Derby Rzymu - Strona 2

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

kto wygra derby?

AS Roma
2
33%
SS Lazio
3
50%
będzie remis
1
17%
Awatar użytkownika
MaX_ASR
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaX_ASR » 31 gru 2004, 13:59

sam pisales ze sie miesiac modlisz...co nie wierzysz w swoich pilkarzy ?
ja tez bym nie wierzyl ;]

Awatar użytkownika
DORIAN
Pieniacz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DORIAN » 31 gru 2004, 16:35

Sickness87 pisze:sam pisales ze sie miesiac modlisz...co nie wierzysz w swoich pilkarzy ?
looz looz zobaczymy kto sie bedzie smial :twisted: FORZA ROMA :!: :twisted:
ja obstawiam 3-1 albo 2-1 :roll:

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 31 gru 2004, 16:36

DORIAN pisze:
Sickness87 pisze:sam pisales ze sie miesiac modlisz...co nie wierzysz w swoich pilkarzy ?
looz looz zobaczymy kto sie bedzie smial :twisted: FORZA ROMA :!: :twisted:
ja obstawiam 3-1 albo 2-1 :roll:
ja tez obstawiam na rome moze sie przelamia a zreszta ten klub barzdziej lubie

Awatar użytkownika
MaX_ASR
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaX_ASR » 31 gru 2004, 16:57

ale jak Roma ma sie przelamac ? juz sie dawno przelamali...graja o niebo lepiej niz na poczatku sezonu...za to lazio gra tragicznie...i to nie wina kryzysu...po prostu maja kiepski sklad..

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 31 gru 2004, 17:04

Sickness87 pisze:Bog i Jezsu nienawidza rasistow...
a wiec modlitwy nie pomoga
jak to do mnie to ztego co zrozumialem nazwales mnie rasista i nie wiem na jakiej podstawie :roll: :evil: jak ty mnie nwet koels nie znasz :evil: :!:

Awatar użytkownika
MaX_ASR
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaX_ASR » 31 gru 2004, 17:17

powiedzialem ogolnei...bo na pewno wieeeeelu kibicow lazio mogli sie o chociaz punkt ;] lepiej zeby sie pomodlili o cos innego...

Awatar użytkownika
luca
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: luca » 01 sty 2005, 11:20

Sickness87 pisze:ale jak Roma ma sie przelamac ? juz sie dawno przelamali...graja o niebo lepiej niz na poczatku sezonu...za to lazio gra tragicznie...i to nie wina kryzysu...po prostu maja kiepski sklad..
i tu się z Tobą nie zgodzę ...skład Lazio nie jest taki słaby jak wskazuje tabela, zespołwi potrzebny jest prawy pomocnik i środkowy napastnik
kandydatami na te pozcje są: Brocchi i Marchioni do pomocy oraz Bonazzoli , Bazzani i kilku zawodników z ameryki południowej do ataku.
Mam nadzieję ,że w zimowym okienku transferowym nie odejdzie nikt z istotnych dla Lazio zawodników , a wiele mówi się o transferach Oddo , Liveraniego , Zauriego , Dabo , Cesara i Negro. Jestem pewien ,że z tym zespołem i twardo stąpającym po ziemi Lotito nie zginiemy...

Pozdrowienia dla wszystkich kibiców LAZIO

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 01 sty 2005, 11:41

Derby Rzymu z pewnością wygra Roma. Lazio jest bardzo osłabione w tym sezonie, jeszcze w dodatku ma odejść najlepszy gracz Bincocelestich-Cesar.W tym sezonie Lazio według mnie będzie miało mniej więcej 10-12 miejsce.

Awatar użytkownika
MaX_ASR
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaX_ASR » 01 sty 2005, 12:08

to jest prawda...masz racje...nie dlatego, ze nienawidze lazio..ale takim skladem maxymalnie moga osiagnac 8,9 miejsce...

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 01 sty 2005, 13:09

luca pisze: i tu się z Tobą nie zgodzę ...skład Lazio nie jest taki słaby jak wskazuje tabela, zespołwi potrzebny jest prawy pomocnik i środkowy napastnik
kandydatami na te pozcje są: Brocchi i Marchioni do pomocy oraz Bonazzoli , Bazzani i kilku zawodników z ameryki południowej do ataku.
Mam nadzieję ,że w zimowym okienku transferowym nie odejdzie nikt z istotnych dla Lazio zawodników , a wiele mówi się o transferach Oddo , Liveraniego , Zauriego , Dabo , Cesara i Negro. Jestem pewien ,że z tym zespołem i twardo stąpającym po ziemi Lotito nie zginiemy...

Pozdrowienia dla wszystkich kibiców LAZIO
mim zdaniem Lotito popełnił wielki bład zatrudnijajac Caso. Gosci po raz pierwszy prowadzil Serie A a tak to tylko Primavere !! ( przeciez mi sie wudaje ze poczatek sezony to jest wazny moment)wiec nie wiem co myslał Lotito zatrudniajac go :roll: ale teraz zostal nim Papa. 9chociaz wolałbym Zoffa) ale mysle ze to nie tez zly wybor. Miewjmy nadzeje ze teraz bedzie tylko lepiej!!
FORZA LAZIO PER SEMPRE !!

Awatar użytkownika
Matys90
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matys90 » 02 sty 2005, 0:08

jak wy możecie być za tymi rasistowskim Lazio???
Przecierz to hańba.
A tak w ogóle Roma wygra

FORZA AS!!!!!!!

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 02 sty 2005, 11:06

Matys90 pisze:jak wy możecie być za tymi rasistowskim Lazio???
Przecierz to hańba.
A tak w ogóle Roma wygra
ja nie moge nastepny pajac :? wez człowieku stuknij sie ten poniemiecka banie bo widze ze zle z toba myslisz ze roma nei ma problemów z rasizmem ze real ??????????? jak nie wiem to znaczy dziecko ze malo znasaz sie na pilce !!!!!!!!!1
a hanba to sam jestes !!!!!!!!!!!!!!
FORZA SS LAZIO FOREVER !!!!!!

Awatar użytkownika
MaX_ASR
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaX_ASR » 02 sty 2005, 11:14

wiesz Roma i real nie prowadzily legalnek kompani rasistowekiej...dobra poweisz ze 40 czy 50 lat temu...ale to jest historia lazio i jej korzenie...tego sie nie wyrzekniesz...czasami wchodze na strone lazio..i smiesza mnie teksy...pozwole sobie zaytowac :
"Pozdrawiam wszystkich PRAWDZIWYCH kibicow LAZIO, xxx ( olewac)rome i reszte czarnuchow, tylko biale SS, Heila!!!!!!
to pozostawie bez komentarza...
aha...i jeszcze ten zalosny facecik...niejaki Mr.Enrich...

Awatar użytkownika
LAZIO
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAZIO » 02 sty 2005, 13:23

Sickness87 pisze:wiesz Roma i real nie prowadzily legalnek kompani rasistowekiej...dobra poweisz ze 40 czy 50 lat temu...ale to jest historia lazio i jej korzenie...tego sie nie wyrzekniesz...czasami wchodze na strone lazio..i smiesza mnie teksy...pozwole sobie zaytowac :
"Pozdrawiam wszystkich PRAWDZIWYCH kibicow LAZIO, xxx ( olewac)rome i reszte czarnuchow, tylko biale SS, Heila!!!!!!
to pozostawie bez komentarza...
aha...i jeszcze ten zalosny facecik...niejaki Mr.Enrich...
no to pokaz mi link bo nie wierze !! na polskich stronach
www.sslazio.pl i www.sslazio.vel.pl nigdy nie widziałalem takich komentarzy !!!!!!!.............

Awatar użytkownika
MaX_ASR
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaX_ASR » 02 sty 2005, 13:42

a prosze cie bardzo ! www.sslazio.vel.pl jest ten komentarz w newsie o nowym roku..."Rok 2005 - Życzenia" o nowym roku !
autor : cino
"Pozdrawiam wszystkich prawdziwych kibicow LAZIO, xxx rome i reszte czarnuchow, tylko biale SS, Heila!!!!!!"

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”