Wisła Kraków (zbiorczy) - Strona 8

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZODP

Dotrze ten hajs czy nie dotrze?

Dotrze, dotrze
7
28%
Nie ma bata, nie dotrze
10
40%
Je**ć konfitury!!!
8
32%
XBiT
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: XBiT » 23 lis 2004, 20:39

lepiej niech kilku pilkarzy odejdzie z Wisly, bo musza tez zrobic cos dla siebie.

Zurawski i Szymkowiak niech odejda. W polsce znajdzie sie dla nich zastepcow!
wariant optymistyczny- Jelen i Golinski
wariant pesymistyczny(ale tez dobry)- Pawel Brozek, Kwiek

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 23 lis 2004, 21:20

I'LOVE WISŁA!!!!!!!!!!!!!!!!MAM NAWET STRÓJ WISŁY!!!!!!!!WISŁA WISŁA NA ZAWSZE ...........SRACOWIA UUUUUUUUUUUUUU.............

XBiT
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: XBiT » 26 lis 2004, 18:25

chodza plotki ze Zurawski ma zostac w Wisle i do wisly ma wrocic Kosowski :!: tego chyba wszyscy chcemy, chociaz dla nich lepiej byloby starac sie zablysnac na zachodzie :x

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 26 lis 2004, 18:33

jest dobrze tak jak jest...Żuraw i Kasper zostaną...a na bokach Zieńczuk i Gora tez niech zostaną...Kosa niepotrzebny na razie...wg.mnie

Awatar użytkownika
tswidok
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 29 lis 2004, 3:53

Kolejny mecz kolejna wygrana

Tym razem znowu popłyneła Szczakowianka 4-0
Raz,dwa,trzy,cztery...........................Mało

Jazda Jada Jazda Biała Gwiazda :lol:

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 29 lis 2004, 13:53

ale ładne bramki:D szczegolnie ta Głowackiego:D

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 29 lis 2004, 16:38

Swietny mecz! Szczakowianka nie mogła powiedzieć nic, ale napastnicy Wisły powinni chyba jeszcze potrenować :) Piękna głowka Głowackiego i swietna gra Cantoro. Podobał mi sie strzał Baszczyńskiego z woleja w poprzeczke i słupek Żurawskiego z rzutu wolnego. A Omeonu niech lepiej do rezerw przejdzie :?

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 29 lis 2004, 17:27

Żuraw dobrze grał...ale Omeonu to całkiem zawalił sprawe...poza 1 zagraniem...mam nadzieje ze Franek zdobędzie ponad 3- goli w rundzie jesinnej:D jeszcze mu 1 do 30 brakuje..

Sławek
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sławek » 29 gru 2004, 16:15

smieszny byl kurs w tym meczu...1:90 na real w pierwszym meczu w krakowie...a wiadomo ze wygra z nimi...a teraz wisla jest bez sponsora i zadnego europejskiego klubu z niej nie bedzie

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 30 gru 2004, 16:03

sławek>>> komu kibicujesz??

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 30 gru 2004, 16:19

a ja powiem tak, skoro juz odszedl cupial i kasper i kukielka i pewno gorawski, to wisla powinna :

- znalezc dobrego sponsora, najlepiej gdyby to byl ktos z kregu abramowicza co jest mozliwe ale o sie okarze
- poszukac wzmocnien i nie bac sie wydawac nawet milion euro za zawodnika jak ostatnio za jana polaka, slowaka ktory z pewnoscia swietnie zastapil by zurawia
- wprowadzic do druzyny swoje mlode talenty, pawla brozka, kwieka i szukac innych w czechach, slowacji, ukrainie, niemczech a nie tylko na krajowym podworku
- ze wszytkich kibicow stworzyc jeden wielki klub kibica wprowadzic obowiazkowe skladki, wprowadzic karnety na mecze, tak jak to robi barca czy real, tam kibice sa jednym ze zrodel dochodow
- rozbudowac stadion na co najmniej 20000 miejsc i zbudowac osrodek treningowy w przeciagu maximum 5 lat
- z jakims wiekszym klubem europy podpisac umowe gdzie wisla bylaby klubem satelickim, tak samo wisla powinna znalezc sobie taki satelicki klub do szlifowania talentow
- podpisac umowe sponsorska z przynajmniej 5 sponsorami a nei jednym (ERA)

no i wydaje mi sie ze to wszustko zrealizowane przez jakies 5 lat dalo by wisle corocznie miejsce w lidze mistrzow

Awatar użytkownika
Marco
Armia Białej Gwiazdy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco » 30 gru 2004, 17:30

smitu pisze:a ja powiem tak, skoro juz odszedl cupial i kasper i kukielka i pewno gorawski, to wisla powinna :

