Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sztygar » 09 mar 2007, 10:29
Sztygar

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 15 mar 2007, 21:29
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Leszczu » 15 mar 2007, 22:02
Leszczu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 15 mar 2007, 22:22
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Leszczu » 15 mar 2007, 22:27
Leszczu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 15 mar 2007, 22:28
Cris7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 15 mar 2007, 23:09
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 16 mar 2007, 13:23
Michał M

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diablo_ASR » 16 mar 2007, 13:51
Takiego też bym sobie życzył. Dobrze, że te dwie ekipy nie spotkają się wcześniej.Michał M pisze:
Teoretycznie najbardziej prawdodobny finał w tej konstelacji to moim zdaniem Werder-Sevilla
Diablo_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Leszczu » 16 mar 2007, 14:45
Werder, Sevilla i Benfica to faworyci, jedna z tych drużyn zapewne zdobędzie trofeum.Michał M pisze:AZ Alkmaar - Werder Brema
FC Sevilla - Tottenham Hotspur
Bayer Leverkusen - Osasuna Pampeluna
Espanyol Barcelona - Benfica Lizbona
Leszczu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 16 mar 2007, 14:53
Dla mnie to jest przedwczesny finalMichał M pisze:FC Sevilla - Tottenham Hotspu
Nie bylbym tego taki pewnyDiablo_ASR pisze:Michał M napisał:
Teoretycznie najbardziej prawdodobny finał w tej konstelacji to moim zdaniem Werder-Sevilla Cool
Takiego też bym sobie życzył. Dobrze, że te dwie ekipy nie spotkają się wcześniej.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 16 mar 2007, 16:35
czeher pisze:Stawialbym na Wyspiarzy
dla mnie tak samo, będzie świetne widowiskoczeher pisze:Dla mnie to jest przedwczesny final
ale pamiętaj, że Brema ma wielu kontuzjowanych zawdoników, większość z nich powinna już się na 1 mecz wykórować więc nie stawiałbym na AZ, mimo iż szanse majączeher pisze:AZ Alkmaar - Werder Brema
Kolejny juz pojedynek Werderu z holenderskim zepsolem, ostatnio potyczka calkiem niezle im sie ulozyla ale czy teraz bedzie podobnie Powinnismy zobaczyc ofensywna pilke, mila dla oka ale wg mnie faworytem jest AZ
Osasuna ostatnio w kratkę gra. Leverkusen gra świetnie w osattnim czasie, prawda, wielką zasługę w tym ma Rene Adler który gra wysmienicie. Udowadnia, że jest jednym z najwiekszych talentów bramkarskich w Niemczech. Na pierwszy mecz powróci Ramelow i Karim Haggui, pierwszy był kontuzjowany a drugi zawieszony za czerwo. Również ciekawa para, ale mam nadzieję, że zobaczę dwa nimieckie zepoły w połfinaleczeher pisze:Bayer Leverkusen - Osasuna Pampeluna
Chyba w tym granie najmniej doceniane zespoly - trudno wskazac rozstryzgniecie Leverkusen ostatnio gra znakomicie, Osasuna tez calkiem niezle
Osasuna niezbyt dobrze wspomina ostatni pojedynek z niemieckim teamem kiedy to HSV zamknal przed nimi drzwi raju
Sklanialbym sie ku Leverkusen
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 16 mar 2007, 17:07
Tylko co z tegoLeszczu pisze:Fajnie, że na 8 drużyn są aż 3 przedstawiciele Hiszpanii, w LM się nie wiedzie, ale w UEFA - dobrze Very Happy
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diablo_ASR » 16 mar 2007, 17:33
Diablo_ASR

Post Wyświetl pojedynczy post autor: assurbanipal » 16 mar 2007, 18:06
assurbanipal
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio