Dobrze ze teraz bo w formie jakiej są to mógł być szczyt ich możliwości a tak to jedna z nich bedzie w 1/4
Bardzo jestem ciekaw wyników w tym dwumeczu. Faworytem chyba jest jednak Real
Post Wyświetl pojedynczy post autor: carekk » 16 lut 2007, 15:46
carekk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 16 lut 2007, 15:50
olson pisze:['] Czyli za Magatha gralismy zle taktycznie ?
Akarin pisze:Wziął w obroty piłkarzy, nauczyl ich taktyki, ustawienia, czyli tego co im brakowało
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 16 lut 2007, 15:53
Bardzo dobry trener IMO. Byl nawet jednym z moich faworytow na trenera Realu w okresie bezkrolewiaAkarin pisze:odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu, Ottmar
Podobno Fabio bardzo liczy na Becksa w tym dwumeczuAkarin pisze: szczególnie będzie w meczu trzeba uważać na 'dostaw nogę' Nisterlooya i na Reyesa ( o ile zagra)
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 16 lut 2007, 15:58
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cudak » 16 lut 2007, 16:18
Cudak
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 16 lut 2007, 17:34
dobra, juz dobraolson pisze:Swieczka nie byla dla Ciebie tylko dla Twojego postu, a raczej fragmentu, ktory zacytowalem .
ale tu nie miał za bardzo wyboru wśród zawodników, a Magath na początku sezonu miał i mimo to w pierwszych meczach wystawiał Marka na skrzydle. A jego pozycją jest środek. Mi sie u Magatha nie podobały takie dziwne zmiany jakie on przprowadzał, czekanie ze zmianami w meczu do osattnich sekund. Tego nie lubiłem. Ogólnie w poprzednich postach chodziło mi o to, że Ottma chce ich troche bardziej pozgrywać ze sobą, małymi kroczkami do celuolson pisze:Akarin nie chce byc uszczypliwy, ale Hitzfeld tez 'robi eksperymenty vide Mark jako skrzydlowy'. Chociazby w ostatnim meczu z Arminia
nie oczywiście, że nie. To jest za mały okres czasu, żeby wszytko uporządkować, dlatego jak już napisałemolson pisze:Poza tym, sadzisz, ze Ottmar przez dwa tygodnie moze znaczaco poprawic gre zespolu?
małymi kroczkami do celu
tutaj mi chodziło o to, że często tracilismy piłki po złych zagraniach do kolegów, kiedy to drugi zawodnik nie wiedział jak się ustawić, lub po prostu biegał koo tego który miał wtedy piłkę (a zdarzyło się to w paru meczacholson pisze: Brak zgrania zawodnikow a slaba gra taktyczna to dwie zupelne inne rzeczy.
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 16 lut 2007, 20:50
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 16 lut 2007, 21:04
taki fajny chłopak z niego był. Pewnie Krzysiu Jarzyna banuje kibiców Bayernu przed meczem LMolson pisze:Czemu zbanowaliscie Cudaka ?
a o tym to zapomniałem, na jego wolne trzeba będzie uwarzaćmakis pisze:Podobno Fabio bardzo liczy na Becksa w tym dwumeczu
żeby go troche częściej używał to będzie piękniemakis pisze:Drugi ma bardzo dobry strzal z dystansu, co udawadnial chociazby na Mundialu.
jakie?makis pisze:Poza tym zagrozen jest wiecej
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 16 lut 2007, 23:04
Watpie, zeby w tych meczach mu akurat cos wyszlo, ale zawsze trzeba uwazacAkarin pisze:
a o tym to zapomniałem, na jego wolne trzeba będzie uwarzać
Jeszcze pytaszAkarin pisze:jakie?makis pisze:Poza tym zagrozen jest wiecej![]()
Makis

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 17 lut 2007, 9:58
assurbanipal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: majer13 » 17 lut 2007, 11:22
majer13
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 17 lut 2007, 12:09
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 17 lut 2007, 12:17
Co rozumiesz poprzez "skompromitowali". Odpadli po fazie grupowej, to jest kompromitacjaolson pisze:Tak, tak Real i Bayern to sredniaki. Za to Inter i ManU, ktore w tym sezonie graja naprawde dobrze, jednak w kilku poprzednich latach nic nie wygraly [a do tego Diably skompromitowaly sie w CL] z pewnoscia zaliczaja sie do grona 'poteg'.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 17 lut 2007, 12:22
Nie. To chluba dla zespolu co sezon walczacego o najwyzsze cele zarowno w Anglii jak i CL.Jarzinho pisze:Odpadli po fazie grupowej, to jest kompromitacja
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 17 lut 2007, 12:32
Nie. To chluba dla zespolu co sezon walczacego o najwyzsze cele zarowno w Anglii jak i CL.
Jarzinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio