Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 270

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
El-Polacco
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: El-Polacco » 26 sty 2007, 17:44

Czy ktoś mi powie ocb z tymi bilansami :?: Co nam za to grozi kogo dotyczą oskarżenia (konkretnie), bo dużo szumu jak zwykle...

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 26 sty 2007, 20:46

El-Polacco pisze:Czy ktoś mi powie ocb z tymi bilansami Co nam za to grozi kogo dotyczą oskarżenia (konkretnie), bo dużo szumu jak zwykle...

Chyba chodzi o nieprawdziwe podawanie kwot zysku\strat. Pozatym z tego co narazie piszą media to chodzi o jeden sfałszowany kontrakt Simone Brunelliego. Bramkarz utrzymuje, że to nie jego podpis. Co do kar to podobno najsurowsze mają być minusowe punkty, ale ile i czy wogóle narazie nie wiadomo. Chyba będzie musiało minąć kilka dni zanim dowiemy się czegoś więcej.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 26 sty 2007, 20:53

Sero pisze:sfałszowany kontrakt Simone Brunelliego
Ja się zastanawiam czy ten koleś to dopiero teraz się zorientował, że to nie jego podpis :shock: :think: :lol:
Sero pisze:Ale jakie szanse ? to, że Bonucci w najlepszym razie zagra 45 minut w CI? albo, że Andreolli zagra cały jeden mecz ? niestety, ale ja poprawy nie widzę. Jest tak jak 3, 5 czy 8 lat temu czyli młodzież dostaje szanse w Coppa, a w następnym sezonie przepada.
Dokładnie. Nie ma żądnego postępu w tej dziedzinie. Co rundę ktoś się pokaże z primavery, poczym gdzieś ginie. Gdzie jest Momente ? gdzie jest Slavkovski ?
Bonucci zagrał świetną połówkę z Empoli, a ostatnio z Sampą nie wszedł nawet na minutę.
Ostatnio zmieniony 26 sty 2007, 21:42 przez Zico_FCI, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 26 sty 2007, 21:21

Zico_FCI pisze:Dokładnie. Nie ma żądnego postępu w tej dziedzinie. Co rundę ktoś się pokaże z primavery, poczym gdzieś ginie. Gdzie jest Momente ? gdzie jest Solvakovski ?
A nie zauważacie, że kiedyś 45 minut Bonucciego nawet w Coppa Italia było mrzonką? Poza tym kilka sezonów wstecz zawodnik 22 letni w Interze, był zawodnikiem za młodym a teraz szanse dostają Maaroufi, Filkor z roczników 88-89. Slavkovski tez jest z rocznika 89 i w sumie chyba Zico nie dziwi Cię, że nie wygryzł ze składu Ibrahimovica, Crespo czy Adriano. Nie napisałem, że jest świetnie, tylko że cos ruszyło. Normalne, że zmiany trzeba wprowadzac spokojnie, bo zbyt radyklana zmiana polityki z gwiazd na wychowanków nie odniosła by oczekiwanych wyników.
Ostatnio zmieniony 26 sty 2007, 21:48 przez Babel, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 26 sty 2007, 21:46

Nie wydaje mi się aby było mżonką. Kilka lat temu porostu nie dochodziliśmy tak regularnie daleko w Pucharze Włoch. Nie pamiętam dokładnie czy ich wielu wtedy grało, ale na pewno pojawiali się. Zauważ Babel, że w rewanżu z Empoli żaden zawodnik z pirimavery nie zagrał od początku mimo, że awans był niemalże pewny. Bonucci wszedł od razu po przerwie bo Samuel coś bolało. Ostatni mecz z Sampą: Z ławki wchodzi w drugiej połowie Choutos, przecież to jest przegięcie. Zamiast wpuścić Ribasa czy innego młodzika to Mancini wprowadza na boisko prawie trzydziestoletniego (choć według komentatora 20-stoletnią nadzieję) bardzo przeciętnego Greka. Według mnie na takiego utalentowanego chłopa to trzeba stawiać cały czas, przynajmniej w Coppa.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 26 sty 2007, 21:50

Babel od kąd pamiętam trenerzy Interu zawsze dawali szanse młodym graczom w CI nawet w pierwszych rundach, ale pytanie gdzie ci piłkarze byli później ? kilku odeszło i zrobiło lepsze lub gorsze kariery, a inni poprostu przepadli w morzu. Teraz pytanie gdzie są wspomniani wcześniej przez Zico Solvakovski czy Momente którzy przecież grali w tamtym sezonie. Bo nie widzę wogóle sensu takiej gry skoro dostają szanse, a w następnym sezonie słuch o nich przepada. Nie ma konsekwencji. Tak więc Bonucci czy Maaroufi też za kilka miesięcy przepadną, a nowi dostaną 50 minutowe szanse debiutu w pierwszej drużynie ? I nikt nie mówi o wygryzaniu Ibrahimovica czy Crespo, ale więcej konsekwencji w tym względzie u trenera. I tutaj daleko nam np. do takiego Manchesteru

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 26 sty 2007, 21:57

W przypadku Choutosa to juz mozna tylko gdybać. Fakt nawet jak był wypożyczany to tez sobie zbytnio nie pogral, ale ma ten nieszczęsny kontrakt i my nie widzimy go na treningach. W przeciwieństwie do Manciniego. A jeżeli podchodzi do treningów rzetelnie i ambitnie to nie widze przeszkód żeby i on dostawał szanse. Prawda jest taka, że Inter ma tak mocną kadrę, że w CI trzeba ogrywac "rezerwowych" Grosso, Dacourta, Crespo, Figo, Solariego, Mariano, Cordobe, Samuela, Toldo, Cruza. Jakkolwiek to śmiesznie wyglada tak jest. I to jeszcze pewnie wiele wody w Wiśle upłynie zanim zobaczymy graczy Primavery przebijąjacych się do pierwszego składu. Ale coś drgneło i oby troche odważniej wproiwdzać juniorów.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 28 sty 2007, 16:26

Dziś o 20.30 kolejny mecz naszego Interu. Po raz drugi na trzy spotkania w przeciągu tygodnia i jednego dnia spotkamy się z Sampdorią. Ostatni mecz jak doskonale pamiętamy wygrany w środe 3-0 rezerwowym składem. Z kolei ostatni mecz w Serie A pomiędzy obiema drużynami zakończył się podziałem punktów przy wyniku 1-1.

Lista powołanych
Bramkarze: 1 Francesco Toldo, 12 Julio Cesar Soares, 79 Fabian Carini.

Obrońcy: 2 Ivan Ramiro Cordoba, 4 Javier Zanetti, 6 Maxwell, 11 Fabio Grosso, 13 Maicon, 16 Nicolas Burdisso, 23 Marco Materazzi, 25 Walter Samuel.

Pomocnicy: 5 Dejan Stankovic, 7 Luis Figo, 14 Patrick Vieira, 15 Olivier Dacourt, 19 Esteban Cambiasso, 21 Santiago Solari, 91 Mariano Gonzalez.

Napastnicy: 8 Zlatan Ibrahimovic, 9 Julio Cruz, 10 Adriano, 18 Hernan Crespo.

Nie wiadomo czy w bramce będzie mógł zagrać Julio Cesar, który ma uraz pleców. W obronie powinno być bez niespodzianek, więc : Maicon - Burdisso - Materazzi - Maxwell, choć równie spore szanse ma także Grosso, który ostatnio wcale nie spisuje się gorzej niż Brazylijczyk. Druga linia : J.Zanetti - Vieira - Cambiasso - Figo\Stankovic. W środe przy wszystkich bramkach asysty zaliczył Portugalczyk dlatego sądze, że ma większe szanse na występ. Możliwe też jednak iż za Cambiasso lub Vieire zagra Serb w środku pola. No i atak. Nikogo z trójki Crespo, Ibra, Adriano napewno nie chce posadzić Mancini, ale kogoś trzeba. Z jednej strony ostatnio mniej grywa Crespo jednak Zlatan z Adriano coraz lepiej się rozumieją. Z drugiej strony za tydzień ważny mecz z Romą na San Siro i wypadałoby dać odpocząć Szwedowi żeby był świeży i gotowy w 101%. Chyba raczej niewielke są szanse Cruza w tym przypadku na grę od początku. On jednak jest typowym jokerem w talii trenera i równie dobrze może poradzić sobie wchodząc z ławki.

Najważniejsze to jednak wygrać i wyszlifować rekord zwycięstw do 14, 15, 16 ... :)

FORZA INTER

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 28 sty 2007, 18:55

Burdisso, Crespo, Dacourt iStankovic są zagrożeni i jeśli któryś z nich dostanie dzisiaj żółtą kartkę to nie zagra za tydzień z Romą. Myślę, że tu Mancini powinien pomyśleć, zwłaszcza o Burdisso i Stankovicu. W ataku raczej na pewno zagrają Adri i Ibra.

Fragmenty wywiadu z Mancinim:
Jak skomentujesz doniesienia brytyjskiej prasy na temat Twojej osoby?
Nigdy nie powiedziałem tego co napisano. Z nikim nie rozmawiałem, nie mogę zdementować tego, czego nigdy nie powiedziałem. Kontrakt? Wszystko jest tak jak wcześniej. Powtarzam: nie powiedziałem tego, z nikim nie rozmawiałem. Inaczej sprawa wygląda gdy powołują się na moje wypowiedzi sprzed dwóch lat, gdy mówiłem że chciałbym wyjechać do Anglii po zakończeniu mojej przygody z Interem. Czy złości mnie gdy o tym mówią? Nie. To jak z wielkim graczem, którego chcą najlepsze klub Świata. Takie słowa mogą tylko cieszyć bo to oznacza, że dobrze się spisałem. Ale wkładanie w moje usta słowa których nie wypowiedziałem...to co innego, to kłamstwa

Wielu twierdzi, że do Interu może przyjść Cassano...
Absolutnie nie. Nie wiem nic na ten temat. Mogę ocenić Cassano, tak jak i inni trenerzy. Gdyby była szansa na jego powrót do Włoch, myślę że Inter ustawiłby się w kolejce. Ale nie teraz
Po raz kolejny te niby wypowiedzi Manciniego okazują się całkowitą fikcją. Zresztą tak jak się spodziewałem. :wink:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 28 sty 2007, 20:40

Haha Delvecchio wywalił Matrixowi z byka :lol:
I już na początku czerwona kartka :lol:

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 28 sty 2007, 20:51

deja vu :lol:

Adriano sztrzelił gola, ale sędzie nie unzał z powodu spalonego. Niestety Burdisso dosatł żółtą i nie zagra z Romą. Szkoda.

Na początku graliśmy bardzo dobrze, a po tej czerwojej kartce gospodarze jakby więcej biegają.

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 28 sty 2007, 21:13

No i 1:0 Zlatan. Wynik otwarty. Zobaczymy jak będzie dalej ;)

Awatar użytkownika
mejgus
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mejgus » 28 sty 2007, 21:56

No to 2 mecz z 3 pod rzad:D Zlatek juz strzelil ale napewno Sampa sobie nie radzi grajac przez 86 minut w 10. Delvecchio taki rzeznik jak wczoraj GG. Jedno ich łaczy lubia czerwien:D Ale to bylo do przewidzenia ze Inter wygra, bo po tej demolce w pucharze poprostu musieli powtorzyc wynik.

Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaD » 28 sty 2007, 22:06

Maicon 2:0 to chyba już po meczu. Rekord Europy wyrównany :D

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 28 sty 2007, 22:27

I jest 14 pod rząd zwycięstwo. Samo spotkanie nierozczarowało, aczkolwiek Inter w ostatnich 30 minutach znów grał na minimalizm co troche usypiało. Sampa mimo 85 minut gry w "10" radziła sobie bardzo dobrze. Przedewszystkim sporo biegali i widać było spore zaangażowanie. No, ale wiadomo jak gramy w tym sezonie - bezlitośnie punktujemy rywali. Adriano strzelił 2 bramki jednak żadna z nich - słusznie - nie została uznana. Wreszcie przełamał się Maicon który praktycznie w każdym meczu miał po jednej\dwie dobre sytuacje, teraz nie zmarnował jednak świetnego podania Ibry i podwyższył na 2-0. Pewnie niedługo możemy spodziewać się na youtubach porównań starcia Matrixa\Delvecchio & Matrix\Zizou :p

TIAMO

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”