Liga Mistrzów (zbiorczy) - Strona 134

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

Najlepszy zwycięzca LM w historii?

PSG 2025
2
8%
Real 2016/2017/2018
4
17%
Real 2014
0
Brak głosów
Bayern 2013
6
25%
Bayern 2020
2
8%
Barcelona 2009
0
Brak głosów
Barcelona 2011
0
Brak głosów
Barcelona 2015
3
13%
Juventus 1996
0
Brak głosów
Marsylia 1993
1
4%
Inny
6
25%
Awatar użytkownika
Barça_Hincha
Ja tu tylko nabijam
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Barça_Hincha » 20 lut 2007, 11:02

fieldy pisze:choć nie wiem, jeszcze gdzie dokładnie Confused
Trzeba bedzie zobaczyc a necie, jak nie wiesz gdzie pisz na moje PW ja wiem gdzie. Chetnie Ci pomoge :)

Pozdarwiam :-)

Awatar użytkownika
mistyk
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 20 lut 2007, 11:07

@fieldy mecz Arsenalu nawet po angielsku bedziesz mogl sobie przez neta obejrzec :) - http://rojadirecta.com/

NTV pokazuje dzisiaj dwa mecze: Man U - Lille i Celtic - Milan. Niestety, ale chyba bede musial sie udac do pubu, zeby ktorys z nich obejrzec.

zaraz zobacze z czym to się je :wink: dzięki // fieldy

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 20 lut 2007, 14:12

Jeszcze na tych stronach możecie próbowac odpalac 'swoje' mecze:
http://www.kuszotv.pl/schedule-football=weekdays.html
http://www.myp2p.eu/Weekdays.htm

Co do meczu PSV - Arsenal to przynajmniej u mnie jak na razie link do SopCast nie działa ale może to się zmieni :wink:

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 20 lut 2007, 14:48

duch99 pisze:tylko kablówka na w moim regionie się postarała
Zico_FCI pisze:Ja nic nie zamawiałem, a Polsat Sport i nawet Polsat Sport Extra miałem i mam nadal
Sero pisze:Mam podobnie jak Zico, tyle że bez PSextra
dobra to juz inna sprawa, wszystko zalezy czy telewizje kablowe postaraly sie o tego typu kanaly - np. moj kumpel ma kablowke, w ktorej to moze zobaczyc takie kanaly jak pakiet HBO czy C+ i Polsat sport
Ja jednak kablowki nie mam - uroki mieszczkaniaw malej miescinie, mozna powiedziec prawie na obrzezach Gliwic (niedaleko slynnego wsrod moderatorow jeziorka :lol: )
Wiec dla kogos nie posiadajacego kablowki, nie ma roznicy czy pokazywal to polsat czy ITI
Ale za to Cyfra jest a tam RTRsport 8)
fieldy pisze:na innych kanałach raczej nic nie znajdziemy
RTRsport :jupi:
Real - Bayern
Porto - Chelsea

wiec w dupie mam mecz na tvp - ruscy rulezzz :twisted:

Awatar użytkownika
Barça_Hincha
Ja tu tylko nabijam

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Barça_Hincha » 20 lut 2007, 15:31

Nam pozostaje tylko oglądnac dziś na necie. Dziwi mnie to, że na żadnej stronie nie było info co do zaprzestania transmisji meczów Ligi Mistrzów na TVN Turbo. Ale za to jutro na TVP2 leci maczyk marzeń :D

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 20 lut 2007, 15:33

Była informacja o tym, już na początku sezonu. Ja jednak mam nadzieję, że zlitują się nad nami i puszą jakiś mecz dzisiaj na Turbosie. Pamiętam jak przed WC2002 Polsat się zarzekał, że nie puści żadnego meczu na otwarty kanale, a jednak puścili. :wink:A ostanie mistrzostwa miały być tylko na PSE, a puścili także na PS. Jednak Polsat to nie TVN :?
Ostatnio zmieniony 20 lut 2007, 15:46 przez Zico_FCI, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Barça_Hincha
Ja tu tylko nabijam

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Barça_Hincha » 20 lut 2007, 15:41

Koledzy mówią, że jednak puszczą na jakimś kanale (ja też tak myśle), w końcu masa meczy dzisiaj (4) Nie raz tak było. W programie nie było napisane, że pokauzją mecz a tu jednak leciał. Miejmy nadzieję, że puszczą jednak meczyk :pray:

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 20 lut 2007, 15:45

Temat "Liga Mistrzów (zbiorczy)" to chyba nie jest najlepsze miejsce na rozmowe o transmisjach meczow. Sa lepsze tematy, jak chociazby ten. Prosilbym miec to na uwadze piszac kolejne posty w tym temacie.

Barça_Hincha wolisz pika pika, czy grafomana? Jak cos to pisz na priv.

Musiek
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Musiek » 23 lut 2007, 13:20

No nareszcie "wielka" Barca przegrała i chwała im za to.
1 połowa zdecydowanie dla Barcelony. Co chwila zagrażali bramce Reyny. Liverpool naprawde grał fatalnie w 1 części, nawet ograniczali sie do zwyklych kontrataków.
2 połowa zdecydowanie dla Liverpoolu. Totalna dominacja The Reds, których defensywa (łącznie ze środkiem pomocy) spisała się na medal. Szkoda tej sytuacji, gdzie chyba Marquez sfaulował Pennanta. Liverpoolczycy wychodzili wtedy z niezłą kontrą. Myslę, że gdyby nie ten faul to byłaby brama.
Co do piłkarzy. Man of the match to oczywiście Sissoko. Co ten koleś wyprawiał :shock: Był po prostu wszędzie i głownie dzięki niemu Barca nie mogła się przedrzeć przez środek pola. Nieźle też zagrał Kuyt.
A co do Barcy to nie zjade Ronaldinho, tylko Messiego. Jak ten zawodnik może być uważany za przyszłość piłki. Jedyne co potrafi to dobre, krótkie prowadzenie piłki i nic poza tym. Jeszcze nigdy nie widziałem meczu Barcy, w którym mnie Messi zachwycił.

P.S. Dobrze, że nie puścili w TVP 2 meczu Roma-Lyon. To co sie tam działo to masakra, co chwila kartki ;)

Awatar użytkownika
Adas07
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adas07 » 23 lut 2007, 22:07

Hehe no to chyba wielki faworyt Ligi Mistrzow i obronca trofeum odpadnie... :) Chociaz nie moge jeszcze odbierac im szans na awans...Powiem szczerze ze zaskoczyla mnie porazka Barcy i zdziwilbym sie gdyby odpadli na tym etapie rozgrywek,ale tez nie wierze bym liverpool mogl u siebie przegrac z barca i jednoczesnie odpasc :roll: ale w pilce wszystko jest mozliwe 8)

Awatar użytkownika
razor_
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: razor_ » 23 lut 2007, 22:22

Musiek pisze:1 połowa zdecydowanie dla Barcelony. Co chwila zagrażali bramce Reyny. Liverpool naprawde grał fatalnie w 1 części, nawet ograniczali sie do zwyklych kontrataków.
No to ciekawe :shock: . Ja oglądałem chyba inny mecz. Pierwsze 10 min zdecydowanie dla Liverpoolu. Potem chwilowa przewaga Barcelony a później mecz siadł. The Reds w 1 połowie grali całkiem przyzwoicie a nie fatalnie.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 23 lut 2007, 22:31

Musiek pisze:No nareszcie "wielka" Barca przegrała i chwała im za to.
Adas07 pisze:Hehe no to chyba wielki faworyt Ligi Mistrzow i obronca trofeum odpadnie...

Trzeba przyznac MU objeło świetna taktyke, w zeszłym roku sie przyczaili w tym wyskoczyli w kapitalnym stylu, kroczac od zwyciestwa do zwyciestwa w kolejnych bojach trzymanych na najwyzszym poziomie. Przyczjone Diabły 8) Adas07 sam chyba nie potrafisz sie zdecydowac, raz odpada, raz ma szanse :roll:
Musiek pisze:A co do Barcy to nie zjade Ronaldinho, tylko Messiego. Jak ten zawodnik może być uważany za przyszłość piłki. Jedyne co potrafi to dobre, krótkie prowadzenie piłki i nic poza tym. Jeszcze nigdy nie widziałem meczu Barcy, w którym mnie Messi zachwycił.
Widzisz, za pozno sie urodziłes W ten sposob dostałes kompa na komunie w zeszłym roku, a Messi ciagle łapał kontuzje. Współczuje :roll:

Trzeba przyznac, ze rewanze zapowiadaja sie naprawde ciekawie. Chyba tylko MU i Liverpool wyrobily sobie niezła zaliczke i w tych spotkaniach trudno liczyc na awans Lille i Barcy. Choc Lille to prawdziwy potentat, ktory w zeszłym sezonie potrafil wyelminowac z LM sam Manchester(jednak to była taktyka) :P Swietna zaliczka Milanu czy Lyonu, jednak jedna bramka moze zawalic cały plan. Chelsea nie musi strzelic, jednak przy ich postawie w defensywie takze powinno byc ciekawie. Bayern i Arsenal beda odrabiac przed własna publicznoscia, czyli teoretycnzie powinno im byc łatwo. Na koniec, chyba rewanz ekip, ktore zaprezentowały sie najlepiej., wiec i Hiszpani musi byc ciekawie.

Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 23 lut 2007, 22:35

Ej a wiecie kto nie zagra w rewanżach za kartki ? Albelda na pewno ale kto jeszcze ? Macie jakis spis ?

Swoja droga na Mestalla wraca Vincente ale nie bedzie Albeldy, kto wie czy nie ważniejszego gracza w tej układance...

Awatar użytkownika
Meczetinio
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Meczetinio » 23 lut 2007, 22:36

Musiek pisze:Jeszcze nigdy nie widziałem meczu Barcy, w którym mnie Messi zachwycił.
Musiek pisze: 1 połowa zdecydowanie dla Barcelony. Co chwila zagrażali bramce Reyny. Liverpool naprawde grał fatalnie w 1 części, nawet ograniczali sie do zwyklych kontrataków.

dziwny z ciebie koleś ,po pierwsze to co pisał kolega u góry Liverpool nie grał fatalnie w pierwszej połwoe poprostu na chwile "starcili oddech" a co do kessiego to chyab nie widzileś ani jednego meczu Bracy , chociażby w tamtym roku w meczu z Chelsea woził Del Horno? na prawym skrzydle jak chciał aż zmusił go do faulu który zawodnik The Blues przypałcił czerwona kartką (nie pamietam dokładnie czy faul był na Messim ale na 70% tak :P)

Awatar użytkownika
Adas07
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adas07 » 23 lut 2007, 22:54

Jarzinho zle mnie zrozumiales...chodzi mi o to ze Barcelona ma teraz male szanse na obrone trofeum ale zawsze jakis cien nadziei na to ze pokonaja liverpool istnieje wiec nie chcem kategorycznie mowic ze odpadna 8)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”