Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 23 sty 2007, 16:21
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 23 sty 2007, 18:08
Akarin pisze:Poza tym chyba zapomnieliście dodać jeszcze jednego zawodnika, który wzmocnił Młoty, a mianowicie Calum Davenport który jest środkowym obrońcą. Przyszedł z Tottenhamu, sumy transferu nie ujawniono.
czeher pisze:czy tez Davenporta z Spurs
Jarzinho pisze:Przydałby sie im dobry prawy skrzydłowy, wiec moze mocniej zaczna sie starac o SWP.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 23 sty 2007, 18:30
ja przeczytalem to dzisiaj w angielskim serwisie i tam bylo napisane o tym transferzeJarzinho pisze:Z tego co mi sie wydaje, to była własnie opcja Davenport badz Upson.
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 23 sty 2007, 18:53
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 30 sty 2007, 22:24
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 31 sty 2007, 11:55
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: andy11 » 06 lut 2007, 22:46
Czesc jestem tu po raz 1szy i az mnie ruszylo. Ja wierny fan Młotów od 1972 roku mowie ze takich jest wiecej. Spotkalem paru juz w swoim niekrotkim zyciu. Zaciekawi Was co mnie sklonilo ze jestem ich fanem? Wiec w tamtych czasach zdziwilo mnie ze kapitan reprezentacji Angli Bobby Moore gra w tak malo znanym mi klubie. Dodatkowo w mistrzowskiej druzynie z 1966r gral jeszcze Peters i Hunt z WHU. Ta ciekawosc zrodzila sympatie. Do dzis paietam jak za czasow komuny dostalem odpowiedz na list ze zdjeciem zespolu i autografami. TO BYLO COS na tamte czasy. 1szy raz widzialem ich w TV w finale FA Cup w 1975 wtedy to ja juz bylem ich wiernym kibicem. Tak sie zlozylo ze przeciwnikiem byl slabiutki wtedy Fulham a Bobby wlasnie u nich konczyl kariere. Ciekawostka, od czasow wojska nosze brode. Jakos wtedy zaimponowal mi Frank Lampard Senior, zapuscilem i tak zostalo, on zreszta tez do dzis ja nosi.jaget pisze:Takich wiernych starych fanatyków w polsce można by było policzyc na palcach...Większość to swierzynki po obejrzeniu GSH o kibicach WHU..
andy11
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 24 lut 2007, 22:00
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 04 mar 2007, 19:04
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 04 mar 2007, 20:10
Kendo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 04 mar 2007, 21:11
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaza » 05 mar 2007, 0:26
Zaza
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rangiz » 07 kwie 2007, 19:21
Rangiz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dembik » 07 kwie 2007, 19:33
Dembik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 07 kwie 2007, 19:33
Onet pisze:W spotkaniu 32. kolejki angielskiej Premiership Arsenal Londyn sensacyjnie przegrał na własnym stadionie z West Ham United 0:1 (0:1). West Ham zajmuje obecnie przedostatnią pozycję w tabeli angielskiej ekstraklasy.
Pomimo tego, że "Kanonierzy" mieli dużą przewagę w tym spotkaniu zawodziła ich skuteczność pod bramką gości. Bramkę na wagę trzech punktów zdobył w tym spotkaniu Bobby Zamora. W tej sytuacji świetnym podaniem z własnej połowy popisał się Lucas Neill, a Zamora zdobył bramkę atomowym uderzeniem z woleja z odległości kilkunastu metrów.
Rangiz pisze:W spotkaniu 32. kolejki angielskiej Premiership Arsenal Londyn sensacyjnie przegrał na własnym stadionie z West Ham United 0:1 (0:1). West Ham zajmuje obecnie przedostatnią pozycję w tabeli angielskiej ekstraklasy.
Pomimo tego, że "Kanonierzy" mieli dużą przewagę w tym spotkaniu zawodziła ich skuteczność pod bramką gości. Bramkę na wagę trzech punktów zdobył w tym spotkaniu Bobby Zamora. W tej sytuacji świetnym podaniem z własnej połowy popisał się Lucas Neill, a Zamora zdobył bramkę atomowym uderzeniem z woleja z odległości kilkunastu metrów.
Rangiz pisze:![]()
![]()
![]()
Tomachos
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio