Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaX_ASR » 31 gru 2004, 13:59
MaX_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 31 gru 2004, 16:35
looz looz zobaczymy kto sie bedzie smialSickness87 pisze:sam pisales ze sie miesiac modlisz...co nie wierzysz w swoich pilkarzy ?
ja tez bym nie wierzyl ;]
DORIAN
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 31 gru 2004, 16:36
ja tez obstawiam na rome moze sie przelamia a zreszta ten klub barzdziej lubieDORIAN pisze:looz looz zobaczymy kto sie bedzie smialSickness87 pisze:sam pisales ze sie miesiac modlisz...co nie wierzysz w swoich pilkarzy ?
ja tez bym nie wierzyl ;]FORZA ROMA
![]()
![]()
ja obstawiam 3-1 albo 2-1
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaX_ASR » 31 gru 2004, 16:57
MaX_ASR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 31 gru 2004, 17:04
jak to do mnie to ztego co zrozumialem nazwales mnie rasista i nie wiem na jakiej podstawieSickness87 pisze:Bog i Jezsu nienawidza rasistow...
a wiec modlitwy nie pomoga
LAZIO
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaX_ASR » 31 gru 2004, 17:17
MaX_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: luca » 01 sty 2005, 11:20
i tu się z Tobą nie zgodzę ...skład Lazio nie jest taki słaby jak wskazuje tabela, zespołwi potrzebny jest prawy pomocnik i środkowy napastnikSickness87 pisze:ale jak Roma ma sie przelamac ? juz sie dawno przelamali...graja o niebo lepiej niz na poczatku sezonu...za to lazio gra tragicznie...i to nie wina kryzysu...po prostu maja kiepski sklad..
luca
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 01 sty 2005, 11:41
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaX_ASR » 01 sty 2005, 12:08
MaX_ASR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 01 sty 2005, 13:09
mim zdaniem Lotito popełnił wielki bład zatrudnijajac Caso. Gosci po raz pierwszy prowadzil Serie A a tak to tylko Primavere !! ( przeciez mi sie wudaje ze poczatek sezony to jest wazny moment)wiec nie wiem co myslał Lotito zatrudniajac goluca pisze: i tu się z Tobą nie zgodzę ...skład Lazio nie jest taki słaby jak wskazuje tabela, zespołwi potrzebny jest prawy pomocnik i środkowy napastnik
kandydatami na te pozcje są: Brocchi i Marchioni do pomocy oraz Bonazzoli , Bazzani i kilku zawodników z ameryki południowej do ataku.
Mam nadzieję ,że w zimowym okienku transferowym nie odejdzie nikt z istotnych dla Lazio zawodników , a wiele mówi się o transferach Oddo , Liveraniego , Zauriego , Dabo , Cesara i Negro. Jestem pewien ,że z tym zespołem i twardo stąpającym po ziemi Lotito nie zginiemy...
Pozdrowienia dla wszystkich kibiców LAZIO
LAZIO
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matys90 » 02 sty 2005, 0:08
Matys90

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 02 sty 2005, 11:06
ja nie moge nastepny pajacMatys90 pisze:jak wy możecie być za tymi rasistowskim Lazio???
Przecierz to hańba.
A tak w ogóle Roma wygra
LAZIO
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaX_ASR » 02 sty 2005, 11:14
MaX_ASR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 02 sty 2005, 13:23
no to pokaz mi link bo nie wierze !! na polskich stronachSickness87 pisze:wiesz Roma i real nie prowadzily legalnek kompani rasistowekiej...dobra poweisz ze 40 czy 50 lat temu...ale to jest historia lazio i jej korzenie...tego sie nie wyrzekniesz...czasami wchodze na strone lazio..i smiesza mnie teksy...pozwole sobie zaytowac :
"Pozdrawiam wszystkich PRAWDZIWYCH kibicow LAZIO, xxx ( olewac)rome i reszte czarnuchow, tylko biale SS, Heila!!!!!!
to pozostawie bez komentarza...
aha...i jeszcze ten zalosny facecik...niejaki Mr.Enrich...
LAZIO
Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaX_ASR » 02 sty 2005, 13:42
MaX_ASR
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio