sezonie na pewno odejdzie z Bayernu. Informacje wiarygodne, dziennik cytuje nawet samego pilkarza, ktory stwierdza, ze latem przenosi sie do Turynu.
No wlasnieolson pisze:Po sezonie trzeba bedzie kogos dokupic na pozycje skrzydlowego/ bocznego obroncy. Niestety, to strefy gry Hamita Altintopa, bedacego ostatnio na ustach prasy w kontekscie zainteresowania Bayernu Rolling Eyes.
Akarin pisze:Ciekaw jestem kiedy się dowiemy od Hoennessa o prawdziwym zainterswaniu jakimś piłkarzem Question
Hoeness o Robbenie pisze:Nic nie jest tutaj na rzeczy. To wszystko spekulacje. Owszem, jeśli Robben czy Miroslav Klose byliby na sprzedaż to być może zadziałalibyśmy w ich sprawach. Jednak fakty są takie, że nie kontaktowaliśmy się ani z Chelsea, ani z agentem Robbena.
Hoeness o Riquelme pisze:Nie jesteśmy umysłowo chorzy. Jak można kupić takiego gracza jak Riquelme za 18 milionów? Nie składaliśmy za niego żadnej oferty i nie będziemy składać w przyszłości.
Hoeness o Klose pisze:Nic nowego w tej sprawie się nie zdarzyło: powtórzę to, co mówiliśmy w ostatnich tygodniach i miesiącach - jeśli Klose będzie wyobrażał sobie transfer w obrębie Niemiec to będziemy się o niego starać. Jeśli będzie inaczej to nie podejmiemy żadnych działań.
i tak jeszcze w ramach ciekawostkiHoeness o Ribery'm pisze:Nie miałem z nim kontaktu. Rozmawiałem z prezydentem Olympique na kilku spotkaniach. Na razie podtrzymane jest stanowisko Marsylii: jeśli Ribery będzie mógł odejść, będziemy jednym z pierwszych klubów, z którym będą prowadzone rozmowy. Marsylia ma dać nam sygnał, gdyby była gotowa go sprzedać. Wtedy jeszcze raz zastanowimy się czy na pewno chcemy go sprowadzić.
Hoeness o przedluzeniu kontraktu z Brazzo pisze:Jesteśmy w stałym kontakcie z jego agentem. Hasan to przyjaciel naszego klubu. W spokoju podejmiemy decyzję, która będzie najlepsza dla niego i dla nas.
spyrczak

Post Wyświetl pojedynczy post autor: weasel » 16 sty 2007, 13:28
Z tym, że niekoniecznie bo dziś podano, że Deisler postanowił zakończyć karierę...spyrczak pisze:...przeciez prawa strone mamy calkiem calkiem: Sagnol, Lell, Gorlitz, Deisler...
weasel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 16 sty 2007, 13:41
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: spyrczak » 16 sty 2007, 13:50
weasel pisze:Z tym, że niekoniecznie bo dziś podano, że Deisler postanowił zakończyć karierę...
spyrczak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: tiaga » 16 sty 2007, 13:53
tiaga
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio