Inter - Valencia 21 II 2007 - Strona 11

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

Z pojedynku zwycięsko wyjdzie

Inter
30
55%
Valencia
25
45%
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8204
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 07 mar 2007, 20:17

Czy Inter swoim autokarem jechał przez stadion?
Pewnie nie :P
Poza tym mam pytanie OT : czy Legia zostala ukarana za demolowanie centrum miasta :?:

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 07 mar 2007, 20:18

Pisakk Zmartwię Cię, ale dla UEFa pewnie nie ma większego znaczenia czy zdarzenie miało miejsce na stadionie czy kilka metrów obok. Tak jak dla Włochów nie miało znaczenia, że policjant został zabity na ulicy, a nie stadionie.
cloner pisze:Poza tym mam pytanie OT : czy Legia zostala ukarana za demolowanie centrum miasta
Nie ale centrum miasta to nie są tereny klubowe. Zajście prawdopodobnie miało miejsce jeszcze na terenach klubu.

ps. Nie żebym jakiegoś zamykania stadionu się domagał. Po prostu wspomniałem, że jest taka możliwość.
Ostatnio zmieniony 07 mar 2007, 20:24 przez Zico_FCI, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 07 mar 2007, 20:22

Pisakk Zmartwię Cię, ale dla UEFa pewnie nie ma większego znaczenia czy zdarzenie miało miejsce na stadionie czy kila metrów obok. Tak jak dla Włochów nie miało znaczenia, że policjant został zabity na ulicy, a nie stadionie.

Rzeczywiście identyczna sytuacja.

Poza tym, ktoś kogoś złapał za rękę? Na razie mamy informację, że autokar obrzucono kamieniami. Jaką masz pewność, że byli to kibice Valencii? W mieście jest jeszcze jeden klub - Levante. A i kibice Villarreal znajdują się stosunkowo niedaleko więc może im stadiony też powinni pozamykać. Przecież dla Uefa PEWNIE nie ma większego znaczenia...

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 07 mar 2007, 20:27

Ktos ma niezłe poczucie humoru, tak zamkna stadion, bo ktos obrzucał autokar. Moze to kibice Interu :?: Zlatan spisywał kazdego kto rzucał :?: Pewnie zapamietali twarze, a ludzie rzucajacy kamienie nosili szaliki Valencii.
Oj wyklucza Nietoperzy z LM :P :P

Awatar użytkownika
Cai
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cai » 07 mar 2007, 20:58

Skąd macie informację o tych kamieniach? Ja słyszałem tylko o tym, że autobus Interu obrzucany został papierowymi rolkami (takimi jakie rzucają na meczach). Za to chyba nie można zamknąć stadionu :haha:

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 07 mar 2007, 21:51

rkoeman pisze:mam nadzieje ze buraki dostana niezle kary bo nei potrafia przegrac z honorem

Faktycznie, Inter zły, Inter niedobry :cry: bo to Italy
Valencia święta, Valencia dobra.
Nie patrzcie na tą bójke pod kątem kraju. Prawda jest taka, że i jedni i drudzy zawinili. Zresztą Navarro już zapowiada wizyte we Włoszech u Burdisso.
to ze dales sie poniesc wizji ze lyon cos ugra w lm to nie moj problem

znowu i tak źle i tak niedobrze. Ciekawe czy jeśli włoska drużyna dojdzie do finału zmienisz zdanie na temat tej słabej ligi.
ossy pisze:no nie, mistrzu wloch
miło, że to mówisz, ale od krętaczy pochwał nikt nie przyjmuje bo i tak są warte tyle co "słowo honoru" :(

Ciekawe jak byscie zareagowali gdyby to piłkarzy VCF obrzucili w Mediolanie ? napewno pisalibyście, że to kibice Milanu :?

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 07 mar 2007, 23:00

Sero pisze:Nie patrzcie na tą bójke pod kątem kraju. Prawda jest taka, że i jedni i drudzy zawinili. Zresztą Navarro już zapowiada wizyte we Włoszech u Burdisso.

To conajmniej Toldo i Matrix powinni go chronic... Hiszpan pewnie sobie sporo odpocznie to wizyty moga byc czeste.
Sero pisze:Ciekawe czy jeśli włoska drużyna dojdzie do finału zmienisz zdanie na temat tej słabej ligi.

To bedzie ciekawe taki Mialn przpasc miedzy Interem, a awansował by do finał. To taki policzek i pokazanie prawdziwej siły SerieA. Przynajmniej argument dla kibicow Millanu, ze ten odpuscil sezon w lidze zanim on ruszył.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 07 mar 2007, 23:05

Jarzinho pisze:To bedzie ciekawe taki Mialn przpasc miedzy Interem, a awansował by do finał. To taki policzek i pokazanie prawdziwej siły SerieA. Przynajmniej argument dla kibicow Millanu, ze ten odpuscil sezon w lidze zanim on ruszył.

:cry: Celtic-Valencia prawie ta sama klasa :cry:
Milan z ogromną stratą -8 punktów nie miał zamiaru walczyć i nie myślał nawet o 4 miejscu. Smutne, ale nieprawdziwe.

Jarzinho pisze:To conajmniej Toldo i Matrix powinni go chronic

Jeśli nie przyjedzie z Marchena ...

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 07 mar 2007, 23:18

Sero pisze:Milan z ogromną stratą -8 punktów nie miał zamiaru walczyć i nie myślał nawet o 4 miejscu. Smutne, ale nieprawdziwe.

Nie dokonca moje słowa, ale taka opinia istnieje i jest rozpowszechniana przez wielu. Inter majacy taka przewage to Inter o klase lepszy od Milanu, a podobno Valencia faworytem nie była.

EOT :?

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 07 mar 2007, 23:23

Jarzinho pisze:Valencia faworytem nie była.
Nie była i co ? Liverpool, PSV, Bayern i Roma też faworytami nie byli, a awansowali.
Jarzinho pisze:Inter majacy taka przewage to Inter o klase lepszy od Milanu
Wiesz, że LM i rozgrywki ligowe to dwie różne rzeczy? Jeszcze mi powiedz, że Inter jest słabszy od Milanu bo odpadł z Valencią po dwóch remisach, a Milan awansował po dwóch remisach w walce z najsłabszą drużyną na tym etapie rozgrywek.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 07 mar 2007, 23:26

Jarzinho pisze:Inter majacy taka przewage to Inter o klase lepszy od Milanu

"Odrobimy nawet -20 punktów jak będzie trzeba" - czyje to słowa :) Ciekawe zresztą dlaczego Barcelona jest na 2 miejscu w PD, Inter lideruje w Serie A, Lyon jest na czele Ligue1, a wszyscy odpadli w innych rozgrywkach jak komary po brisse electric

Jarzinho pisze:a podobno Valencia faworytem nie była.

pfff faktycznie Valencia to zespół z 3 półki europejskiej.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 07 mar 2007, 23:41

Sero pisze:"Odrobimy nawet -20 punktów jak będzie trzeba"

Moje :roll: :idea:
Sero pisze:pfff faktycznie Valencia to zespół z 3 półki europejskiej.
Tego ja nie powiedziałem, jednak przed dwumeczem to Inter bo kapitalnej serii był faworytem.
Sero pisze:Ciekawe zresztą dlaczego Barcelona jest na 2 miejscu w PD, Inter lideruje w Serie A, Lyon jest na czele Ligue1, a wszyscy odpadli w innych rozgrywkach jak komary po brisse electric
Lyon sam siebie wpakował na mine, Barcelona jest słaba, a Inter jest z Clacio. :P Dal mnie to nie ma znaczenia, jednak dla fanow Calcio(Juve+Milan) to bedzie niezły argument. Inter lejacy wszystkich w SerieA, a odpadajacy najszybciej z LM... Wkoncu Roma pokonała faworyta i to do zwyciestwa.

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 08 mar 2007, 8:11

Marchena obraził Burdisso w języku hiszpańskim, ale my mamy w składzie wielu Argentyńczyków którzy doskonale te słowa zrozumieli. Nicolas ruszył sam na kilku przeciwników, dopiero potem przybyły posiłki. Odciągnąłem go od nich, wtedy z lewej strony pojawił się ten imbecyl Navarro, nikt nie spodziewał się że uderzy go prosto w twarz. To wywołało naszą reakcję, Cordoba prawie go dogonił, a ten uciekł do szatni, gdzie kontynuowaliśmy "polowanie". Tam były korki jak Montenapoleone w Mediolanie. Było dużo policji, ale wykorzystałem moment nieuwagi i wszedłem tam, gdzie przebierali się piłkarze Valencii. Policjanci za mną ruszyli, aż w końcu mnie zablokowali. Nie wiem co we mnie wstąpiło, w końcu się wycofałem

Toldo wojownik :D

Jarzinho pisze:Tego ja nie powiedziałem, jednak przed dwumeczem to Inter bo kapitalnej serii był faworytem.

Każda seria ma swój koniec. Zresztą widzę, że tłumaczenie Tobie tego, że w takich meczach nie ma zdecydowanych faworytów nic nie da.
Jarzinho pisze:fanow Calcio(Juve
Tyle że oni mają tu najwięcej do gadania :lol: Juve w tamtym sezonie też było 'najlepsze' w lidze, a szybko odpadło z CL.

Awatar użytkownika
Valencianista
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Valencianista » 08 mar 2007, 12:49

Cóż o tym wszystkim napisać.Jestem zażenowany postawą obu drużyn.Takie zachowanie jest nie do zaakceptowania nawet jeśli gra się o skrzynkę piwa.Przede wszystkim liczę na surowe kary dla prowokatorów zajścia i uczestników tej bójki.O ile jeszcze zachowanie (czy raczej frustrację powodowaną odpadnięciem) Burdisso jestem w stanie zrozumieć (choć nie akceptuję tego typu zachowań) o tyle Navarro zachował się jak "gówniarz na potańcówce w remizie" :? Jako gospodarze meczu jesteśmy odpowiedzialni za ten incydent i należą się przeprosiny.

Szkoda,że sam mecz zszedł na drugi plan.Bowiem spotkanie było prowadzone w przyzwoitym tempie.Pozytywnie zaskoczył mnie Flores delegując Morientesa w wyjściowej jedenastce.Pokazał,że chce to spotkanie wygrać.Jak zauważył assurbanipal zagraliśmy kapitalną końcówkę.Znakomite zmiany (zwłaszcza wyczucie czasu) Quique pozwoliły nam na narzucenie rytmu w ostatnich minutach meczu.Kilka dobrych kontr,które mogły zakończyć się bramkami.Znakomita postawa Albiola (nawet pomimo interwencji ręką :roll: ).Kapitalnie czyścił i asekurował się wzajemnie z el Ratonem.

Zostaje nam tylko czekać na losowanie rywala w ćwierćfinale.

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 08 mar 2007, 17:32

Sero pisze:Tyle że oni mają tu najwięcej do gadania Juve w tamtym sezonie też było 'najlepsze' w lidze, a szybko odpadło z CL.
Wtedy co wy? I o szczebel wyzej niz wy w tym roku? I popatrz kto mial jakich przeciwnikow wtedy :roll:

Sero pisze: i tak są warte tyle co "słowo honoru
tak, ze jestem kibicem Juventusu moje slowa są gówno warte :roll: fajnie masz :cry:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”