Najlepszy angielski piłkarz - Strona 8

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
XBiT
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: XBiT » 08 lis 2004, 21:11

:arrow: Henry
:arrow: C. Ronaldo

nie ma lepszych w Anglii

Awatar użytkownika
sd
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sd » 08 lis 2004, 21:13

Rooney, RVN, C. Ronaldo, Henry,Viera,Pires,Lampard,Drogba,Terry,Campbell,Gerrard

Awatar użytkownika
Poko
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 12 lis 2004, 15:33

Moim skromnym zdaniem to:

C.Ronaldo
T.Henry
F.Lampard
S.Campbell
i wielu innych.

Wg. mnie nie można oceniać np. Bramkarza z Pomocnikiem albo Obrońcy z Napastnikiem.(no ale skoro już podałem to jest ok :) )

Awatar użytkownika
ryzy89
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 29 gru 2004, 0:13

jestem kibicem MANCHESTERU UNITED...ale tzreba przyznac ze najlepszym pilkarzem w Anglii jest...T.Henry.....dalej uplasowal jakis pilkarz MU badz Chelsea pewnie...ale nie bede sie zastanawial kto 2 bo pierwszy bez watpienia jest Henry( najwiecej asyst i goli na polmetku ligi)....

Sławek
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sławek » 29 gru 2004, 22:26

Cristiano Ronaldo i Gerrard...i jeszcze Henry

Awatar użytkownika
chesteros
Skład B
Skład B
Lokalizacja: Sir Matt Busby Way, Old Trafford, Manchester M16 ORA, England :)
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: chesteros » 30 gru 2004, 19:21

1. Henry :cry:
2. Scholes
3. Ferdinand
4. Gerrard
5. Lampard

slawinho
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: slawinho » 30 gru 2004, 19:35

Naprawde dobrych to Angole maja obrońców :)

1. Ferdinand
2. Sol Campbell
3. Terry
4. King
5. Ashley Cole

Pomocnicy i napastnicy to cienizna więc sprowadzają z kontynentu
żabojadów holendrów Makaroniarzy i innych aby sie od nich uczyć techniki albo szkolom czarnych . :lol:

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 30 gru 2004, 19:44

1. Henry
2. C.Ronaldo
3. Gerrard
4. Scholes
5. Baros
6. Drogba
7. Ashley Cole
8. Sol Campell
9. Ferdinand
10. van Nistelrooy
To jest według mnie najlepsza pierwsza dziesiątka najlepszych piłkarzy angielskich. To nie chodzi o to, że Henry jest na pierwszym miejscu to jest najlepszy. Wcale nie. To jest pierwsza dziesiątka.

Awatar użytkownika
ryzy89
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 30 gru 2004, 22:44

Mikusinski pisze:1. Henry
2. C.Ronaldo
3. Gerrard
4. Scholes
5. Baros
6. Drogba
7. Ashley Cole
8. Sol Campell
9. Ferdinand
10. van Nistelrooy
To jest według mnie najlepsza pierwsza dziesiątka najlepszych piłkarzy angielskich. To nie chodzi o to, że Henry jest na pierwszym miejscu to jest najlepszy. Wcale nie. To jest pierwsza dziesiątka.
Zgadzam sie z toba...ale zamiast Milana BArosa dalbym....Arjena Robbena lub F.Lampard'a

Betico
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Betico » 20 sty 2005, 17:16

Futbol w Anglii stoi na najwyższym poziomie, co dla wielu kibiców rownoznaczne jest z tym, że barwy tamtejszych klubów reprezentują najlepsi pilkarze. Jednak nie sposób wybrać jednego spośród tak wielu zawodowców, nie dość, że w tego typu zestawieniach trzeba dokonać wyboru i ustalić hierarchię na boisku - no bo kto by slyszal, żeby najlepszym jakiejś ligi byl bramkarz ub obrońca! Zawsze kierujemy się ilością goli, efektywnością dryblingów, ilością ladnych dla oka zagrań - czyli patrzymy przez pryzmat rozrywki. Nie sposób jst więc wybrać najlepszego pod każdym względem, ponieważ nie ma pilkarza, który równocześnie bronilby i atakowal; ratowal swoj zespól wspanala interwencją i strzelal zwycięską bramkę - dlatego też nie oddaję glosu na żadngo zawodnika.

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 20 sty 2005, 18:19

1. Henry
2. C.Ronaldo
3. Gerrard
4. Scholes
5. Baros
6. Drogba
7. Ashley Cole
8. Sol Campell
9. Ferdinand
10. van Nistelrooy
11.baros
12.robben
13.lampard

Awatar użytkownika
Liverpool
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 20 sty 2005, 21:00

Mikusinski pisze:1. Henry
2. C.Ronaldo
3. Gerrard
4. Scholes
5. Baros
6. Drogba
7. Ashley Cole
8. Sol Campell
9. Ferdinand
10. van Nistelrooy
Moja też jest taka :roll:

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 20 sty 2005, 21:36

Betico pisze:Futbol w Anglii stoi na najwyższym poziomie, co dla wielu kibiców rownoznaczne jest z tym, że barwy tamtejszych klubów reprezentują najlepsi pilkarze. Jednak nie sposób wybrać jednego spośród tak wielu zawodowców, nie dość, że w tego typu zestawieniach trzeba dokonać wyboru i ustalić hierarchię na boisku - no bo kto by slyszal, żeby najlepszym jakiejś ligi byl bramkarz ub obrońca! Zawsze kierujemy się ilością goli, efektywnością dryblingów, ilością ladnych dla oka zagrań - czyli patrzymy przez pryzmat rozrywki. Nie sposób jst więc wybrać najlepszego pod każdym względem, ponieważ nie ma pilkarza, który równocześnie bronilby i atakowal; ratowal swoj zespól wspanala interwencją i strzelal zwycięską bramkę - dlatego też nie oddaję glosu na żadngo zawodnika.
ale przynudziles, stary!! nie mozna wybrac najlepszego, bo bla bla bla... dlatego tez nie oddam zadnego glosu.

wow, na kolana mnie powaliles swa jakze elokwentna wypowiedzia. patrzymy przez pryzmat rozrywki, haniebne, doprawdy haniebne, jak mozna patrzec na football jako na rozrywke?? sam nie moge pojac ze niektorzy tak na nia patrza.

stary, to jest forum, a nie wydzial szkolenia pzpn (czyli zgraja nudziarzy nie majacych zbytniego pojecia o pilce, wiedza tylko ze bramka jest jedna a pilki sa dwie :lol: :lol: ).

wracajec do tematu moim (nie powiem najlepszym, bo przeciez nie mozna wybrac) ulubionym angielskim pilkarzem jest frank lampard

Betico
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Betico » 21 sty 2005, 9:40

Widze, ze bardzo Ci nie pasuje, ze ktos ma inne zdanie od twojego - i na pewno nie bede Cie z tego powodu krytykowal ani rozliczal, bo masz do tego prawo. Ale gdy piszesz takie bzdury, jak
patrzymy przez pryzmat rozrywki, haniebne, doprawdy haniebne, jak mozna patrzec na football jako na rozrywke?? sam nie moge pojac ze niektorzy tak na nia patrza.

to musze zareagowac.
Czy napisalem, ze patrzenie na pilke przez pryzmat rozrywki jest bledem - oczywiscie nie. Z tego co wiem, to nie kazdy oglada futbol tylko z jednego powodu, czyli zeby sie dobrze bawic. Oczywiscie, ty jako przecietny fan penie tak robisz, ale to nie znaczy, ze mozesz krytykowac kogos, kto tak nie czyni. Przejdzmy wiec dalej. Stwierdziles, ze
wracajec do tematu moim (nie powiem najlepszym, bo przeciez nie mozna wybrac) ulubionym angielskim pilkarzem jest frank lampard
przeciez jeszcze kilka zdan wczesniej nazywales mnie "nudziarzem", a teraz w ironiczny sposob wykorzystujesz moja wypowiedz (moja opinie) do wyrazenia swojego zdania. Wyjasnij mi, po co ta cala maskarada? Chyba nie po to, zeby wywolac klotnie.

Handsome Boy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 21 sty 2005, 12:26

Betico pisze:Widze, ze bardzo Ci nie pasuje, ze ktos ma inne zdanie od twojego - i na pewno nie bede Cie z tego powodu krytykowal ani rozliczal, bo masz do tego prawo.
wcale mnie to nie denerwuje, tylko zwaz na to ze ten temat jest dla zabawy.

Betico pisze:Czy napisalem, ze patrzenie na pilke przez pryzmat rozrywki jest bledem - oczywiscie nie. Z tego co wiem, to nie kazdy oglada futbol tylko z jednego powodu, czyli zeby sie dobrze bawic. Oczywiscie, ty jako przecietny fan penie tak robisz, ale to nie znaczy, ze mozesz krytykowac kogos, kto tak nie czyni.
nie napisales tak, to co ja napisalem mialo na celu osmieszenie twej wypowiedzi. nie jestem przecietnym fanem i nie mozesz wyglaszac takich sadow. i nie robie tak, nie ogladam meczu dla bramek czy dla fajnych akcji, bardzo interesuje sie taktyka jak chcesz wiedziec. i nie krytykuje cie, bo w twojej wypowiedzi nie ma nic zlego, tylko napisalem ze wedlug mnie przynudziles (co wcale nie musi oznaczac ze sie z toba nie zgadzam, poprostu jak juz pisalem ten temat jest dla zabawy, wszelkie plebiscyty sa przeciez dla zabawy)

Betico pisze:przeciez jeszcze kilka zdan wczesniej nazywales mnie "nudziarzem", a teraz w ironiczny sposob wykorzystujesz moja wypowiedz (moja opinie) do wyrazenia swojego zdania. Wyjasnij mi, po co ta cala maskarada? Chyba nie po to, zeby wywolac klotnie.
pozwol ze jeszcze raz "wykozystam twoja wypowiedz" :lol: "w ironiczny sposob wykorzystujesz moja wypowiedz do wyrazenia swojego zdania". skoro zauwazyles ze to ironia to czemu zadajesz takie pytania, wykorzystalem twoja opinie wlasnie po to by stworzyc ironie

a klotni nie mam zamiaru wywolywac, co najwyzej polemike.

pozdro

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”