pamiętaj, że żyjemy w XXI wieku, więc tą statystyke możesz sobie wsadzić... domyśl się gdzie Cool Cool
Tam gdzie z calym powazaniem mam ciebie
Hehe a twoja argumentacja nie wiem czego sie tyczyla
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 10 mar 2007, 19:37
pamiętaj, że żyjemy w XXI wieku, więc tą statystyke możesz sobie wsadzić... domyśl się gdzie Cool Cool
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 10 mar 2007, 20:16
a jakie to ma znaczenie czy z Barcelona czy z Villareal czy z Sevillakaczy pisze:Ej no bez przesady Z kazdym tylko nie z.... moze jeszcze jakies baty bys sobie zyczyl 5-0 ;/ taki ladny wynik , ah ten Romario
kaczy pisze:A tak serio to "na dobre i na złe"
kaczy pisze:jestesmy najlepszym klubem XX Wieku
kaczy pisze:moze jeszcze jakies baty bys sobie zyczyl 5-0 ;/ taki ladny wynik
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 10 mar 2007, 20:24
Akurat dla mnie (i pewnie nie tylko) kolosalnevakabayashi pisze:a jakie to ma znaczenie czy z Barcelona czy z Villareal czy z Sevilla
kaczy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 10 mar 2007, 20:32
brylancik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: girlfromipanema » 10 mar 2007, 20:39
girlfromipanema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kaczy » 10 mar 2007, 20:43
kaczy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: vakabayashi » 10 mar 2007, 20:48
kłóciłbym sie, ale nie ważnebrylancik pisze:Zmiana trenera w tym momencie była by chyba najgorszą rzeczą jaka może się nam przydarzyć
brylancik pisze:Prawda jest taka że nawet najlepszy trener ni jest w stanie po tygodniu treningów zmienić oblicze drużyny
brylancik pisze:i że będziesz kibicował Barcy w GD
nigdzie nie napisałem ze bede kibicował Barceloniebrylancik pisze:Swoją drogą jesteś chyba ewenementem w skali światowej, bo szczerze mówiąc nie wyobrażałem sobie nigdy wcześniej osoby która uwarza się za kibica Realu i w GD chce żeby wygrała Barcelona.
vakabayashi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 10 mar 2007, 22:15
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 mar 2007, 22:18
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 10 mar 2007, 22:21
Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 10 mar 2007, 22:32
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 10 mar 2007, 22:33
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 10 mar 2007, 22:41
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 10 mar 2007, 22:50
Jakby nie patrzeć to była trudna sytuacja. Na drodze miał jeszcze Salgado.Ebi pisze:Niemożliwa sytuacja Etoo przed chwila. Pusta bramka, Ronaldinho prawie go nastrzelił, ale i tak pudło... potrzeba jednak czasu na powrót do formy.
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 10 mar 2007, 22:53
teraz mamy czerwo dla Oleguera za głupi i niepotrzebny faul. Gra się trochę zaostrzyła, Xavi też przed chwilą wyciął Gutiegi i dostał żółtą. Ale mimo wszystko świetne widowisko. Niczego nie brakuje. Teraz jest przerwa, po zejściu Oleguera Barca powinna przestawić się na grę 3 obrońcami, tyle powinno wysatrczyć na kontry Realu. Barca kontroluje grę, ma sytuacje (sam Eto'o powinien już hattrica ustrzelaćfieldy pisze:Czerwo by mecz zepsuło.
Akarin
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio