Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 14 lut 2007, 14:42
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 16 lut 2007, 16:55
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 16 lut 2007, 17:31
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 16 lut 2007, 17:52
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: macko001 » 16 lut 2007, 18:02
o awansie decydują sety, dopiero później małe pkt ( i dobrze, przynajmniej w LM nie zrobili takie bajzla jak w Top Teams Cup )Yukasz pisze:A co decyduje o awansie do kolejnej rundy, tym razem sety mają znaczenie czy tez tylko małe punkty a może wszystko na raz![]()
macko001
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 16 lut 2007, 18:02
Teraz decyduja sety. Ponoć.Yukasz pisze:A co decyduje o awansie do kolejnej rundy, tym razem sety mają znaczenie czy tez tylko małe punkty a może wszystko na raz
A mnie nie dziwi, bo akurat Biełogrod po rozkupieniu ich zespołu (Chamuckich, Kosarjew, Tietiuchin) przez Dynamo Kazań stawiają na młodzież. Ich gra oparta jest oparta na takich zawodnikach jak Lesik, Krasikow(87), Abrosimow, Daniłow (na siłe zrobiony przyjmującym). Z bardziej zanych i doświadczonych zostali tylko Werbow, Kozłow, Baranow i Amerykanin Tom Hoff. Roselare jest naprawde bardzo dobrze zorganizowane i bardzo mocne, mimo iz nadal niedoceniane. Graja bardzo techniczną siatkówke, bardzo trudną do zneutralizowania dla siermieżnych Rosjan.Yukasz pisze:A w tych meczach wygrywali faworyci Question Dziwi mnie porażka Rosjan Surprised Niby tyle kasy popują w siatkówkę (i nie tylko zresztą) a ich drużyna może odpaść już w I rundzie Rolling Eyes
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 16 lut 2007, 23:48
Wlazly, to w ogole wyglada jakby byl po 100 maratonach. Ten gosc w takiej kondycji fizycznej i bez dynamiki jest do niczego. On naprawde powinien odpoczac. Przypomina sie teraz ta wypowiedz z przed paru dni, co mowil , ze zrezygnuje z gry w kadrze bo jest przemeczony.Mariuszowi grac na dzien dzisiejszy sie nie chce, do tego dochodzi beznadziejna kondycja i brak dynamiki oraz sily. Niech mu dadza odpoczac bo bedzie jeszcze gorzej.Babel pisze:W piątym secie zabrakło juz sił i strzelb (Wlazły)
Berik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 21 lut 2007, 21:49
O bardzo się nie zgadzam z tą wypowiedzią. Jak to się nie chce? Mógłbyś to jakoś uargumentować? Wlazły chce tylko odpoczynku na LŚ nic więcej. Więcej to on teraz nie jest wstanie z siebie dać. Jak wychodzi na parkiet to daje z siebie wszystko, więc nie gadaj tutaj bzdur tylko włącz telewizor i popatrz jak Wlazły biega do obron...Berik pisze:Mariuszowi grac na dzien dzisiejszy sie nie chce, do tego dochodzi beznadziejna kondycja i brak dynamiki oraz sily
bellus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 21 lut 2007, 23:26
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 22 lut 2007, 9:13
Ja jako kibic Skry chcę wierzyć, że możliwości Bełchatowian widzieliśmy w meczach z Maceratą czy Olsztynem.Babel pisze:Czy ten stan nie mogł by być większy? Jeszcze nie czas na odpowiedzi.
bellus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lelinho73 » 22 lut 2007, 11:19
Lelinho73
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 22 lut 2007, 11:21
Poza Winiarskim, który w przyjęciu należy do ścisłej czołówki światowej. Udowodnił to na mundialu i udowadnia w lidze włoskiej. Ale na to tez jest metoda. Widzisz reprezentacja z Lozano wypracowała taki system, w którym Świderski był często ukrywany przez Winiarskiego i Gacka. Zreszta nie jesteśmy prekursorami tego typu bo przecież Bułgarzy tez wyczyniają cuda aby ukryć Kazijskiego, a Włosi Cisolle. Tylko tutaj potrzeba stabilności personalnej, kadra to poniekąd gwarantuje. W klubie jest znacznie trudniej szczególnie jak co roku sa zmiany. I uwierzcie mi Antiga to tez nie jest wybitny przyjmującym jak to kreuja media, ale jest odpowiednio ukrywa i przyjmuje tylko to co ma przyjąc. Tylko w drużynach tj. Majorka jest stabilnośc kadrowa.bellus pisze:Inna sprawa, że w miarę podobny problem mamy w reprezentacji - wszyscy nasi przyjmujący to maszyny do zdobywania punktów, tylko momentami gorzej z odbiorem.
No na pewno Skra teraz ma szanse iść cyklem wyłacznie pod lige. Teraz czas prawdopodobnie bedzie ich sprzymierzeńcem i podejrzewam, że na playoffy Wlazły i Gruszka to nie będzie problem Skry, a innych trenerów.bellus pisze:a jako kibic Skry chcę wierzyć, że możliwości Bełchatowian widzieliśmy w meczach z Maceratą czy Olsztynem.
Bo trzeba troche dłużej siatkówke oglądać by zauważyć, ze Wlazły jest wycieńczony psychicznie i fizycznie.Lelinho73 pisze:Ciekawe też jest jeszcze jedna sprawa kiedy Wlazły nie kończy ataku,atakuje w aut albo blokują go to komentatorzy zawsze go usprawiedliwiają.
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 24 lut 2007, 12:11
Pracuję już 34 lata w tym zawodzie i wiem jak odzyskiwać siły, co zrobić, kiedy siatkarz ma kłopoty. Nie może być tak, że już w lutym mówi mi się, że Mariusz w maju będzie przemęczony i żąda ode mnie wolnego. Reguły są jasne i jednakowe dla wszystkich.
Przyznam, że przy takich argumentach nie bardzo jest miejsce na dalszą polemike. Ale szkoda, że ta sprawa od samego poczatku była rozwiazywana przez media. Oficjalny komunikat podany ma być w poniedziałek. Kadra bez Wlazłego nie umrze, ale z nim byłaby jeszcze mocniejsza. W sumie wszyscy maja przykład jak nie nalezy rozwiązywać takich spraw.Reguły są jasne i jednakowe dla wszystkich. Wszyscy płyniemy na tym samym statku i dlatego muszę jednakowo traktować każdego z graczy.
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 24 lut 2007, 12:36
Kendo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 24 lut 2007, 13:11
Józefacki do kadry?Kendo pisze:Mi się ostatnio podoba Tomasz Józefacki.
bellus
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio