Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 05 lut 2007, 19:21
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 05 lut 2007, 19:24
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 05 lut 2007, 19:35
Bez przesady. Wiadomo, że małoletni fani Realu jarają się kilkanaście razy w sezonie, ale przynajmniej na tym forum takich przypadków było bardzo mało (o ile w ogóle były). Panował raczej spory dystans co do oczekiwań i przewidywań.rkoeman pisze:przeciez on w ganielny sposob wysmial myslenie wielu osob - przed sezonem podjarka a pozniej nagle placz
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 05 lut 2007, 19:39
Ja nie mówię o utajeszym forumów. Ogólnie o kibicach Realu w Polsce, ich forum, ich komentarze itp. Nie napisałem też przecież, że dotyczy to wszystkich, tylko każdy sam będzie wiedzieć czy jest taki czy nie.Mentor pisze:Bez przesady. Wiadomo, że małoletni fani Realu jarają się kilkanaście razy w sezonie, ale przynajmniej na tym forum takich przypadków było bardzo mało (o ile w ogóle były). Panował raczej spory dystans co do oczekiwań i przewidywań.rkoeman pisze:przeciez on w ganielny sposob wysmial myslenie wielu osob - przed sezonem podjarka a pozniej nagle placz
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 05 lut 2007, 19:41
Jestem pewien, że skłoniłeś kibiców do głębokiej refleksji nad własnym zachowaniem. No i przy okazji pomyśleli o losie swojej drużyny. O jej przyszłości w kontekście najbliższych 15 lat.Ebi pisze:Ja nie mówię o utajeszym forumów. Ogólnie o kibicach Realu w Polsce, ich forum, ich komentarze itp. Nie napisałem też przecież, że dotyczy to wszystkich, tylko każdy sam będzie wiedzieć czy jest taki czy nie.Mentor pisze:Bez przesady. Wiadomo, że małoletni fani Realu jarają się kilkanaście razy w sezonie, ale przynajmniej na tym forum takich przypadków było bardzo mało (o ile w ogóle były). Panował raczej spory dystans co do oczekiwań i przewidywań.rkoeman pisze:przeciez on w ganielny sposob wysmial myslenie wielu osob - przed sezonem podjarka a pozniej nagle placz
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 05 lut 2007, 19:50
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Major Leon » 05 lut 2007, 19:56
Major Leon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 05 lut 2007, 20:04
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Major Leon » 05 lut 2007, 20:12
Major Leon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaporano » 05 lut 2007, 20:16
Zaporano

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Major Leon » 05 lut 2007, 20:30
Major Leon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 05 lut 2007, 20:35
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 05 lut 2007, 20:35
Ale niespodziewajka. Nie sadzilem, ze spodoba Ci sie to co napisal.rkoeman pisze:a ja mysle ze ebi napisal cala prawde. co wiecej spodobala mi sie jego cieta ironia i bede go bronil
Krzysztof Jarzyna

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Major Leon » 05 lut 2007, 20:51
Major Leon

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 05 lut 2007, 20:55
Alexis, nie Alex. To zupełnie inni zawodnicyMajor Leon pisze:Alex - nom przydałby się
Taaa...od razu w MateracaMajor Leon pisze: Barzagliego albo Burdiso
Kluchman
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio