Radosław Majdan - Strona 2

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 11 gru 2004, 17:16

Umieściłbym go 3-4 miejscu wśród polskich bramkarzy.

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 11 gru 2004, 20:23

polacy maja kilku klasowych bramkarzy z dudkiem,borucem,kowalewskim,szamotulskim i majdanem na czele ale nie zapominajmy ze sa tez wierzchowski-kiedys bramkarz werderu brema,bęben(od paru lat solidny ligowy bramkarz),piatek,liberda,tkocz,onyszko(podobno niezle sobie radzi w danii),kłak,kuszczak oto tylko kilka przykładów

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 11 gru 2004, 20:33

mathiasek12 pisze:polacy maja kilku klasowych bramkarzy z dudkiem,borucem,kowalewskim,szamotulskim i majdanem na czele ale nie zapominajmy ze sa tez wierzchowski-kiedys bramkarz werderu brema,bęben(od paru lat solidny ligowy bramkarz),piatek,liberda,tkocz,onyszko(podobno niezle sobie radzi w danii),kłak,kuszczak oto tylko kilka przykładów
Wierzchowski w Werderze grał raptem trzy mecze przez dwa lata, Bęben ma ponoć odejść (albo już odszedł) z Odry, bo dobrze gra Pawełek, Tkocz już nie gra w pierwszej lidze, Onyszko chyba troszkę za stary, Kłak gra średnio albo słabo w cieniutkim de Graafschap, Kuszczak nie gra w WBA i te wszystkie przykłady jak dla mnie na nie.

Stawiałbym raczej na młodego Cierzniaka, wychowanka MSP Szamotuły, później dobrze grającego w drugoligowym jeszcze Stomilu a teraz graczu Amiki, którym interesował się GKS.

Awatar użytkownika
Vicas
Rezerwowy
Rezerwowy

MDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Vicas » 28 gru 2004, 16:56

Wedlog mnie Majdan do kadry sie nie nadaje Dudek jest numerem jeden a Boruc zmiennikiem i tak jest narazie dobrze Majdan ma juz swoje lata i reprezentacja to juz nie na jego sily Poza tym gdy w domu czeka Doda az zal jechac na reprezentacyjne zgrupowanie :)

Awatar użytkownika
Axel Hammond
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 01 sty 2005, 20:00

Gdyby na tym forum był zarejestrowany niesmiertelny Jan Tomaszewski, rzekłby natenczas: 'Majdan jest dobry w polu - jako nawóz'. Nic dodać nic ująć i nie jest to obraza pana Radka, którego przecież wszyscy kochają bo jest przystojny, inteligentny i ma superdziewczynę, tylko cyctat z pana Janka. I mówiąc 'Pan Janek' nie obrażam Jana Tomaszewskiego, bo tak się składa że znam go osobiście i mówimy to siebie per 'ty'. Ta więc nie dawać mi ostrzeżeń.

mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 01 sty 2005, 20:03

Axel Hammond pisze:Gdyby na tym forum był zarejestrowany niesmiertelny Jan Tomaszewski, rzekłby natenczas: 'Majdan jest dobry w polu - jako nawóz'. Nic dodać nic ująć i nie jest to obraza pana Radka, którego przecież wszyscy kochają bo jest przystojny, inteligentny i ma superdziewczynę, tylko cyctat z pana Janka. I mówiąc 'Pan Janek' nie obrażam Jana Tomaszewskiego, bo tak się składa że znam go osobiście i mówimy to siebie per 'ty'. Ta więc nie dawać mi ostrzeżeń.

niby czemu ci niewolno dawac ostrzezenia bo znasz jana tomaszewskiego osobiscie a co to kogo obchodzi ja znam rokite i kulczyka :lol: wiesz gadac to se mozesz a i bym zapomnial mam jeszcze dwa ferrari w garazu i prywatny kawałek morza z plaza :P

Awatar użytkownika
Axel Hammond
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 01 sty 2005, 21:05

mathiasek12 pisze:
Axel Hammond pisze:Gdyby na tym forum był zarejestrowany niesmiertelny Jan Tomaszewski, rzekłby natenczas: 'Majdan jest dobry w polu - jako nawóz'. Nic dodać nic ująć i nie jest to obraza pana Radka, którego przecież wszyscy kochają bo jest przystojny, inteligentny i ma superdziewczynę, tylko cyctat z pana Janka. I mówiąc 'Pan Janek' nie obrażam Jana Tomaszewskiego, bo tak się składa że znam go osobiście i mówimy to siebie per 'ty'. Ta więc nie dawać mi ostrzeżeń.

niby czemu ci niewolno dawac ostrzezenia bo znasz jana tomaszewskiego osobiscie a co to kogo obchodzi ja znam rokite i kulczyka :lol: wiesz gadac to se mozesz a i bym zapomnial mam jeszcze dwa ferrari w garazu i prywatny kawałek morza z plaza :P
Nie dlatego mam nie dostać ostrzeżenia, że znam pana Janka. Chodzi mi o to, że zaraz ktos pomyśli że obrażam Radka, a to przecież nieprawda.

Awatar użytkownika
pippen
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 01 sty 2005, 21:11

DOstajesz WP, bo mimo wszytsko to nie jest cytat

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 01 sty 2005, 21:20

Majdan w tej chwili nie jest w stanie rywalizowac z Dudkiem i Borucem a pozycja trzeciego bramkarza chyba go niezadowala

Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 02 sty 2005, 11:26

Majdan zawalil troche jeżdżac po grecji i izraelu...a z Dudkiem nie wygra bo wiadomo Liverpol...z Borucem tez nie poto dla niektorych byl by przesada ze 10 WIślaków w kadrze:D

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 28
Kibicuję: GKS Katowice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 19 cze 2007, 12:45

Może nie zasłużył, ale...

Majdan w Polonii Warszawa?

Radosław Majdan jeszcze w tym tygodniu może zostać zawodnikiem Polonii Warszawa. Były zawodnik Pogoni Szczecin negocjuje kontrakt z działaczami klubu i możliwe, że jutro pojawi się na pierwszym treningu "Czarnych Koszul".

- Faktycznie rozmawiam z Polonią, ale na razie nie chcę się na ten temat wypowiadać - mówił wczoraj bramkarz, który dziś ma rozmawiać o szczegółach umowy z szefami Polonii, a w najbliższych dniach ma spotkać się z trenerem "Czarnych Koszul" Waldemarem Fornalikiem.

- Oczywiście, że jestem zainteresowany tym zawodnikiem. Radek ma duże umiejętności piłkarskie i z chęcią bym go widział w mojej drużynie - twierdzi trener, który nie chce jednak ujawnić, czy były bramkarz Pogoni pojawi się już jutro na pierwszym w tym sezonie treningu. - To zależy od kilku rozmów z władzami klubu - mówi Fornalik.

Udziału w środowych ćwiczeniach nie wyklucza sam zawodnik. - W życiu wszystko jest możliwe - mówi zagadkowo 35-letni Majdan, który w ubiegłym tygodniu rozwiązał kontrakt z Pogonią, od której domagał się należnych mu 50 tysięcy złotych.

Ja tylko powiem, że strasznie mi gościa jest żal. Od czasu odejścia z Wisły Kraków (nie z jego winy) Radek toczy się w dół chyba pod każdym względem. Ale mimo, że ma 35 lat to życzę mu jeszcze ciekawych przygód i sukcesów w karierze.

Awatar użytkownika
Pietri
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pietri » 19 cze 2007, 13:05

mielismy niekopiowac z innych źrodeł.A co do Majdana w Poloni to by napewno sie sprawdził w 1 składzie..

nie nabijaj, nie pouczaj innych, zapoznaj sie z regulaminem // fieldy

Matheush
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matheush » 05 paź 2007, 11:14

No i się sprawdził.

Awatar użytkownika
DRAWEK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DRAWEK » 15 mar 2008, 20:56

Majdan miał trudny start w reprezentacji jak wiadomo w naszej rep. narodowej jest na dzień dzisiejszy wysyp tej pozycji i można wybierać... a co do Majdana zbytnio zawalił sobie kariere jerzdząć po izraelu i gracji ale cuż jego kariera :)

Awatar użytkownika
Fishbone
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 28
Kibicuję: GKS Katowice

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 15 mar 2008, 23:30

Czy ja wiem? :roll: Dla mnie Majdan zawsze był solidnym bramkarzem ale za słabym żeby grać w reprezentacji, jednak z okresu Wisły pamiętam, że bardzo dobrze bronił. Szkoda, że w II ligowym klubie już jest tylko rezerwowym ale umiałby spokojnie jeszcze bronić na I ligowym froncie :wink:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”