Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 27 maja 2007, 13:25
Zico_FCI

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 27 maja 2007, 13:37
Bobohawk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: gringo7 » 27 maja 2007, 14:53
gringo7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 27 maja 2007, 18:15
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 27 maja 2007, 18:29
FajnieBienias pisze:Co do korupcji w OE jestem pewien ze poprzedni mistrzowie wygrywali raczej czysciej niz obecny mistrz na ktorego sa mocne niepodwazalne dowody na korupcje w II lidze.
czyli uwazasz ze Legia nigdy nie miala nic na sumieniuBienias pisze:Jezeli myslicie ze Legia czy tez Wisla kupowala to jestescie w naiwni i wielkim bledzie.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 27 maja 2007, 19:05
Acha, czyli strzelnie gola w 90 minucie równa się kupiony mecz ? Ciekawe.czeher pisze:Legia nie strzelala goli w 90minutach
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 27 maja 2007, 19:18
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 27 maja 2007, 19:25
Zico nie, tamten post specjalnie napisalem w takim stylu w odpowiedzi na to co Bienias napisalZico_FCI pisze:Acha, czyli strzelnie gola w 90 minucie równa się kupiony mecz ? Ciekawe.
Bienias pisze:czeher nie wiem czy czytasz gazety itp ale to ze Zaglebie KUPILO sobie awans do I ligi sa DOWODY w PROKURATORZE we WROCLAWIU!!!!
Bienias pisze:Ba nawet obecne wladze Zaglebia wiedza ze korupcja byla za poprzedniego zarzadu i tylko biedny Czeher nic nie wie
mialem na mysli zarzadczeher pisze:od tego czasu w samym Zaglebiu sporo sie zmienilo
czeher pisze: sa na nich dowody, iz kupili sobie awans do 1ligi
teraz w stosunku do Zaglebia tez chyba sa tylko jego zarzutyBienias pisze:no moze oprocz Oresta L ale on nie lubi Warszawy takie jego osobiste kompleksy.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bienias » 27 maja 2007, 19:36
Bienias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 27 maja 2007, 19:46
petru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 27 maja 2007, 19:47
Dobra tylko teraz odwracasz kota ogonem, a to do czego aktualnie sie przyczepiasz akurat z mojej strony bylo napisane "pol zartem, pol serio" (bardziej to pierwsze)Bienias pisze:A co do kupowania po prostu uwazam ze stwierdzenie ze liga jest czytsza bo nagle Legia i Wisla zajely odpowiednio 3 i chyba 8 miejsce jest bezpodstawne.
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 27 maja 2007, 20:32
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 27 maja 2007, 21:09
zapewne chodzi o slynna liste meczow Fryzjera, z ktorej wynikalo ze Amica torche meczy sobie kupila, w tym zdaje sie awanse z nizszych lig do 1 czy tez PPJarzinho pisze:O co chodzi z tymi kuchenkami nie wiem, trudno mi wyczytac sens dawnaia Amici
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 27 maja 2007, 21:41
Bobohawk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 27 maja 2007, 22:07
czeher pisze:zapewne chodzi o slynna liste meczow Fryzjera, z ktorej wynikalo ze Amica torche meczy sobie kupila, w tym zdaje sie awanse z nizszych lig do 1 czy tez PPJarzinho pisze:O co chodzi z tymi kuchenkami nie wiem, trudno mi wyczytac sens dawnaia Amici
Krok po kroku. Gdyby nie fuzja Amiki z Lechem to drużyna z Poznania nie dostałaby jeśli dobrze pamiętam licencji na grę w pierwszej lidze. Zatem jeśli Lech Poznań/Amica Poznań "kupował/kupowała" sobie w pewnym sensie (oczywiście nie bezpośrednim) awans to ich miejsce jest w 2 lidze ! Jeśli częścią Lecha jest skorumpowany klub to należy ich ukarać. Ale tylko ten nieszczęsny Lubin jest złyJarzinho pisze:Gratulacje dla każdego, a miejsce Lubina jest w drugiej lidze.
Marco Van Basten
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio