Powiem szczerze, że nie słyszałem. Jakie to były bluzgi (oczywiście wykropkuj co nieco, albo podaj z 2 pierwsze litery coby nie podpaść modomduch99 pisze: Słyszeliście jak Wałęsa zbluzgał Kaczyńskiego.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: deltinho » 16 lut 2007, 18:17
Powiem szczerze, że nie słyszałem. Jakie to były bluzgi (oczywiście wykropkuj co nieco, albo podaj z 2 pierwsze litery coby nie podpaść modomduch99 pisze: Słyszeliście jak Wałęsa zbluzgał Kaczyńskiego.
deltinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 16 lut 2007, 18:33
duch99 pisze:Wszystkie karty były po stronie PiSu.
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 16 lut 2007, 19:54
Bez przesady zadnych bluzgów tam nie było. Wałęsa powiedział ze "mamy durnia za prezydenta" i ze "Kaczyńscy są coraz bardziej niepoważnymi ludźmi".deltinho pisze:Powiem szczerze, że nie słyszałem. Jakie to były bluzgi (oczywiście wykropkuj co nieco, albo podaj z 2 pierwsze litery coby nie podpaść modom albo daj linka)?
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 16 lut 2007, 22:49
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 16 lut 2007, 23:34
Berik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 16 lut 2007, 23:50
Co do Beger i Suboticia sie zgodze to jwednak z WSI i Dornem juz nie.fieldy pisze:Subotić etc. Teraz - kiedy ludzie za bardzo się przejęli dymisją Dorna i Sikorskiego - znalazł się nowy temat - WSI
I dobrze - kto mieczem wojuje od miecza ginieBerik pisze:PO juz sobie nie radzi z taka bezpardonowa walka.
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 17 lut 2007, 0:30
Jest ok 800 stron, na tych stronach są zapisane nieprawidłowości działania WSI, które okazuje sie,ze nie zajmowały sie dokonca tym czym miały, naduzywajac swoich mozliwosci.fieldy pisze:a co jest ?
nic nie ma.
No raczej nie. Odtajnienie raporu o WSI, było zaplanowane juz wczesniej. Choc pewnie masz racje, bo ja jestem zmanipulowany przez Kaczynskiego, a moherowy beret zsuwa mi sie na oczy.fieldy pisze: Teraz - kiedy ludzie za bardzo się przejęli dymisją Dorna i Sikorskiego - znalazł się nowy temat - WSI
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 17 lut 2007, 1:10
Berele Lewartow pisze:Jest ok 800 stron
Ja zas znalazłem w raporcie duzo bzdur i oskarżen bez dowodów które byc moze w wiekszosci wymyslił sobie Antoni Macierewicz przy pomocy swojej spiskowej teorii dziejów.Berele Lewartow pisze:na tych stronach są zapisane nieprawidłowości działania WSI, które okazuje sie,ze nie zajmowały sie dokonca tym czym miały, naduzywajac swoich mozliwosci.
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 17 lut 2007, 10:19
Raport z tego co wiem, miał być wcześniej ujawniony, ale odkładali to.czeher pisze:WSI bylo zapowiadane juz dawno, wtedy chyba jeszcze nie bylo nawet pomyslu usuniecie Dorna
bo ja ogólnie za mądry nie jestemBerele Lewartow pisze:ale gadanie ze tam nie ma nic jest głupie.
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berele Lewartow » 17 lut 2007, 10:41
Podobno to ludzie prawicy sa podatni na teorie spiskowe.fieldy pisze:Dorn podobno w styczniu złożył dymisje, a ogłosili to po kilkunastu dniach - jak już wiadomo było, że raport po chwili bedzie ujawniony.
Może jestem przewrazliwiony, ale tak to widze.
Berele Lewartow
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 17 lut 2007, 10:50
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Duch » 17 lut 2007, 11:54
Co ty nie powiesz. W jaki to sposób Platforma sobie nie radzi?Berik pisze:PO juz sobie nie radzi z taka bezpardonowa walka.
Kolejny, który wierzy w spiskową teorię dziejów, że Platforma już się kończy i nie jest w stanie jej pomóc. Skoro działaniem destrukcyjnym jest krytyka koalicji i dążenie do przejęcia władzy to naprawdę koniec jest już bliski.czeher pisze:Zreszta PO sama dziala no siebie destrukcyjnie
Duch
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 17 lut 2007, 12:25
Jasne ze Platforma sobie nie radzi, po pierwsze przegrała wybory i parlamentarne i prezydenckie bo była słabsza w kampani wyborczej, za malo obicywal i nie chciała Polski solidarnej tylko liberanej a fe... a i jeszcze dziadek Tuska był w Wermahcie no i PO stoi tam gdzie kiedys stało zomo. Potem nie mogła sie dogadac z Pis i zamiast wspólrzadzic krajem została na lodzie(w opozycji). Od platformy odchodza jej czolowi politycy (np.Gilowska) itd. Platforma nie ma konkretnego programu a jej głowny cel to krytyka rzadu i odsuniecie Kaczynskich od wladzy a potem jakos to bedzie. Nie mozna tez zapominac o rozłamach w PO patrz sytuacja z Rokita i jego poparciem dla kandydata na prezydenta Krakowa.duch99 pisze:W jaki to sposób Platforma sobie nie radzi?
franz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 17 lut 2007, 12:29
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 17 lut 2007, 12:47
Problem polega na tym, ze te wielkie oczekiwania byly nakrecane przez sam PiS. Przypomnij sobie wywiad z premierem w Rzeczpospolitej, gdzie mowil o "Ubekistanie" i o tym, ze wlasnie dla tego dokumentu warto bylo zawrzec koalicje z LPRem i Samoobrona. Zreszta nie tylko on zapowiadal wielkie rzeczy. W podobnym tonie wypowiadali sie m.in pan Wassermann i pan Macierewicz, ktory twierdzil ze jest wrecz "porazony" tym co odkryl. I tak ta spirala sie nakrecala, a potem sie okazalo, ze z duzej chmury maly deszcz.Berele Lewartow pisze:Ja rozumiem,ze jesli ktos oczekiał sensacji na miare tego,ze Doda zatanczy z Maserakiem w Tancu z Gwiazdami to sie przeliczył.
Makis
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio