Nie sądzę aby nasz zarząd wzmacniał obronę, wyjdą z załorzenia, że obecne problemy to przede wszystkim atak i tam będą inwestować. Poza tym uważam, że Ottmar może zrobić z pary Lucio Buyten dobrych obrońców, którzy będą się wzajemnie uzupełniać. Mamy poza tym jeszcze IsmaelaMichał pisze:Juan (lub inna "4") - 8 mln
Michał M pisze:of./środkowy pom - ok. 20 mln (v. der Vaart?, Sneijder?, Anderson?, ktoś inny?)
tutaj właśnie się od paru dni zastanawiam nad kandydaturą Wesleya. Sądzę, że on byłby niezłym wzmocnieniem. Świetnie mógłby uzupełniać Bommela. Poza tym posiada genialny strzał z dystansu no i to, że w Bayernie jest dwóch jego rodakow mogłoby mu pomóc w podjęciu decyzji
Tutaj transfer Toniego byłby bardziej realny niż Klose. Takie jest moje zdanie. Juve się wycofało, właściwie to na polu zostały dwa kluby Bayern i Inter.Michał M pisze:środkowy nap. - ok 20 mln (Klose?, Toni - mało realny?)
tutaj widziałbym tylko i wyłącznie Klaasa. Powtarzam to ciągle, to taki 'młody Makaay' gra naprawdę świetnie. Jeszcze kiedy grał w Heerenveen, to chciałem mieć go w Bayernie. Świetnie gra głową a takiego kogoś nam potrzeba jak uczniowi wakacjiMichał M pisze:drugi nap. - ok 10 mln (Huntelaar?, Alfonso Alves?, Eduardo?)
myślę, że Toni powinien dostawać szansę gry w końcówkach spotkań w przyszłym sezonie. Na pełne spotkania nie jest jeszcze gotowy.Michał M pisze:Kraft - z rezerw
Kroos - z juniorów
tutaj nie byłbym pewien, Buytenem zainteresowana jest Roma. Juanem też. Odejścia Owen można się spodziewać, ale myślę, że 30 mln to nie będzie. A Roya to bym jeszcze zostawił, bo on zawsze się może przydaćMichał M pisze:van Buyten - 8 mln (Roma?)
Hargreaves - 30 mln (Man Utd)
Makaay - 12 mln (Holandia?)
A co do spotkania z HSV to powiem, że mamy coraz węższą kadę. Cóż ale i tak niemal na pewno zagramy tylko w UEFA CUP, więc to żadna różnica. Pizza będzie miał szansę na pokazanie, że bramki strzelać umie i że chce nowy kontrakt. Przede wszystkim, że na niego zasłóguje