A mecz? Pierwsza polowa to byla tragedia. Zupelnie spalismy, nie moglismy nic poradzic. Poczatek drugiej rowniez byl bardzo slaby. Dopiero ~60min cos sie zaczelo dziac. Klase pokazal Krzynowek.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: duro » 02 cze 2007, 21:17
duro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: saviola » 02 cze 2007, 21:21
slawinho pisze:Finlandia
Portugalią.
saviola
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 02 cze 2007, 21:22
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 02 cze 2007, 21:30
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: knockout » 02 cze 2007, 21:34
knockout
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 02 cze 2007, 21:38
Zico_FCI
Post Wyświetl pojedynczy post autor: knockout » 02 cze 2007, 21:42
knockout

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 02 cze 2007, 21:52
Przesadzasz choc nie powiem ze dobrze zagrali,ale jest jeden maly szczegol, 1 polW tym meczu Polska zagrała DRAMATYCZNIE
myhalek_acm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: knockout » 02 cze 2007, 22:05
knockout

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 02 cze 2007, 22:09
petru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Erwin » 03 cze 2007, 1:30
Erwin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 03 cze 2007, 3:27
Co wy wiecie o typowaniuczeher pisze:I co panowie jak narazie ten scenariusz jest az nadto prawdziwy, odwolujac sie jeszcze ku bukmacherce to fieldy, ja w sumie tez odradzalismy ten mecz - 1,2 o cuchnelo niepsodzianka, ktora jak narazie ma odwzorowanie w rzeczywistosci Exclamation
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 03 cze 2007, 7:49
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mates » 03 cze 2007, 8:19
Mates
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 04 cze 2007, 9:00
Może się nie koncentruje w wystarczającym stopniu? Przecież ta bramka to ewidentny brak koncentracji + zlekceważenie przeciwnikaBask pisze:Boruc jak gra z jakimiś klubami słabszymi typu Dunfermline itd. to robi błędy. Natomiast gdy za przeciwnika ma klub pokroju Milanu to gra wyśmienicie. Ciekawe skąd to się bierze. Psychika czy co
Ja również, sądziłem, że to Błaszczykowski zostanie, a nie Krzynówek. A tu proszę, Jacek pyknął takie dwie bramkiSero pisze:powiem szczerze, że gdy Łobodziński się rozgrzewal to spodziewałem się zmiany właśnie za Jacka.
Nikt mu chyba tego nie każe robić, a poza tym jak się pieniążki zarabia, to do czegoś to zobowiązuje, prawda?knockout pisze:Komentujcie sobie przez 25 lat mecze co drugi dzien, tez Wam sie bedzie mylic.
Powiedz to Serbii, która przegrała z Kazachstanem...slawinho pisze:Co to wogóle za drużyny Azerbejdzan Armenia Finlandia czy Kazachstan , nie sztuka z nimi wygrać
Które ledwo wygrały z Wyspami Owczymi?piwus pisze:Beznadziejna ta reprezentacja, przerzucam się na Włochy!
A propos murawy, czy też mieliście wrażenie, że przy powtórkach akcji trawa miała inny kolor niż przy reszcie transmisji?Corinthians pisze:na nierównej jak cholera murawie
Michał M
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio