Mam pytanie do tych co zdali, dostaliscie jakies papierki ze zdaliscie?
Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 01 lut 2007, 17:07
No_Name

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 01 lut 2007, 17:11
Nie. Nie musisz niczym się martwić, WORD zrobi wszystko za Ciebiepaku pisze:Mam pytanie do tych co zdali, dostaliscie jakies papierki ze zdaliscie?
Marco Van Basten

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 01 lut 2007, 17:31
Kaczormistrz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 01 lut 2007, 17:51
Ja zdałem 19-goA wiec ja zdałem dzis Wink za pierwszym razem ! Very Happy
Mam pytanie do tych co zdali, dostaliscie jakies papierki ze zdaliscie
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 02 lut 2007, 8:10
Hehe, tez miałem strasznie nerwowego. Myślałem ze obleje bo zatrzymywał mnie 2 razy, ale na końcu powiedział ze wszystkie manewry dobrzebrylancik pisze:Ja zdałem 19-goA wiec ja zdałem dzis Wink za pierwszym razem ! Very Happy
Mam pytanie do tych co zdali, dostaliscie jakies papierki ze zdaliscieMiałem z jakimś strasznie nerwowym gościem. Najpierw powiedział mi że jak by chciał to by mnie mógł już oblać bo na Koszykarskiej wjechałem w kałużę i ochlapałem przechodniów (
) a potem jak już powiedział że zdałem i się spytałem go czy dostanę jakieś zaświadczenie czy coś to mi powiedział że jak mu dalej będę dupę zawracał to jeszcze zmieni swoją decyzję
A na odbiór czekałem dokładnie tydzień. Polecał bym Ci nie sprawdzanie na tej gównianej stronce czy masz już plastik do odbioru tylko np po tygodniu do zadzwonić do urzędu czy już jest. Ja tak zrobiłem i było, a jak bym miał sprawdzać przez neta to pewnie nadal bym nie miał.
No_Name
Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 03 lut 2007, 14:32
A u mnie odwrotnie. W Urzędzie nie kwapią się, żeby ci powiedzieć...brylancik pisze:Polecał bym Ci nie sprawdzanie na tej gównianej stronce czy masz już plastik do odbioru tylko np po tygodniu do zadzwonić do urzędu czy już jest. Ja tak zrobiłem i było, a jak bym miał sprawdzać przez neta to pewnie nadal bym nie miał.
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 08 lut 2007, 10:08
No_Name
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 08 lut 2007, 11:50
Jak zdawalem ja to mi w ciagu 10 dni przyszly, max do 2 tygodni powinny przyjscpaku pisze: Ile wam szły papiery z ośrodka w którym zdawaliście prawo jazdy do swojego urzędu w którym mieszkacie ?
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 08 lut 2007, 13:40
Uff, już się martwiłem. Ktoś mi mówił ze do 7 dni papiery mają przyjść. Ale jak mówisz ze do dwóch tygodni to niech tak będzieMartinho pisze:Jak zdawalem ja to mi w ciagu 10 dni przyszly, max do 2 tygodni powinny przyjscpaku pisze: Ile wam szły papiery z ośrodka w którym zdawaliście prawo jazdy do swojego urzędu w którym mieszkacie ?
No_Name

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 08 lut 2007, 19:33
Kaczormistrz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaM » 08 lut 2007, 20:53
AgaM

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 09 lut 2007, 0:43
po 8 dniach od zdania miałem prawo jazdy w rękach :fpaku pisze:Mam jeszcze jedno pytanie. Ile wam szły papiery z ośrodka w którym zdawaliście prawo jazdy do swojego urzędu w którym mieszkacie ?
Dziś byłem, mija tydzień odkąd zdałem, a papierów jeszcze nie ma
SiKor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 11 lut 2007, 19:44
Kaczormistrz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 11 lut 2007, 19:49
Kaczormistrz pisze:mam pytanko: posiada ktos graficzne przedstawienie swiatel przednich i tylnych do fiata punto dwa ?
Lakier

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 11 lut 2007, 19:54
nie chodzi mi o to:) chodzi mi o foto z zewnatrz, calego szkla swiatla i wyjasnione ktore swiatlo drogowe, ktore mijania, ktore postojowe itd.Lakier pisze:Kaczormistrz pisze:mam pytanko: posiada ktos graficzne przedstawienie swiatel przednich i tylnych do fiata punto dwa ?
masz z lewej ta wajche do kierunkowskazow i ona rownoczesnie jest pokretlem, przekrecisz to masz postojowe, przekrecisz troche mocniej masz drogowe.
Kaczormistrz
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio