Pozdro dla wszystkich.......

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Poko » 15 lis 2004, 22:11
Poko
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BUNCH » 15 lis 2004, 22:19
BUNCH
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mafja » 01 gru 2004, 20:08
mafja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 04 sty 2005, 15:11
smitu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 04 sty 2005, 17:13
mathiasek12
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ashantos » 05 sty 2005, 21:52
Ashantos

Post Wyświetl pojedynczy post autor: King_of_CKM » 05 sty 2005, 22:02
King_of_CKM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mikusinski » 06 sty 2005, 17:29
Mikusinski
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gość » 06 sty 2005, 18:33
Gość
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Vicas » 07 sty 2005, 15:58
Vicas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Moff » 11 sty 2005, 10:19
Dokłądnie, ja od Dzidziusia się dowiedziałem o zamiarze budowy serwisu piłka.plMazurek pisze:No ja dostałem się na tą stronkę jeszcze przed startem serwisu. W pewnym stopniu pomagałem tworzyć ten serwis przed startem, ale niestety braki czasowe zmusiły mnie do odejścia z redakcji. Zdecydowałem się jedynie moderatorem an forum zostać. A skąd wiedziałem, że ciś takiego jak pilka.pl w ogóle będzie istnieć ? Po prostu trafiłem na wiadomość zostawiona przez jednego z administratorów na pewnym forum. Treść zachęcała do podjęcia współpracy przy tworzeniu serwisu poświęconego piłce nożnej, no więc się zgłosiłem. Byłem 45 osobą na stronce...
Moff
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 22 sty 2005, 8:37
Loczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Betico » 22 sty 2005, 8:42
Betico

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miquś » 22 sty 2005, 11:28
Miquś

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 22 sty 2005, 11:37
Wpadłeś! Mam dowód, że jesteś oszustemMiquś pisze:Ja trafiłem z nudzenia. Zobaczyłem banner pilka.pl, powiedzialem"zobaczymy, co to jest...". I tak zostało aż do teraz.
To co jest pogrubione po prostu złamałeś. Mam na to dowody, o które nie trudno. Wystarczy sprawdzić Twoje IP. Niestety wpadłeś na całej lini i mam nadzieję, że administratorzy wreszcie coś zrobią z Twoją osobą (BANan?)Niedozwolone jest logowanie się tej samej osoby pod różnymi nickami oraz/lub z użyciem fałszywych adresów e-mail. Takie logowania będą usuwane niezwłocznie po ich wykryciu przez Administratorów Forum. W szczególności niedozwolone jest logowanie się pod innym nickiem w celu ominięcia udzielonego bana (zakazu dostępu do Forum). W takiej sytuacji "sztucznie" stworzony nowy użytkownik zostanie usunięty z Forum, a ban użytkownika "podstawowego" zostanie przedłużony o co najmniej tydzień.
Kotek
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio