2 porażki pod rząd i to w ważnym momencie sezonu, o ile tą z Zaragossa można jakoś wytłumaczyć wiadomo drużyna braci Milito to silny zespół tak dzisiejsza porażka z Mallorcą u siebie to jeden wielki szok
a z drugiej strony co tam niech tracą punkty

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 15 sty 2007, 0:33
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 15 sty 2007, 1:48
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 17 sty 2007, 0:06
ten szczyt formy niestety ale teraz by sie im przydał trudne mecze teraz przed nimi teraz Villareal na wyjezdzie Levante(tu bedzie łątwiej) i derby Sevilli z raczej słabym Betisem ale derby to derby.rkoeman pisze:szczegolnie jak sie szczyt formy szykowalo na poczatek sezonu
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 20 sty 2007, 23:59
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumcek » 27 sty 2007, 19:25
Rumcek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 30 sty 2007, 9:43
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 30 sty 2007, 12:23
wszystko sie zgadza plus to ze może grać też jako lewy obrońcafieldy pisze:Antonio Puerta z tego co wiem, to młody lewoskrzydłowy, reprezentant hiszpanii U 21
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 04 lut 2007, 20:13
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 27 mar 2007, 21:24
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: grabek » 05 kwie 2007, 9:54
grabek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 05 kwie 2007, 11:08
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kyloloko » 05 kwie 2007, 13:14
Nie sądze że Sevilla wygra raczej będzie remis dlaczego ?? Tottenham jest w bardzo wysokiej formie szczególnie napastnicy w ostatnich 4 kolejkach ligowych strzelili 12...grabek pisze:Dzisiaj mecz z Totenhamem myślę, że Sevilla wygra, ale bedzie trudno. Ciekawie się zapowiada, emocji spewnoscią nie zabraknie. A transmisja w TVP 2 od godz. 20.35.
kyloloko
Post Wyświetl pojedynczy post autor: grabek » 06 kwie 2007, 19:49
grabek pisze:Dzisiaj mecz z Totenhamem myślę, że Sevilla wygra, ale bedzie trudno. Ciekawie się zapowiada, emocji spewnoscią nie zabraknie. A transmisja w TVP 2 od godz. 20.35.
I się pomyliłeś myślałem, że będzie 2:0, ale mogło być gorzej. Wkurza mnie tylko postawa Sevilli w obronie zbyt dużo błędów.kyloloko pisze:Nie sądze że Sevilla wygra raczej będzie remis dlaczego ?? Tottenham jest w bardzo wysokiej formie szczególnie napastnicy w ostatnich 4 kolejkach ligowych strzelili 12...
grabek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kyloloko » 07 kwie 2007, 12:46
kyloloko
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 08 kwie 2007, 19:52
Jarzinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio