nie ma lepszych w Anglii
Post Wyświetl pojedynczy post autor: XBiT » 08 lis 2004, 21:11
XBiT
Post Wyświetl pojedynczy post autor: sd » 08 lis 2004, 21:13
sd

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 12 lis 2004, 15:33
Poko
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 29 gru 2004, 0:13
ryzy89
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sławek » 29 gru 2004, 22:26
Sławek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: chesteros » 30 gru 2004, 19:21
chesteros
Post Wyświetl pojedynczy post autor: slawinho » 30 gru 2004, 19:35
slawinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 30 gru 2004, 19:44
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ryzy89 » 30 gru 2004, 22:44
Zgadzam sie z toba...ale zamiast Milana BArosa dalbym....Arjena Robbena lub F.Lampard'aMikusinski pisze:1. Henry
2. C.Ronaldo
3. Gerrard
4. Scholes
5. Baros
6. Drogba
7. Ashley Cole
8. Sol Campell
9. Ferdinand
10. van Nistelrooy
To jest według mnie najlepsza pierwsza dziesiątka najlepszych piłkarzy angielskich. To nie chodzi o to, że Henry jest na pierwszym miejscu to jest najlepszy. Wcale nie. To jest pierwsza dziesiątka.
ryzy89
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Betico » 20 sty 2005, 17:16
Betico
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 20 sty 2005, 18:19
mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Liverpool » 20 sty 2005, 21:00
Moja też jest takaMikusinski pisze:1. Henry
2. C.Ronaldo
3. Gerrard
4. Scholes
5. Baros
6. Drogba
7. Ashley Cole
8. Sol Campell
9. Ferdinand
10. van Nistelrooy
To jest według mnie najlepsza pierwsza dziesiątka najlepszych piłkarzy angielskich. To nie chodzi o to, że Henry jest na pierwszym miejscu to jest najlepszy. Wcale nie. To jest pierwsza dziesiątka.
Liverpool
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 20 sty 2005, 21:36
ale przynudziles, stary!! nie mozna wybrac najlepszego, bo bla bla bla... dlatego tez nie oddam zadnego glosu.Betico pisze:Futbol w Anglii stoi na najwyższym poziomie, co dla wielu kibiców rownoznaczne jest z tym, że barwy tamtejszych klubów reprezentują najlepsi pilkarze. Jednak nie sposób wybrać jednego spośród tak wielu zawodowców, nie dość, że w tego typu zestawieniach trzeba dokonać wyboru i ustalić hierarchię na boisku - no bo kto by slyszal, żeby najlepszym jakiejś ligi byl bramkarz ub obrońca! Zawsze kierujemy się ilością goli, efektywnością dryblingów, ilością ladnych dla oka zagrań - czyli patrzymy przez pryzmat rozrywki. Nie sposób jst więc wybrać najlepszego pod każdym względem, ponieważ nie ma pilkarza, który równocześnie bronilby i atakowal; ratowal swoj zespól wspanala interwencją i strzelal zwycięską bramkę - dlatego też nie oddaję glosu na żadngo zawodnika.
Handsome Boy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Betico » 21 sty 2005, 9:40
patrzymy przez pryzmat rozrywki, haniebne, doprawdy haniebne, jak mozna patrzec na football jako na rozrywke?? sam nie moge pojac ze niektorzy tak na nia patrza.
przeciez jeszcze kilka zdan wczesniej nazywales mnie "nudziarzem", a teraz w ironiczny sposob wykorzystujesz moja wypowiedz (moja opinie) do wyrazenia swojego zdania. Wyjasnij mi, po co ta cala maskarada? Chyba nie po to, zeby wywolac klotnie.wracajec do tematu moim (nie powiem najlepszym, bo przeciez nie mozna wybrac) ulubionym angielskim pilkarzem jest frank lampard
Betico
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Handsome Boy » 21 sty 2005, 12:26
wcale mnie to nie denerwuje, tylko zwaz na to ze ten temat jest dla zabawy.Betico pisze:Widze, ze bardzo Ci nie pasuje, ze ktos ma inne zdanie od twojego - i na pewno nie bede Cie z tego powodu krytykowal ani rozliczal, bo masz do tego prawo.
nie napisales tak, to co ja napisalem mialo na celu osmieszenie twej wypowiedzi. nie jestem przecietnym fanem i nie mozesz wyglaszac takich sadow. i nie robie tak, nie ogladam meczu dla bramek czy dla fajnych akcji, bardzo interesuje sie taktyka jak chcesz wiedziec. i nie krytykuje cie, bo w twojej wypowiedzi nie ma nic zlego, tylko napisalem ze wedlug mnie przynudziles (co wcale nie musi oznaczac ze sie z toba nie zgadzam, poprostu jak juz pisalem ten temat jest dla zabawy, wszelkie plebiscyty sa przeciez dla zabawy)Betico pisze:Czy napisalem, ze patrzenie na pilke przez pryzmat rozrywki jest bledem - oczywiscie nie. Z tego co wiem, to nie kazdy oglada futbol tylko z jednego powodu, czyli zeby sie dobrze bawic. Oczywiscie, ty jako przecietny fan penie tak robisz, ale to nie znaczy, ze mozesz krytykowac kogos, kto tak nie czyni.
pozwol ze jeszcze raz "wykozystam twoja wypowiedz"Betico pisze:przeciez jeszcze kilka zdan wczesniej nazywales mnie "nudziarzem", a teraz w ironiczny sposob wykorzystujesz moja wypowiedz (moja opinie) do wyrazenia swojego zdania. Wyjasnij mi, po co ta cala maskarada? Chyba nie po to, zeby wywolac klotnie.
Handsome Boy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio