Trzeba bedzie zobaczyc a necie, jak nie wiesz gdzie pisz na moje PW ja wiem gdzie. Chetnie Ci pomogefieldy pisze:choć nie wiem, jeszcze gdzie dokładnie Confused
Pozdarwiam
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Barça_Hincha » 20 lut 2007, 11:02
Trzeba bedzie zobaczyc a necie, jak nie wiesz gdzie pisz na moje PW ja wiem gdzie. Chetnie Ci pomogefieldy pisze:choć nie wiem, jeszcze gdzie dokładnie Confused
Barça_Hincha
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 20 lut 2007, 11:07
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 20 lut 2007, 14:12
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 20 lut 2007, 14:48
duch99 pisze:tylko kablówka na w moim regionie się postarała
Zico_FCI pisze:Ja nic nie zamawiałem, a Polsat Sport i nawet Polsat Sport Extra miałem i mam nadal
dobra to juz inna sprawa, wszystko zalezy czy telewizje kablowe postaraly sie o tego typu kanaly - np. moj kumpel ma kablowke, w ktorej to moze zobaczyc takie kanaly jak pakiet HBO czy C+ i Polsat sportSero pisze:Mam podobnie jak Zico, tyle że bez PSextra
RTRsportfieldy pisze:na innych kanałach raczej nic nie znajdziemy
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Barça_Hincha » 20 lut 2007, 15:31
Barça_Hincha
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 20 lut 2007, 15:33
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Barça_Hincha » 20 lut 2007, 15:41
Barça_Hincha

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 20 lut 2007, 15:45
Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Musiek » 23 lut 2007, 13:20
Musiek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adas07 » 23 lut 2007, 22:07
Adas07
Post Wyświetl pojedynczy post autor: razor_ » 23 lut 2007, 22:22
No to ciekaweMusiek pisze:1 połowa zdecydowanie dla Barcelony. Co chwila zagrażali bramce Reyny. Liverpool naprawde grał fatalnie w 1 części, nawet ograniczali sie do zwyklych kontrataków.
razor_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 23 lut 2007, 22:31
Musiek pisze:No nareszcie "wielka" Barca przegrała i chwała im za to.
Adas07 pisze:Hehe no to chyba wielki faworyt Ligi Mistrzow i obronca trofeum odpadnie...
Widzisz, za pozno sie urodziłes W ten sposob dostałes kompa na komunie w zeszłym roku, a Messi ciagle łapał kontuzje. WspółczujeMusiek pisze:A co do Barcy to nie zjade Ronaldinho, tylko Messiego. Jak ten zawodnik może być uważany za przyszłość piłki. Jedyne co potrafi to dobre, krótkie prowadzenie piłki i nic poza tym. Jeszcze nigdy nie widziałem meczu Barcy, w którym mnie Messi zachwycił.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 23 lut 2007, 22:35
Zaza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Meczetinio » 23 lut 2007, 22:36
Musiek pisze:Jeszcze nigdy nie widziałem meczu Barcy, w którym mnie Messi zachwycił.
Musiek pisze: 1 połowa zdecydowanie dla Barcelony. Co chwila zagrażali bramce Reyny. Liverpool naprawde grał fatalnie w 1 części, nawet ograniczali sie do zwyklych kontrataków.
Meczetinio
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adas07 » 23 lut 2007, 22:54
Adas07
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio