Jak trafiliście na to forum? - Strona 3

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Poko
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 15 lis 2004, 22:11

Ja trafiłem tu przez przypadek gdyż szukałem jakiegoś fajnego forum bukamcherskiego i O patrze pilka.pl to wejde sobie,serwis fajny,mówie wejde na forum znów O fajne forum spodobało mi się i jakoś tak zacząłem uczestniczyć w życiu forum i jak dotąd nie narzekam do nikogo nic nie mam (ciekawe czy do mnie coś mają :D ),ogółem fajne forum i pisze teraz tylko tu (prawie).

Pozdro dla wszystkich....... :wink:

BUNCH

Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 15 lis 2004, 22:19

A ja przez kolege, który chyba pomagałt worzyć ten serwis, Fistach - dzdzius, znasz go?

mafja
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mafja » 01 gru 2004, 20:08

a ja tu trafiłem szukając inspiracji do własnej stronki o piłce nożnej... oraz oglądając przyszłą konkurencję :P

nie, no co wy... daleko mi do was brakuje :lol:

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 04 sty 2005, 15:11

na strone trafilem szperajac i wyszukujac w necie jakas strone z duza iloscia newsow no i znalazlem czego nie zaluje :D dzien bez wejsca na pilka.pl to dla mnie dzien stracony :wink: a jezeli chodzi o forum to wszedlem zeby powymieniac poglady z innymi ludziami ktorzy interesuja sie tym jak 22 gosciuff biega za jedna oklagla pileczka 8) a wokol nich lata jakis dzentelman i gwizdze

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 04 sty 2005, 17:13

ja trafilem tu przypadkiem tak sobie wpisale w necie www.pilka.pl i mi wyswietlilo patrze forum to odrazu sie zarejesterowalem i tak mi sie spodobalo zde jetem do dzis :lol:

Awatar użytkownika
Ashantos
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ashantos » 05 sty 2005, 21:52

A ja trafiłem dzięki mojemu młodszemu bratu [to ten "King_of_CKM"]. Powiedział mi że najlepsze newsy są tutaj. Wszedłem [polecił mi typera], zobaczyłem wyniki typera i pomyślałem sobie "ile tu musi być osób na forum!" Spojrzałem na ostatnie tematy i... zacząłem pisać :)

Awatar użytkownika
King_of_CKM
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: King_of_CKM » 05 sty 2005, 22:02

No a ja trafiłem tutaj przez jakiś przypadek,chyba szukałem coś o piłce na google i wyskoczyła.
No tak,nie ma to jak młodsi bracia zawsze coś mądrego doradzą(Ashantos :wink: ) :D :D :D

Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 06 sty 2005, 17:29

Ja patrzyłem najpierw w googlach, patrzę"o jakaś stronka, zobaczę ją". I tak zostało.

Gość

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 06 sty 2005, 18:33

Ja patrzyBem jak rufus wchodzi na tom strone i sobie pomy[laBem co to moze by tam z boku jakies napisy.Nie mialem jeszce wtedy neta to poszlem do centrum handlowego i zobaczylem na interenet i tak sie to stalo

Awatar użytkownika
Vicas
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Vicas » 07 sty 2005, 15:58

Ja szukalem jakiejs stronki pilkarskiej, pare przejrzalem a ta wydala mi sie najciekawsza i tu chyba zostane... :mrgreen:

Awatar użytkownika
Moff
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 3
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moff » 11 sty 2005, 10:19

Mazurek pisze:No ja dostałem się na tą stronkę jeszcze przed startem serwisu. W pewnym stopniu pomagałem tworzyć ten serwis przed startem, ale niestety braki czasowe zmusiły mnie do odejścia z redakcji. Zdecydowałem się jedynie moderatorem an forum zostać. A skąd wiedziałem, że ciś takiego jak pilka.pl w ogóle będzie istnieć ? Po prostu trafiłem na wiadomość zostawiona przez jednego z administratorów na pewnym forum. Treść zachęcała do podjęcia współpracy przy tworzeniu serwisu poświęconego piłce nożnej, no więc się zgłosiłem. Byłem 45 osobą na stronce...
Dokłądnie, ja od Dzidziusia się dowiedziałem o zamiarze budowy serwisu piłka.pl :) Ale ja dostałem mail'a z info. No i zgłosiłem się. Też współtworzyłem ten serwis, jako jeden z pierwszych :) Budowaliśmy go wspólnie :)

Lecz też brak czasu spowodował ,że z redakcji odejść musiałem, jak i ównierz z modowania forum zrezygnowąłem, an pewien czas też zostawiłem forum...

Byłem i dalej jestem :P 4osobą na stronce :) Wliczając poprawyki by dzizius czyli ,że liczmy od 2 osoby na forum to byłem i jestem 3osobą :)

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 22 sty 2005, 8:37

Przeglądając strony internetowe związane z piłką nożną trafiłem na waszą stronę główną. O niej nie chcę się wypowiadać, bo nie lubię ani slodzić, ani też ganić.
Na forum zaś trafiłem z tego względu, iż jestem administratorem jednej z najlepszych stron o piłce nożnej. No ale żeby nie robić ktyptoreklamy, nie napiszę z jakiej.
Forum wasze uważam, za bardzo dobre pod względem źródła informacji. Są niestety tacy userzy, którzy psują ten wizerunek. Jeden z nich nawet po zwróceniu uwagi na privie użył wulgarnych słów w stosunku do mnie, ale nie mam mu tego za złe. Widać chłopak ma niski poziom inteligencji, nie wspomnę już o wiedzy piłkarskiej. No ale i takich wojsko potrzebuje nieprawdaż?
Podoba mi się postawa kilku userów, którzy zagożale walczą o swoje racje. Respekt dla nich.
Brakuje mi tutaj jednak takiej osoby, ktora by pisała długie posty i to z sensem. Bo lubię polemizować i przytaczać inne cytaty.
Bardzo przyjemna jest ta duża czcionka, bo nie trzeba mrużyć oka, ażeby przeczytać to i owo.
Gdyby jeszcze kilku z urzytkowników starało się pisać bez błędów ortograficznych, no i oczywiście na temat, cytując odpowiednio wypowiedzi poprzednika przy podawaniu własnych argumentacji, forum byłoby o niebo lepsze.
No ale w gwoli ścisłości nie można mieć wszystkiego, więc i tak jestem bardzo zadowolony.
Dziękuję, że mnie przyjęliście z taktem, nie krzycząc że piszę bzdury i posty na kilometr, których nikomu nie chce się czytać.

Serdecznie pozdrawiam kochani!

Betico
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Betico » 22 sty 2005, 8:42

Ja trafiłęm tu przez przypadek, zrządzenie losu czy jak tego nie nazwać. Jak dotąd jest w porządku, więc jeszcze jestem.

Awatar użytkownika
Miquś
Junior
Junior
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miquś » 22 sty 2005, 11:28

Ja trafiłem z nudzenia. Zobaczyłem banner pilka.pl, powiedzialem"zobaczymy, co to jest...". I tak zostało aż do teraz.

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 22 sty 2005, 11:37

Miquś pisze:Ja trafiłem z nudzenia. Zobaczyłem banner pilka.pl, powiedzialem"zobaczymy, co to jest...". I tak zostało aż do teraz.
Wpadłeś! Mam dowód, że jesteś oszustem :twisted: Wczoraj zobaczyłeś baner pilka.pl i tak zostało aż do teraz czyli do dzisiaj?! Ciekawe :wink:

Mikusinski kręcisz, kręcisz.

Przyjrzyjmy się regulaminowi:
Niedozwolone jest logowanie się tej samej osoby pod różnymi nickami oraz/lub z użyciem fałszywych adresów e-mail. Takie logowania będą usuwane niezwłocznie po ich wykryciu przez Administratorów Forum. W szczególności niedozwolone jest logowanie się pod innym nickiem w celu ominięcia udzielonego bana (zakazu dostępu do Forum). W takiej sytuacji "sztucznie" stworzony nowy użytkownik zostanie usunięty z Forum, a ban użytkownika "podstawowego" zostanie przedłużony o co najmniej tydzień.
To co jest pogrubione po prostu złamałeś. Mam na to dowody, o które nie trudno. Wystarczy sprawdzić Twoje IP. Niestety wpadłeś na całej lini i mam nadzieję, że administratorzy wreszcie coś zrobią z Twoją osobą (BANan?) :twisted:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”