Post Wyświetl pojedynczy post autor: XBiT » 23 lis 2004, 20:39
XBiT
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 23 lis 2004, 21:20
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: XBiT » 26 lis 2004, 18:25
XBiT
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 26 lis 2004, 18:33
Mazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 29 lis 2004, 3:53
tswidok
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 29 lis 2004, 13:53
Mazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 29 lis 2004, 16:38
Tomusmc
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 29 lis 2004, 17:27
Mazi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sławek » 29 gru 2004, 16:15
Sławek
Mazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 30 gru 2004, 16:19
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco » 30 gru 2004, 17:30
Cupiał nie odszedł to po pierwsze. Po drugie Cupiał nie był sponsorem ani strategicznym ani zwyklym. Bo tkaim sponosorem strategicznym jest ERA.smitu pisze:a ja powiem tak, skoro juz odszedl cupial i kasper i kukielka i pewno gorawski, to wisla powinna :
- znalezc dobrego sponsora, najlepiej gdyby to byl ktos z kregu abramowicza co jest mozliwe ale o sie okarze
- poszukac wzmocnien i nie bac sie wydawac nawet milion euro za zawodnika jak ostatnio za jana polaka, slowaka ktory z pewnoscia swietnie zastapil by zurawia
- wprowadzic do druzyny swoje mlode talenty, pawla brozka, kwieka i szukac innych w czechach, slowacji, ukrainie, niemczech a nie tylko na krajowym podworku
- ze wszytkich kibicow stworzyc jeden wielki klub kibica wprowadzic obowiazkowe skladki, wprowadzic karnety na mecze, tak jak to robi barca czy real, tam kibice sa jednym ze zrodel dochodow
- rozbudowac stadion na co najmniej 20000 miejsc i zbudowac osrodek treningowy w przeciagu maximum 5 lat
- z jakims wiekszym klubem europy podpisac umowe gdzie wisla bylaby klubem satelickim, tak samo wisla powinna znalezc sobie taki satelicki klub do szlifowania talentow
- podpisac umowe sponsorska z przynajmniej 5 sponsorami a nei jednym (ERA)
no i wydaje mi sie ze to wszustko zrealizowane przez jakies 5 lat dalo by wisle corocznie miejsce w lidze mistrzow
Marco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: eXpert » 30 gru 2004, 18:14
Ale sie Wiselka wzmocnila, a raczej swoje rezerwy"Przeglad Sportowy" pisze:Krzysztof Król, 18-latek ze Szkółki Piłkarskiej z Wodzisławia Janusza Pontusa, będzie pierwszym nabytkiem nowego trenera Wisły Kraków Wernera Lički - informuje "Przegląd Sportowy".
- To lewy obrońca, który dysponuje znakomitymi warunkami fizycznymi. Najważniejsze, że zachwycili się nim Henryk Kasperczak i Antoni Szymanowski. Wiem, że pan Kasperczak już nie decyduje o sprawach kadrowych, ale jego następca też chce Króla - mówi Pontus. - Już wcześniej pytały o niego niemieckie Mainz, Cottbus i Ahlen, ale uznałem, że lepiej będzie, jak chłopak zostanie w kraju.
- Właściwie to wszystko jest dograne. Lewych obrońców nie ma wielu, więc jeśli pojawi się ktoś utalentowany, trzeba na niego dmuchać - skomentował Werner Lička.
eXpert

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 30 gru 2004, 18:19
Wiggles pisze:Cupiał nie odszedł to po pierwsze. Po drugie Cupiał nie był sponsorem ani strategicznym ani zwyklym. Bo tkaim sponosorem strategicznym jest ERA.smitu pisze:a ja powiem tak, skoro juz odszedl cupial i kasper i kukielka i pewno gorawski, to wisla powinna :
- znalezc dobrego sponsora, najlepiej gdyby to byl ktos z kregu abramowicza co jest mozliwe ale o sie okarze
- poszukac wzmocnien i nie bac sie wydawac nawet milion euro za zawodnika jak ostatnio za jana polaka, slowaka ktory z pewnoscia swietnie zastapil by zurawia
- wprowadzic do druzyny swoje mlode talenty, pawla brozka, kwieka i szukac innych w czechach, slowacji, ukrainie, niemczech a nie tylko na krajowym podworku
- ze wszytkich kibicow stworzyc jeden wielki klub kibica wprowadzic obowiazkowe skladki, wprowadzic karnety na mecze, tak jak to robi barca czy real, tam kibice sa jednym ze zrodel dochodow
- rozbudowac stadion na co najmniej 20000 miejsc i zbudowac osrodek treningowy w przeciagu maximum 5 lat
- z jakims wiekszym klubem europy podpisac umowe gdzie wisla bylaby klubem satelickim, tak samo wisla powinna znalezc sobie taki satelicki klub do szlifowania talentow
- podpisac umowe sponsorska z przynajmniej 5 sponsorami a nei jednym (ERA)
no i wydaje mi sie ze to wszustko zrealizowane przez jakies 5 lat dalo by wisle corocznie miejsce w lidze mistrzow
Po 3 wystarczy dokupic 2-3 zawodnikow do obecnego skladu. PO 4 istnieje juz Stowarzyszenie Kibiców Wisły Kraków wiec nie ma co tworzyc nowego. Po 5 stadion juz powstaje ma miec ok 25 000 miejsc. Obecnie powstaje trybuna poludniowa za ok 35 mln zlotych, Po 6 bardzo chetnie podpisze Wisly nawet 10 umow sponsorkich tlyko daj mi tych spnsorow a nie zapominaj ze w 1 lidze jets jeszcze inny krakowski klub rowniez bogaty w historię jak Wisła.
smitu
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio