FC Barcelona - FC Liverpool (21.02.2007) - Strona 5

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

Jakim rezultatem zakończy się konfrontacja na Camp Nou?

Barcelona wygra
22
42%
Padnie remis
10
19%
Zwycięży Liverpool
21
40%
Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 21 lut 2007, 20:09

ja np bylem w wieku 12 lat pierwszy raz na meczu barcy z realem :lol: i mieszkalem w hiszpanii :D

koniec kozaczenia ;)

btw- rossi, benitez nic nie wymysli. zagra antyfutbol czylo to co zwykl robic zawsze w pucharach. cos czego nienawidze i cos co zabije ten sport. dlatego tak bardzo nie chcialem trafic na liverpool

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 21 lut 2007, 20:14

czyli co Jarzinho, wiek sprawia, ze mozna wypisywac kompletne brednie?

to fajnie. llcoolyjay swietnie sie do tej zasady stosuje. a wyrasta sie z tego? bo cos mam wrazenie, ze Tobie np. to srednio poszlo.

Awatar użytkownika
guru
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 335

Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 21 lut 2007, 20:15

Jarzinho pisze:Osobiscie brakuje mi jedynie Iniesty w miejsce Savioli
Nie tylko tobie. Mentor tez pewnie zly siedzi. Ma go w fantasy. :lol:
rkoeman pisze:btw- rossi, benitez nic nie wymysli. zagra antyfutbol czylo to co zwykl robic zawsze w pucharach. cos czego nienawidze i cos co zabije ten sport. dlatego tak bardzo nie chcialem trafic na liverpool
Tu sie zgadzam. Mozliwe, ze Barca okaze sie duzo lepszym zespołem a LFC przejdzie do dalszej fazy rozgrywek. Na Camp Nou bedzie obrona Częstochowy. Nic nowego nie odkryłem. Remis bedzie dla LFC szczytem.

Awatar użytkownika
Rossi
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rossi » 21 lut 2007, 20:16

No jakos na Chelsea zagrał dobrze i nie był to antyfudbol. Okolicznosci byly troche inne bo mecz na AR i Chelsea daleka od normalnej formy ale zwyciestwo był 100% zasłuzone. Benitez to trener który jak trafi z taktyką to naprawde Pool jest bardzo mocny. Myle ze nie bedzi to do konca antyfudbol :roll: a moze tylko na to licze...

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 21 lut 2007, 20:21

z chelsea z essienem i fereira na obronie? czy to byl puchar? czy chelsea miala jakies szanse z takim skladem? nie

pisalem o meczach pucharowych. w pierwszym meczu czy gra u siebie czy na wyjzdach walczy by nie stracic gola. tak bylo z valencia tak jest z liverpoolem

llcooljay
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: llcooljay » 21 lut 2007, 20:26

jeny, nie gadam z wami. tacy wielcy wyznawcy 'ironizmu', kazdy chce byc ironiczny, wszyscy wszedzie pisza ironicznie. a teraz patrz.
wiec nie ma co klepac dyrdymalow ze trudno, bedzie ciezko, szanse po rowno czy 51/49. glupim sloganom mowimy stanowcze nie.
bravo sport na oczy ie widzialem. nie gram w fma i nie wiem co to pes 7.5.0.0.1 i fifa 2113

lat mam 12 i moim ulubionym zawodnikiem jest ronaldinho (zawsze nim jestem jak gram z chlopakami z bloku w pilke ;]). barcelonie kibicuje od finalu z paryza.
musze cos dodac o meczu, co by offtopicowcem nie zostac, jak radzil mi meczetinio, od ktorego otrzymalem takiego oto priva:

meczetinio napisał:
początki zawsze są tu trudne , wiem to po sobie i nie bądź zdziwiony ze ci docinają pisz z sensem , na temat o którym cos wiesz , nie pisz bezsensownych postów w stylu "zgadzam sie ,ale gracz X powinien grac agresywniej"moja rada pisz narazie zadko (nie nabijaj) z czasem pisz częściej

dzieki za rade ziom!

no to o meczu: mecz bedzie na pewno trudny, szanse sa wyrtownane, ale barca jest jednak faworytem. spotkaja sie dwie wielkie druzyny, szanse oceniam na 51 do 49 dla barcelony. najwazniejsze to nei stracic bramki u siebie i uwazac na grozne kontry liverpoolu.
to jest ironia.
assurbanipal pisze:llcooljay typowe dziecko Bravo Sport dużo obrazków mało treści.
assurbanipal pisze: prawdziwy radykalny i oddany fan Blaugrany Rotfl
sikor pisze:ahahahaha to mnie właśnie strasznie wpienia
Pewnie ten szczeniak nawet nie wie, że jeszcze kilka lat temu Barca grała z Liverpoolem półfinał Pucharu UEFA Confused A uważa się za kibica Barcy...
No, ale jak miał oglądać ten mecz skoro ledwo wiedział co to telewizor Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
to jest glupota, skrajna.

i sokor powinien dostac wp, za glupote i za obraze.

rkoeman, nie pucuj sie tylko czytaj wszystko jak komentujesz

bagg tez sie nie pucuj, bo nawet dowodu jeszcze nie masz.
-------------------------

motta pewnie dostanie zolta kartke i strzeli samoboja. ;] ronaldinho zaliczy 20 strat, 5 podan na wolne pole (takie gdzie nikogo nie ma) i 13 usmiechow, ze nie wie czemu mu nie wyszlo, ale i tak sie cieszy. deco, kurcze nie widzialem podczas calego mecz, gdzie on sie schowal. saviola strzeli piszczelem. messi dostanie kose i zejdzie jeszcze w I polowie. ale i tak wygramy. jazda, jazda

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 21 lut 2007, 20:27

bagg pisze:czyli co Jarzinho, wiek sprawia, ze mozna wypisywac kompletne brednie?

Ja tak napisałem, nie odniosłem sie tylko do kwesti wieku, ktora nie ma tu znaczenia, bo to ogolnodostepne forum. Tak samo kazdy kibic, czy kibcuje rok czy 20 lat moze sie wypowiadac, zadnego naboru tutaj nikt nie przeprowadza. Co pisze, do tego sie nie odniosłem. Bo nie trzeba nawet tego komentowac.

Przestancie pisac, ze Liverpool zagra na anty, bo mi checi odbieracie :P Wazne, aby Barcelona zagrała dobrze i skutecznie.
guru pisze:Nie tylko tobie. Mentor tez pewnie zly siedzi. Ma go w fantasy
Chyba nie z powodu braku Iniesty, a z powodu obecnosci Savioli :P Choc pewnie wynik to priorytet.

Orłowski sie pojawia nawet w TVP ['] + Trzeciak juz wiem dlaczego ogladam hiszpanski D+

llcooljay
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: llcooljay » 21 lut 2007, 20:35

tak czekalem na ten mecz, uslyszalem gmocha i sie porzygalem, pozniej orlowski, trzeciak i engel, zarzygalem caly pokoj.

Awatar użytkownika
Ebi
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 21 lut 2007, 21:14

Meczyk z początku zapowiadał sie na porywające widowisko, ale teraz temp siadło. Najważniejsze, że Darek w formie. Zna język migowy Beniteza, na boisku miega niejaki Kajt (ek), policzył wszystkich kibiców i 15 razy powtórzył o świetnym początku Liverpoolu.

Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bonso » 21 lut 2007, 21:25

Valdes jest lepszy niz Casillas i w ogóle jest najlepszy :* :lol:

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 21 lut 2007, 21:31

Bonso pisze:Valdes jest lepszy niz Casillas i w ogóle jest najlepszy

TO jest pewka, jeden bład-= jeden bład...

Faul, faul, faul to podstawowe i jedyne czego o pilce nauczył Benitez zawodnikow Liverpoolu. 1-0 mogło sie utrzymac do konca spotkania, jednka widowisko ucierpiałoby. Teraz beda przynajmniej emocje, chyba, ze Rafa sciagnie Kajta i wprowadzi Hyypie, a Pipo bedzie świetnie bronił. O wynik jakos jestem spokojny, Barcelona gra dobrze, Anglicy sami sie obalaja, a przeciez to Premiershi. Pomnik dla Caraghera i Gerrarda, ksiazki moga pisac, szczegolnie bajki.
Ostatnio zmieniony 21 lut 2007, 21:32 przez Jarzinho, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
kulekfcb
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kulekfcb » 21 lut 2007, 21:32

może porównamy Cannavaro z Puyolem?

cruel
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 321

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cruel » 21 lut 2007, 21:33

ROTFL! Ahahah! No brak mi słów po prostu... Mentor, rkoeman, jak to było? Bezsprzecznie najlepszy bramkarz w Hiszpanii? Lepszy od Ikera? Pewny? Lol.
Brak mi słów na dłuższy komentarz.

Edit: Albo coś dopiszę jeszcze :lol:
Paradoksalnie jestem za Barcą - Hiszpańskie drużyny mają przejść, to przede wszystkim. A po drugie, jakoś nie podoba mi się wizja dostania się do 1/4 w przypadku Live polowaniem na piszczele przeciwnika.
Obawiam się jedynie, że Benitez b. skrzętnie wykorzysta aktualny wynik i stworzy ciężką przeprawę.
Ostatnio zmieniony 21 lut 2007, 21:36 przez cruel, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
wianuch
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 38

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wianuch » 21 lut 2007, 21:36

Ładny meczyk zwłaszcza w pierwszysch 20 minutach. Barca mogła strzelić już w wtedy z 3 bramki strzeliła jedną. Widać brak Samuela. Bardzo dobry mecz strzelca bramki Deco, chociaż przy bramce wyraźny bład defensywy. Świetnie czyści Puyol, a gracze Live ciągle sprowadzają go do parteru :wink:

Valdes :pogrzeb:

2 połowa, dzięki bramce Liverpoolu zapowiada się bardzo ciekawie :wink: . Blaugrana musi wziąść sie do pracy :P
Ostatnio zmieniony 21 lut 2007, 21:38 przez wianuch, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Meczetinio
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Meczetinio » 21 lut 2007, 21:37

1-1 :D piekna główka Deco , barca przwąza przawie cała połowe Liverpool w sumie nie zasłużył na bramke ale gdy jako golkipera ma sie Valdesa wszystk jest możliwe, najpierw wpadł z piłka do bramki a pokem pięknie ja wyłozył piłkarzowiLiverpool'u , druga połowa powinna być ciekawa zobaczymy
Bonso pisze:Valdes jest lepszy niz Casillas i w ogóle jest najlepszy
no nie wiem :twisted:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”