- znalezc dobrego sponsora, najlepiej gdyby to byl ktos z kregu abramowicza co jest mozliwe ale o sie okarze
- poszukac wzmocnien i nie bac sie wydawac nawet milion euro za zawodnika jak ostatnio za jana polaka, slowaka ktory z pewnoscia swietnie zastapil by zurawia
- wprowadzic do druzyny swoje mlode talenty, pawla brozka, kwieka i szukac innych w czechach, slowacji, ukrainie, niemczech a nie tylko na krajowym podworku
- ze wszytkich kibicow stworzyc jeden wielki klub kibica wprowadzic obowiazkowe skladki, wprowadzic karnety na mecze, tak jak to robi barca czy real, tam kibice sa jednym ze zrodel dochodow
- rozbudowac stadion na co najmniej 20000 miejsc i zbudowac osrodek treningowy w przeciagu maximum 5 lat
- z jakims wiekszym klubem europy podpisac umowe gdzie wisla bylaby klubem satelickim, tak samo wisla powinna znalezc sobie taki satelicki klub do szlifowania talentow

no i wydaje mi sie ze to wszustko zrealizowane przez jakies 5 lat dalo by wisle corocznie miejsce w lidze mistrzow
Cupiał nie odszedł to po pierwsze. Po drugie Cupiał nie był sponsorem ani strategicznym ani zwyklym. Bo tkaim sponosorem strategicznym jest ERA.
Po 3 wystarczy dokupic 2-3 zawodnikow do obecnego skladu. PO 4 istnieje juz Stowarzyszenie Kibiców Wisły Kraków wiec nie ma co tworzyc nowego. Po 5 stadion juz powstaje ma miec ok 25 000 miejsc. Obecnie powstaje trybuna poludniowa za ok 35 mln zlotych, Po 6 bardzo chetnie podpisze Wisly nawet 10 umow sponsorkich tlyko daj mi tych spnsorow a nie zapominaj ze w 1 lidze jets jeszcze inny krakowski klub rowniez bogaty w historię jak Wisła.

Awatar użytkownika
eXpert
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: eXpert » 30 gru 2004, 18:14

"Przeglad Sportowy" pisze:Krzysztof Król, 18-latek ze Szkółki Piłkarskiej z Wodzisławia Janusza Pontusa, będzie pierwszym nabytkiem nowego trenera Wisły Kraków Wernera Lički - informuje "Przegląd Sportowy".

- To lewy obrońca, który dysponuje znakomitymi warunkami fizycznymi. Najważniejsze, że zachwycili się nim Henryk Kasperczak i Antoni Szymanowski. Wiem, że pan Kasperczak już nie decyduje o sprawach kadrowych, ale jego następca też chce Króla - mówi Pontus. - Już wcześniej pytały o niego niemieckie Mainz, Cottbus i Ahlen, ale uznałem, że lepiej będzie, jak chłopak zostanie w kraju.

- Właściwie to wszystko jest dograne. Lewych obrońców nie ma wielu, więc jeśli pojawi się ktoś utalentowany, trzeba na niego dmuchać - skomentował Werner Lička.
Ale sie Wiselka wzmocnila, a raczej swoje rezerwy :lol: , ale nie bede tego chlopaka krytykowal bu jeszcze nie mial okazji sie zaprezentowac :wink: .
Co Wy o tym transferze sadzicie :?:

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 30 gru 2004, 18:19

Wiggles pisze:
smitu pisze:a ja powiem tak, skoro juz odszedl cupial i kasper i kukielka i pewno gorawski, to wisla powinna :

Cupiał nie odszedł to po pierwsze. Po drugie Cupiał nie był sponsorem ani strategicznym ani zwyklym. Bo tkaim sponosorem strategicznym jest ERA.
Po 3 wystarczy dokupic 2-3 zawodnikow do obecnego skladu. PO 4 istnieje juz Stowarzyszenie Kibiców Wisły Kraków wiec nie ma co tworzyc nowego. Po 5 stadion juz powstaje ma miec ok 25 000 miejsc. Obecnie powstaje trybuna poludniowa za ok 35 mln zlotych, Po 6 bardzo chetnie podpisze Wisly nawet 10 umow sponsorkich tlyko daj mi tych spnsorow a nie zapominaj ze w 1 lidze jets jeszcze inny krakowski klub rowniez bogaty w historię jak Wisła.

a czy ja powiedzialem wogole ze cupial byl sponsorem ??!! stadion dopiero powstaje wiec tez sie nie pomylilem, a czy kibice placa skladki tak jak to sie robi w hiszpani ?? a niby jakich zawodnikow bys chcial kupowac ?? i moze wisla chetnie podpisze ale za malo chetnie szuka !! przyklad Engel -- w Polonii moze uda mu sie sprowadzic kolejnego sponsora i to angielska firme i jej 150 euro, i tam tez jest druga wielka druzyna, a czy np w lodynie nie ma dwoch wielkich druzyn !! i spojrz ile one maja sponsorow !! nie jednego a kilku jezeli wisla chce sie liczyc potrzebuje po prostu znacznie wiecej kasy niz ma, taki cska moskwa ile ma kasy ? nawet taki anderlecht dale wiecej pieniedzy ma wiekszy budzet od wisly i sa efekty ...

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 30 gru 2004, 19:34

Mikusiński WP za Sracovię :?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”