A może to de Zeeuw wrócił do pociągania za sznurkiJarzinho pisze:Troche go Leo faworyzuje
Czasem jak odwiedzam to forum to wydaje mi się, że część forumowiczów żyje w jakimś alternatywnym wrzechświecie i naprawdę ogląda inne mecze niż ja. Nie wiem czy jest inne miejsce gdzie kibice wybrzydzają przede wszystkim na strzelca JEDYNEJ bramki. I całe szczęście, że Maciek ją strzelił, bo znowu zaczęłoby się plucie na trenera. Strzelił, mi łezka w oku się zakręciła (gol jak z Wisły, tylko ci Ormianie jacyś niepodobni do ekip ze Śląska czy Wielkopolski
Nie rozumiem nie tylko forumowiczów pilka.pl, nie rozumiem też jak na bożyszcze można wybierać niejakiego Ireneusza Jelenia. Bo mundial? Owszem, fajnie grał, teraz też gra nieźle w klubie, ale to nie on przyczynił sie do ostatnich wygranych reprezentacji. Gra się w pewnym momencie nie klei, to pretensje "czemu nie ma Jelenia". Wywoływanie go przez publiczność w Kielcach kojarzyło mi się raczej z chorzowskim "ole", jurkodudkowaniem i frankowaniem. Poza tym odnoszę wrażenie, że niketórym się w głowach poprzewracało. Sobol żałosny, Żurawski śmieszny, Matusiak zły i gorączkowo szuka się jakiś ulepszeń (udziwnień), alternatyw (po meczu z Azerami popularna tu była kwestia "Kaźmierczak do pierwszego składu", na nieszczęście została spełniona). Źle Wam? Może jakiegoś Brazylijczyka naturalizujemy?
No jest radość.cloner pisze:The worst player of the match - Sobolewski
PS. Żurawski został wybrany zawodnikiem spotkania przez UEFA. No, ale co oni tam wiedzą.