Prawo jazdy - Strona 10

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Czy masz prawo jazdy ??

Tak
57
45%
Nie i nie mam zamiaru robic
6
5%
Nie ale chce zrobic
63
50%
Awatar użytkownika
No_Name
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 01 lut 2007, 17:07

A wiec ja zdałem dzis ;) za pierwszym razem ! :D
Mam pytanie do tych co zdali, dostaliscie jakies papierki ze zdaliscie? :)

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 01 lut 2007, 17:11

paku pisze:Mam pytanie do tych co zdali, dostaliscie jakies papierki ze zdaliscie?
Nie. Nie musisz niczym się martwić, WORD zrobi wszystko za Ciebie :lol:
Tylko po jakimś czasie trzeba się zgłosić do Urzędu, aby uiścić opłate. Pamiętaj. Bo w innym wypadku nie wyślą dokumentów do Warszawy.

Kaczormistrz
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 01 lut 2007, 17:31

najlepiej wplacic na drugi dzien od egzaminu a za kilka dni masz juz dokument w porfelu, przynajmniej jest tak w moim WORDzie :)

zeby nie bylo OFF to napisze ze czekam na dowod osobisty zeby zapisac sie na egzamin :| innaczej nie chca zapisac, paszportu nie mam. Za wczesnie zaczalem nauke bo teraz bede czekac na egzamin do polowy marca :|

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 01 lut 2007, 17:51

A wiec ja zdałem dzis Wink za pierwszym razem ! Very Happy
Mam pytanie do tych co zdali, dostaliscie jakies papierki ze zdaliscie
Ja zdałem 19-go :P Miałem z jakimś strasznie nerwowym gościem. Najpierw powiedział mi że jak by chciał to by mnie mógł już oblać bo na Koszykarskiej wjechałem w kałużę i ochlapałem przechodniów ( :o ) a potem jak już powiedział że zdałem i się spytałem go czy dostanę jakieś zaświadczenie czy coś to mi powiedział że jak mu dalej będę dupę zawracał to jeszcze zmieni swoją decyzję :lol: A na odbiór czekałem dokładnie tydzień. Polecał bym Ci nie sprawdzanie na tej gównianej stronce czy masz już plastik do odbioru tylko np po tygodniu do zadzwonić do urzędu czy już jest. Ja tak zrobiłem i było, a jak bym miał sprawdzać przez neta to pewnie nadal bym nie miał.

Awatar użytkownika
No_Name
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 02 lut 2007, 8:10

brylancik pisze:
A wiec ja zdałem dzis Wink za pierwszym razem ! Very Happy
Mam pytanie do tych co zdali, dostaliscie jakies papierki ze zdaliscie
Ja zdałem 19-go :P Miałem z jakimś strasznie nerwowym gościem. Najpierw powiedział mi że jak by chciał to by mnie mógł już oblać bo na Koszykarskiej wjechałem w kałużę i ochlapałem przechodniów ( :o ) a potem jak już powiedział że zdałem i się spytałem go czy dostanę jakieś zaświadczenie czy coś to mi powiedział że jak mu dalej będę dupę zawracał to jeszcze zmieni swoją decyzję :lol: A na odbiór czekałem dokładnie tydzień. Polecał bym Ci nie sprawdzanie na tej gównianej stronce czy masz już plastik do odbioru tylko np po tygodniu do zadzwonić do urzędu czy już jest. Ja tak zrobiłem i było, a jak bym miał sprawdzać przez neta to pewnie nadal bym nie miał.
Hehe, tez miałem strasznie nerwowego. Myślałem ze obleje bo zatrzymywał mnie 2 razy, ale na końcu powiedział ze wszystkie manewry dobrze ;) Ależ sie ciesze :P

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2196
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 03 lut 2007, 14:32

brylancik pisze:Polecał bym Ci nie sprawdzanie na tej gównianej stronce czy masz już plastik do odbioru tylko np po tygodniu do zadzwonić do urzędu czy już jest. Ja tak zrobiłem i było, a jak bym miał sprawdzać przez neta to pewnie nadal bym nie miał.
A u mnie odwrotnie. W Urzędzie nie kwapią się, żeby ci powiedzieć... :? Dlatego kierowałam się stroną i dobrze zrobiłam :)

Awatar użytkownika
No_Name
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 08 lut 2007, 10:08

Mam jeszcze jedno pytanie. Ile wam szły papiery z ośrodka w którym zdawaliście prawo jazdy do swojego urzędu w którym mieszkacie ?
Dziś byłem, mija tydzień odkąd zdałem, a papierów jeszcze nie ma :?

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 08 lut 2007, 11:50

paku pisze: Ile wam szły papiery z ośrodka w którym zdawaliście prawo jazdy do swojego urzędu w którym mieszkacie ?
Jak zdawalem ja to mi w ciagu 10 dni przyszly, max do 2 tygodni powinny przyjsc ;)

Awatar użytkownika
No_Name
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: No_Name » 08 lut 2007, 13:40

Martinho pisze:
paku pisze: Ile wam szły papiery z ośrodka w którym zdawaliście prawo jazdy do swojego urzędu w którym mieszkacie ?
Jak zdawalem ja to mi w ciagu 10 dni przyszly, max do 2 tygodni powinny przyjsc ;)
Uff, już się martwiłem. Ktoś mi mówił ze do 7 dni papiery mają przyjść. Ale jak mówisz ze do dwóch tygodni to niech tak będzie :P Teraz mam jakieś schizy ze nie zdałem i dlatego papiery nie przychodza :?

Kaczormistrz
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 08 lut 2007, 19:33

co Wy macie za WORDy ? :P u mnie znajomi zdaja i po wplaceniu kasy maja po 2-3 dniach papiery :) ja dopiero we wtorek ide po dowod (miesiac czekania :| ) i od razu z urzedu stanu cywilnego do WORD bo juz mnie ta sytuacja irytuje

Awatar użytkownika
AgaM
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: AgaM » 08 lut 2007, 20:53

Ja zdałam egzamin 18 styczia, trzecie podejście i udane, jestem przeszczęśliwa, tym bardziej że mam już autko i właśnie je rejestruję 8)

Awatar użytkownika
SiKor
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiKor » 09 lut 2007, 0:43

paku pisze:Mam jeszcze jedno pytanie. Ile wam szły papiery z ośrodka w którym zdawaliście prawo jazdy do swojego urzędu w którym mieszkacie ?
Dziś byłem, mija tydzień odkąd zdałem, a papierów jeszcze nie ma :?
po 8 dniach od zdania miałem prawo jazdy w rękach :f

Kaczormistrz
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 11 lut 2007, 19:44

mam pytanko: posiada ktos graficzne przedstawienie swiatel przednich i tylnych do fiata punto dwa ?

Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 11 lut 2007, 19:49

Kaczormistrz pisze:mam pytanko: posiada ktos graficzne przedstawienie swiatel przednich i tylnych do fiata punto dwa ?

:roll: masz z lewej ta wajche do kierunkowskazow i ona rownoczesnie jest pokretlem, przekrecisz to masz postojowe, przekrecisz troche mocniej masz drogowe.

Kaczormistrz
Administrator
Administrator

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kaczormistrz » 11 lut 2007, 19:54

Lakier pisze:
Kaczormistrz pisze:mam pytanko: posiada ktos graficzne przedstawienie swiatel przednich i tylnych do fiata punto dwa ?

:roll: masz z lewej ta wajche do kierunkowskazow i ona rownoczesnie jest pokretlem, przekrecisz to masz postojowe, przekrecisz troche mocniej masz drogowe.
nie chodzi mi o to:) chodzi mi o foto z zewnatrz, calego szkla swiatla i wyjasnione ktore swiatlo drogowe, ktore mijania, ktore postojowe itd.

a co do tego pokretla to raz jest pozycyjne a dwa mijania:) pociagniecie jej do siebie to sa drogowe :roll:
Ostatnio zmieniony 11 lut 2007, 20:03 przez Kaczormistrz, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”