Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 04 maja 2007, 18:54
Kendo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 04 maja 2007, 19:31
Libero: Ignaczak to osobowość, Rusek - ligowiec.
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 04 maja 2007, 21:30
Uchi_ pisze:środkowi,
bellus

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 04 maja 2007, 21:55
Jesli chodzi Ci o te sytuacje, w ktorej Ivanov zle wystawial bodajze Kadziewizowi to wedlug mnie nie bylo podwojnego odbicia, tylko po prostu nieporozumienie/zla wystawa Bułgara.bellus pisze:Ivanov jak zwykle podwójne odbicie.
Tutaj się jak najbardziej zgodzę. W pierwszych setach chyba żadnego czystego zbicia, zawsze gdzies obijane o rece blokujacych badz tez o malo co nie wybronione. Dopiero w ostatnim secie przy przewadze Ivanov bez presji gral Kadziem i Plińskim.bellus pisze:Uchi_ napisał:
środkowi,
?? Grali jeden set i od razu ich tak wyróżniać?
Rusek był dzisiaj bardzo dobrze dysponowany. Jedynie on odbieral zagrywki Wlazlego(niekiedyBabel pisze:I co ligowiec Rusek lepszy od osobowości Ignaczaka? Jak to możliwe? Otoż indywidualność to dodatek do drużyny, NIGDY na odwrót.
Kendo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 05 maja 2007, 1:30
bellus pisze:?? Grali jeden set i od razu ich tak wyróżniać? To nie oni dzisiaj wygrali mecz - bo mecz został wygrany w dwóch pierwszych partiach, Siezieniewski i Murek ich bym wyróżnił.
bellus pisze:Jeśli tylko Wlazły złapie rytm i będzie kończył wszystko (najważniejsze piłki) to Skra jest w stanie podjąć walkę. Mimo tego, że ma mniejszą siłę ognia - co było wiadome już przed sezonem.
W mojej opinii to jest filar i motor drużyny gdzieś trochę od przejęcia jej przez Totolotka.To fakt, jak oglądam tę drużynę pod przewodnictwem Włocha, zespól wydaje mi się pierwszy raz zespołem, nawet dziwne opinie po meczu Gruchy nie pomogą.Podoba mi się Jastrzębie i liczę, że taką grą i poza tym ogólnie zasłużą sobie na mistrza.To jest paradoks, że drużyna, która była o punkt od grania o miejsca 5-8, teraz wygrała jako jedyna w Bełchatowie i prowadzi w finale 1:0.Ale jutro czuje coś, że Skra wyrówna.Liczę na 5 meczowy finał.Kendo pisze:W mojej opinii najlepszym zawodnikiem(tak jak wedlug publicznośći?) był Murek. Pomimo tych dwóch bopmb jakie otrzymał od Szampona w pierwszym secie Dawid był bardzo pewnym punktem zarowno w obronie jak i w ataku,
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 05 maja 2007, 9:23
Tylko problem jest taki, że Wlazły nie jest w najwyższej dyspozycji (może poza zagrywką). Co zresztą widać gdy Jastrzębianie odpuszczali blok i spokojnie podbijali jego "miękkie" ataki po kontrach. Nie wiem czy przypominacie sobie co robił Szampon w formie, nawet z 5-6 metra uderzał na siłe. A sezon dla Skry może potrwać jeszcze tydzień. Troche mało czasu na zbudowanie formy.bellus pisze:Jeśli tylko Wlazły złapie rytm i będzie kończył wszystko
Babel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 05 maja 2007, 21:05
bellus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 05 maja 2007, 23:33
Uchi_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 05 maja 2007, 23:41
bellus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 05 maja 2007, 23:52
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 06 maja 2007, 10:39
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 11 maja 2007, 22:00
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 12 maja 2007, 0:56
Yukasz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bellus » 12 maja 2007, 14:20
Przypomina mi się znane stwierdzenie: gdyby babcia miała wąsy to by była dziadkiem (jest jeszcze modyfikacja tego: gdyby babcia miała drucik to by była radiem). Do rzeczy jednak. Wiadomo, że rozgrywający w JSW nie jest najwyższych lotów, ale to przecież nie w wyniku losowania on tam trafił. Tylko takiej, a nie innej pracy dzialaczy. Jeśli przegrają z tego powodu walkę o złoto to tylko ze swojej winy. Może wyciągną wnioski, może nie... Dla dobra polskiej siatkówki było by jakby wyciągneli, ale coś mi się wydaje, że w kolejnym sezonie drużyna będzie budowana bardzo podobnie.Yukasz pisze:Pewnie gdyby Zagumny rozgrywał w Jastrzębiu to nie byłoby rzucania piłek praktycznie w siatkę i w ogóle przy takim potencjale zwycięzca byłby dziś inny.
W pełni się zgadzam.W dzisiejszym meczu najbardziej denerwowało mnie zachowanie Szymańskiego choć mu kibicowałem w skutecznej grze. On ma chyba coś nie tak z głową i nie wytrzymuje psychicznie stawki meczów w play-offach bo dziś zamiast całkowicie skupić się na grze szukał zaczepki z rywalami i rozpoczął z nimi wojnę na miny Rolling Eyes Nie raz szukał wzroku rywali zamiast podejść na środek swojej połowy i cieszyć się wraz z innymi zdobytymi punktami. W efekcie mimo że zagrał nieźle, to mógł być bohaterem Jastrzębia ale dobre akcje przeplatał ze słabymi.
Yukasz pisze:jakiś koleś dobrymi zagrywkami samodzielnie wypracował przewagę
bellus pisze:Typ na dzisiaj? Wygrana Skry w analogicznym stosunku
bellus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 12 maja 2007, 23:57
Na szczęście się pomyliłeśbellus pisze:Typ na dzisiaj? Wygrana Skry w analogicznym stosunku
Yukasz
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio