Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 11 gru 2004, 17:16
pippen
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 11 gru 2004, 20:23
mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 11 gru 2004, 20:33
Wierzchowski w Werderze grał raptem trzy mecze przez dwa lata, Bęben ma ponoć odejść (albo już odszedł) z Odry, bo dobrze gra Pawełek, Tkocz już nie gra w pierwszej lidze, Onyszko chyba troszkę za stary, Kłak gra średnio albo słabo w cieniutkim de Graafschap, Kuszczak nie gra w WBA i te wszystkie przykłady jak dla mnie na nie.mathiasek12 pisze:polacy maja kilku klasowych bramkarzy z dudkiem,borucem,kowalewskim,szamotulskim i majdanem na czele ale nie zapominajmy ze sa tez wierzchowski-kiedys bramkarz werderu brema,bęben(od paru lat solidny ligowy bramkarz),piatek,liberda,tkocz,onyszko(podobno niezle sobie radzi w danii),kłak,kuszczak oto tylko kilka przykładów
Kotek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Vicas » 28 gru 2004, 16:56
Vicas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 01 sty 2005, 20:00
Axel Hammond
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 01 sty 2005, 20:03
Axel Hammond pisze:Gdyby na tym forum był zarejestrowany niesmiertelny Jan Tomaszewski, rzekłby natenczas: 'Majdan jest dobry w polu - jako nawóz'. Nic dodać nic ująć i nie jest to obraza pana Radka, którego przecież wszyscy kochają bo jest przystojny, inteligentny i ma superdziewczynę, tylko cyctat z pana Janka. I mówiąc 'Pan Janek' nie obrażam Jana Tomaszewskiego, bo tak się składa że znam go osobiście i mówimy to siebie per 'ty'. Ta więc nie dawać mi ostrzeżeń.
mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Axel Hammond » 01 sty 2005, 21:05
Nie dlatego mam nie dostać ostrzeżenia, że znam pana Janka. Chodzi mi o to, że zaraz ktos pomyśli że obrażam Radka, a to przecież nieprawda.mathiasek12 pisze:Axel Hammond pisze:Gdyby na tym forum był zarejestrowany niesmiertelny Jan Tomaszewski, rzekłby natenczas: 'Majdan jest dobry w polu - jako nawóz'. Nic dodać nic ująć i nie jest to obraza pana Radka, którego przecież wszyscy kochają bo jest przystojny, inteligentny i ma superdziewczynę, tylko cyctat z pana Janka. I mówiąc 'Pan Janek' nie obrażam Jana Tomaszewskiego, bo tak się składa że znam go osobiście i mówimy to siebie per 'ty'. Ta więc nie dawać mi ostrzeżeń.
niby czemu ci niewolno dawac ostrzezenia bo znasz jana tomaszewskiego osobiscie a co to kogo obchodzi ja znam rokite i kulczykawiesz gadac to se mozesz a i bym zapomnial mam jeszcze dwa ferrari w garazu i prywatny kawałek morza z plaza
Axel Hammond

Post Wyświetl pojedynczy post autor: pippen » 01 sty 2005, 21:11
DOstajesz WP, bo mimo wszytsko to nie jest cytatAxel Hammond pisze:Gdyby na tym forum był zarejestrowany niesmiertelny Jan Tomaszewski, rzekłby natenczas: 'Majdan jest dobry w polu - jako nawóz'. Nic dodać nic ująć i nie jest to obraza pana Radka, którego przecież wszyscy kochają bo jest przystojny, inteligentny i ma superdziewczynę, tylko cyctat z pana Janka. I mówiąc 'Pan Janek' nie obrażam Jana Tomaszewskiego, bo tak się składa że znam go osobiście i mówimy to siebie per 'ty'. Ta więc nie dawać mi ostrzeżeń.
pippen
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 01 sty 2005, 21:20
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mazi » 02 sty 2005, 11:26
Mazi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 19 cze 2007, 12:45
Fishbone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pietri » 19 cze 2007, 13:05
Pietri
Matheush
Post Wyświetl pojedynczy post autor: DRAWEK » 15 mar 2008, 20:56
DRAWEK