Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 22 sty 2007, 21:36
kama_reda
Post Wyświetl pojedynczy post autor: tiaga » 22 sty 2007, 21:40
tiaga
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 22 sty 2007, 21:45
Bylo nie bylo... Info pojawilo sie ze prawdopodobnie Niemcy zagraja bez kilku podstawowych graczy ale to nic pewnego nie bylo... Mial nie grac Schwarzer, a zagral, jeszcze jeden z pilkarzy ktory mial nie grac tez zagral ale nie pamietam nazwiska. Nawet Niemcy jakby wyszli w rezerwowym skladzie to przy maksymalnej koncentracji mogliby pokonac Polske... Stad moja pewnosc ze przegramy ten mecz, ale wygralismy wiec tym bardziej sie cieszekama_reda pisze:Otóż to, nie wyszli najsilniejszym zestawieniem, o czym było wiadomo już na dzień przed spotkaniem.
Ciekawe ktotiaga pisze:Zresztą jedna osoba wśród zebranych tutaj 'musiała' wysłuchiwać moich lamentów i 'okrzyków' radości.
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: tiaga » 22 sty 2007, 21:50
tiaga
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 23 sty 2007, 22:47
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: tiaga » 23 sty 2007, 22:59
tiaga
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 23 sty 2007, 23:07
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 24 sty 2007, 7:49
Francuzi przegerali nie z byle kim tylko z Islandia, ktora od lat liczy sie w swiatowej pilce recznej. Nie patrzylbym jakos na ten mecz w swietle tego ze dzieki temu mamy wieksze szanse. Francja w meczu z Polska zrobi wszystko zeby wygrac, bo porazka stworzy juz im tylko iluzoryczne szanse na awans, a oni mieli tutaj zdobyc medal. M,am nadzieje ze powalczymy i jeszcze dodam tylko ze Francja jest zespolem lepszym niz Niemcy.tiaga pisze:Biorąc pod uwagę dosyć dziwną przegraną Francuzów oraz wygrany mecz Polaków z gospodarzami turnieju,
Zgadzam sie, tylko ze rzuty karne szly mu slabo. Zawodnicy niemieccy caly czas rzucali w prawy rog, a Szmal caly czas dawal im sie oszukiwac. Nie zmienia to jednak sprawy ze to dzieki niemu wygralismy z NiemcamiAkarin pisze:Swoją drogą to Szmal wybraniał wszystko co mógł,
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 24 sty 2007, 15:59
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: tiaga » 24 sty 2007, 18:08
tiaga
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 24 sty 2007, 18:32
Ale łaske zrobili... To jest ich obowiazek zeby pokazac Polska reprezentacje, nie zrobili tego w otwartym kanale to musza to zrobic chociazby w kodowanym. Jesliby tego meczu nie pokazali to nie wiem co by z kibicow sobie zrobili - chyba kpine.tiaga pisze:Polsat Sport zdecydował się jednak transmitować mecz Polska - Francja
Nie ma sie z czego cieszyc. Jak juz wspomnialem to jest ich obowiazek. Powinni dac to do otwartergo Polsatu, albo chociazby do TV4 (ale wtedy Cyfra moglaby pokazywac nmecz a zarzad Polsatu bo sie chyba powiesil jakby do tego doszlo).tiaga pisze:Odzyskałam właśnie wiarę w zarząd tv.
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: tiaga » 24 sty 2007, 19:45
tiaga
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 24 sty 2007, 19:56
Myslalem ze PS pokaze wszystkie mecze Polakow i ze to jest pewne. Ameryki nie odkrylas.tiaga pisze:Widocznie uznałam, że jest z czego się cieszyć.
Co chcialas osiagnac tym zdaniem?tiaga pisze:To, że Ty tak nie uważasz, to już mnie nie interesuje.
O co ci kobieto chodzi? Od tego jest forum zeby wyrazac swoje opinie mniej lub bardziej mile dla ktores ze stron. Wiec zarowno ja jak i i reszta uzytkownikow tego forum ma prawo ponarzekac na kogo tylko zechce.tiaga pisze:Ps. Nie pisz wszystkiego tak pretensjonalnie.
Jeśli masz jakieś zastrzeżenia to napisz do telewizji i tam im ponarzekaj, my na nich większego wpływu nie mamy.
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: tiaga » 24 sty 2007, 20:05
tiaga
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 24 sty 2007, 20:57
Jarzinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio