Post Wyświetl pojedynczy post autor: przembal » 19 maja 2007, 11:17
przembal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kibol_FCB » 19 maja 2007, 12:14
Kibol_FCB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: przembal » 19 maja 2007, 17:42
przembal
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 21 maja 2007, 13:18
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kibol_FCB » 21 maja 2007, 17:26
Kibol_FCB
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 21 maja 2007, 18:14
olson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 25 maja 2007, 14:47
No i jestem z powrotem - i pierwsza wiadomość jaką dorwałem na telegazecie to zatwierdzony zakup Jansena - pięknieMichał M pisze:mam nadzieję, że jak wrócę to będę mógł przeczytać jakąś nowinkę o zaklepanym wreszcie transferze Toniego czy Jansena
Yeeeaach - to też się udałoMichał M pisze:mam nadzieję, że Scholli ustrzeli coś na pożegnanie
No pewnie, że nie - prawie każdy zespół z BL by się znami zamienił jakby mógłAkarin pisze: ludzie, to że gramy tylko w UEFA Cup to naprawdę taka wielka tragedia nie jest
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 27 maja 2007, 18:13
tak dla inforamcji to po raz pierwszy to potwierdzenie podał DSF. Podczas sparingu z Mannchaim przed meczem podszedł do komentatora rzecznik prasowy Bayernu i powiedział, że zakontraktowalismy Marcella na 4 lata. Znamy 4 nazwiska, Franz mówił ostatnio, że resztę poznamy w pakiecie w przeciągu kolejnych dni lub tygodni. Najprawdopodobniej będzie to 'przeciąg' kilku dni. Podejrzewam, że ogłoszą pakiet między 1 a 5 czerwca.Michał M pisze:No i jestem z powrotem - i pierwsza wiadomość jaką dorwałem na telegazecie to zatwierdzony zakup Jansena - pięknie

Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: the hammers » 27 maja 2007, 18:35
the hammers
Post Wyświetl pojedynczy post autor: olson » 27 maja 2007, 18:43
olson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 27 maja 2007, 19:55
myhalek_acm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 28 maja 2007, 8:11
OK, akurat DSF-u aktualnie "nie posiadam"Akarin pisze:po raz pierwszy to potwierdzenie podał DSF.
Jeszcze rok temu też bym widział Friedricha w Monachium. Teraz jednak nie jestem przekonany, żeby mógł nam bardziej pomóc niż van Buyten czy Demichelis. Także nie musimy chyba za nim aż tak płakaćolson pisze:o transferze Manuela Friedricha do Bayernu. Naprawdę chętnie widziałbym tego zawodnika na Allianz.
Już się o to nie martw, tak naprawdę gdyby nie kilka głupio przegranych czy zremisowanych spotkań, już w tym sezonie Bayern mógłby spokojnie zostać mistrzem. Ale może dobrze, że się stało jak się stało, działacze wreszcie mogli spojrzeć trzeźwo na prawdziwy stan sytuacji. Zresztą do 31 sierpnia jeszcze sporo czasu, a myślę, że Bayern tradycyjnie do około połowy czerwca będzie miał wszystko zapięte na ostatni guzikmyhalek_acm pisze: nie lczylbym na mistrza jesli dalej tak bedą kupowac
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bawarczyk » 29 maja 2007, 11:51
no tak w niemczech tak meczow sie nie kupuje jak w serie a tak wiec jest slabszamyhalek_acm pisze:Bundesliga nie ta klasa co Serie A czy Premiersips
Bawarczyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 29 maja 2007, 12:59
Gomez
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 29 maja 2007, 13:24
Nadal jest wg mnie najlepszy w tej branży (przynajmniej w Niemczech), a co poniektórzy niemieccy forumowicze żądali juz głowy Ullego na talerzuGomez pisze:Luca(13mln tylkoUlli to sie potrafi targowac
)
Jak najbardziej RiberyGomez pisze:oby to byli:
Ribery
i dwoch obojetnie jakich
Michał M
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio