Pewnie nieCzy Inter swoim autokarem jechał przez stadion?
Poza tym mam pytanie OT : czy Legia zostala ukarana za demolowanie centrum miasta
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 07 mar 2007, 20:17
Pewnie nieCzy Inter swoim autokarem jechał przez stadion?
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 07 mar 2007, 20:18
Nie ale centrum miasta to nie są tereny klubowe. Zajście prawdopodobnie miało miejsce jeszcze na terenach klubu.cloner pisze:Poza tym mam pytanie OT : czy Legia zostala ukarana za demolowanie centrum miasta
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pisakk » 07 mar 2007, 20:22
Pisakk Zmartwię Cię, ale dla UEFa pewnie nie ma większego znaczenia czy zdarzenie miało miejsce na stadionie czy kila metrów obok. Tak jak dla Włochów nie miało znaczenia, że policjant został zabity na ulicy, a nie stadionie.
Pisakk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 07 mar 2007, 20:27
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cai » 07 mar 2007, 20:58
Cai
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 07 mar 2007, 21:51
rkoeman pisze:mam nadzieje ze buraki dostana niezle kary bo nei potrafia przegrac z honorem
to ze dales sie poniesc wizji ze lyon cos ugra w lm to nie moj problem
miło, że to mówisz, ale od krętaczy pochwał nikt nie przyjmuje bo i tak są warte tyle co "słowo honoru"ossy pisze:no nie, mistrzu wloch
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 07 mar 2007, 23:00
Sero pisze:Nie patrzcie na tą bójke pod kątem kraju. Prawda jest taka, że i jedni i drudzy zawinili. Zresztą Navarro już zapowiada wizyte we Włoszech u Burdisso.
Sero pisze:Ciekawe czy jeśli włoska drużyna dojdzie do finału zmienisz zdanie na temat tej słabej ligi.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 07 mar 2007, 23:05
Jarzinho pisze:To bedzie ciekawe taki Mialn przpasc miedzy Interem, a awansował by do finał. To taki policzek i pokazanie prawdziwej siły SerieA. Przynajmniej argument dla kibicow Millanu, ze ten odpuscil sezon w lidze zanim on ruszył.
Jarzinho pisze:To conajmniej Toldo i Matrix powinni go chronic
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 07 mar 2007, 23:18
Sero pisze:Milan z ogromną stratą -8 punktów nie miał zamiaru walczyć i nie myślał nawet o 4 miejscu. Smutne, ale nieprawdziwe.
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 07 mar 2007, 23:23
Nie była i co ? Liverpool, PSV, Bayern i Roma też faworytami nie byli, a awansowali.Jarzinho pisze:Valencia faworytem nie była.
Wiesz, że LM i rozgrywki ligowe to dwie różne rzeczy? Jeszcze mi powiedz, że Inter jest słabszy od Milanu bo odpadł z Valencią po dwóch remisach, a Milan awansował po dwóch remisach w walce z najsłabszą drużyną na tym etapie rozgrywek.Jarzinho pisze:Inter majacy taka przewage to Inter o klase lepszy od Milanu
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 07 mar 2007, 23:26
Jarzinho pisze:Inter majacy taka przewage to Inter o klase lepszy od Milanu
Jarzinho pisze:a podobno Valencia faworytem nie była.
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 07 mar 2007, 23:41
Sero pisze:"Odrobimy nawet -20 punktów jak będzie trzeba"
Tego ja nie powiedziałem, jednak przed dwumeczem to Inter bo kapitalnej serii był faworytem.Sero pisze:pfff faktycznie Valencia to zespół z 3 półki europejskiej.
Lyon sam siebie wpakował na mine, Barcelona jest słaba, a Inter jest z Clacio.Sero pisze:Ciekawe zresztą dlaczego Barcelona jest na 2 miejscu w PD, Inter lideruje w Serie A, Lyon jest na czele Ligue1, a wszyscy odpadli w innych rozgrywkach jak komary po brisse electric
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 08 mar 2007, 8:11
Jarzinho pisze:Tego ja nie powiedziałem, jednak przed dwumeczem to Inter bo kapitalnej serii był faworytem.
Tyle że oni mają tu najwięcej do gadaniaJarzinho pisze:fanow Calcio(Juve
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Valencianista » 08 mar 2007, 12:49
Valencianista
Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 08 mar 2007, 17:32
Wtedy co wy? I o szczebel wyzej niz wy w tym roku? I popatrz kto mial jakich przeciwnikow wtedySero pisze:Tyle że oni mają tu najwięcej do gadania Juve w tamtym sezonie też było 'najlepsze' w lidze, a szybko odpadło z CL.
tak, ze jestem kibicem Juventusu moje slowa są gówno warteSero pisze: i tak są warte tyle co "słowo honoru
ossy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio