koniec kozaczenia
btw- rossi, benitez nic nie wymysli. zagra antyfutbol czylo to co zwykl robic zawsze w pucharach. cos czego nienawidze i cos co zabije ten sport. dlatego tak bardzo nie chcialem trafic na liverpool
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 21 lut 2007, 20:09
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 21 lut 2007, 20:14
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 21 lut 2007, 20:15
Nie tylko tobie. Mentor tez pewnie zly siedzi. Ma go w fantasy.Jarzinho pisze:Osobiscie brakuje mi jedynie Iniesty w miejsce Savioli
Tu sie zgadzam. Mozliwe, ze Barca okaze sie duzo lepszym zespołem a LFC przejdzie do dalszej fazy rozgrywek. Na Camp Nou bedzie obrona Częstochowy. Nic nowego nie odkryłem. Remis bedzie dla LFC szczytem.rkoeman pisze:btw- rossi, benitez nic nie wymysli. zagra antyfutbol czylo to co zwykl robic zawsze w pucharach. cos czego nienawidze i cos co zabije ten sport. dlatego tak bardzo nie chcialem trafic na liverpool
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 21 lut 2007, 20:16
Rossi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 21 lut 2007, 20:21
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: llcooljay » 21 lut 2007, 20:26
wiec nie ma co klepac dyrdymalow ze trudno, bedzie ciezko, szanse po rowno czy 51/49. glupim sloganom mowimy stanowcze nie.
bravo sport na oczy ie widzialem. nie gram w fma i nie wiem co to pes 7.5.0.0.1 i fifa 2113
lat mam 12 i moim ulubionym zawodnikiem jest ronaldinho (zawsze nim jestem jak gram z chlopakami z bloku w pilke ;]). barcelonie kibicuje od finalu z paryza.
to jest ironia.musze cos dodac o meczu, co by offtopicowcem nie zostac, jak radzil mi meczetinio, od ktorego otrzymalem takiego oto priva:
meczetinio napisał:
początki zawsze są tu trudne , wiem to po sobie i nie bądź zdziwiony ze ci docinają pisz z sensem , na temat o którym cos wiesz , nie pisz bezsensownych postów w stylu "zgadzam sie ,ale gracz X powinien grac agresywniej"moja rada pisz narazie zadko (nie nabijaj) z czasem pisz częściej
dzieki za rade ziom!
no to o meczu: mecz bedzie na pewno trudny, szanse sa wyrtownane, ale barca jest jednak faworytem. spotkaja sie dwie wielkie druzyny, szanse oceniam na 51 do 49 dla barcelony. najwazniejsze to nei stracic bramki u siebie i uwazac na grozne kontry liverpoolu.
assurbanipal pisze:llcooljay typowe dziecko Bravo Sport dużo obrazków mało treści.
assurbanipal pisze: prawdziwy radykalny i oddany fan Blaugrany Rotfl
to jest glupota, skrajna.sikor pisze:ahahahaha to mnie właśnie strasznie wpienia
Pewnie ten szczeniak nawet nie wie, że jeszcze kilka lat temu Barca grała z Liverpoolem półfinał Pucharu UEFA Confused A uważa się za kibica Barcy...
No, ale jak miał oglądać ten mecz skoro ledwo wiedział co to telewizor Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
llcooljay
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 21 lut 2007, 20:27
bagg pisze:czyli co Jarzinho, wiek sprawia, ze mozna wypisywac kompletne brednie?
Chyba nie z powodu braku Iniesty, a z powodu obecnosci Savioliguru pisze:Nie tylko tobie. Mentor tez pewnie zly siedzi. Ma go w fantasy
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: llcooljay » 21 lut 2007, 20:35
llcooljay
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 21 lut 2007, 21:14
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 21 lut 2007, 21:25
Bonso
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 21 lut 2007, 21:31
Bonso pisze:Valdes jest lepszy niz Casillas i w ogóle jest najlepszy
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 21 lut 2007, 21:32
kulekfcb