Manchester United (zbiorczy) - Strona 18

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Zablokowany

Którego z zawodników najchętniej widziałbyś w koszulce Manchesteru United?

Fernando Torres
1
13%
Didier Zokora
4
50%
Michael Carrick
1
13%
Armando Petit
0
Brak głosów
Frank Ribery
0
Brak głosów
Mohamadou Diarra
0
Brak głosów
Kevin Nolan
1
13%
Miroslav Klose
1
13%
Kerlon
0
Brak głosów
Ktoś inny
0
Brak głosów
Awatar użytkownika
Rufus
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rufus » 05 sty 2005, 21:11

Nawet ich lubię mają sztame z Boltonem a ja ich w Anglji najbardziej lubię zresztą już trzeci sezon nawet są fajni szkoda że teraz kontuzje Gigsa, Ruuda Van Nisterlooya :x :evil: , i Wayne Rooneya

Awatar użytkownika
RVN10
Dziecko neostrady

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 05 sty 2005, 22:39

Po tym co pokazał Carroll, myślę że Howard powinien powoli wracać.
A pozatym niewiem czy wiecie, ale w tym samym meczu sedzia nie podyktował karnego po faulu na rio Ferdinandzie. Uznał że faul był na lini pola, a po meczu sam P. Robinson (bramkarz tottenhamu) przyznał że sędzia sie pomylił. Także gdyby sedzia był nieomylny i tak powinien byc remis.
Który niestety mnie nie cieszy. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
KUBA
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: KUBA » 06 sty 2005, 12:06

a ja chciałbym się dowiedzieć ile arsenal sędziom,bo jak widziałem mecz newcastle-arsenal,to dla newcastle to powinny być 2 karne!!!!!! i co teraz powiesz pasztet?

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 06 sty 2005, 14:47

KUBA pisze:a ja chciałbym się dowiedzieć ile arsenal sędziom,bo jak widziałem mecz newcastle-arsenal,to dla newcastle to powinny być 2 karne!!!!!! i co teraz powiesz pasztet?
najpierw napisz jakoś normalnie posta zrozumiale i czytelnie bo zupełnie nie wiem o co ci chodzi :roll:

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 06 sty 2005, 19:18

KUBA pisze:a ja chciałbym się dowiedzieć ile arsenal sędziom,bo jak widziałem mecz newcastle-arsenal,to dla newcastle to powinny być 2 karne!!!!!! i co teraz powiesz pasztet?
Pasztet nic ni epowie bo go nie usłyszysz

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 06 sty 2005, 21:06

nie było błędu sędziego bramki nie było

Obrazek[/quote]

Awatar użytkownika
smitu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: smitu » 06 sty 2005, 21:16

Pasztet pisze:nie było błędu sędziego bramki nie było

Obrazek

hahahahahah genialne !!!

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 07 sty 2005, 12:07

RVN10 pisze:Po tym co pokazał Carroll, myślę że Howard powinien powoli wracać.
Roy Caroll przychodząc na Old Trafford z Wigan Athletic miał opinię wspaniałego bramkarza. Nie wątpię w ten fakt, gdyż udało mi się obejżeć film dotyczący treningu bramkarskiego Czerwonych Diabłów.
Kiedy bronił Fabien Barthez, Caroll stał w cieniu i mógł jedynie podawać ręczniki na spoconą łysinę Francuza. Później, w 2003 roku Tim Howard próbował zagrozić pozycji Carolla. Pamiętamy też wcześniejsze występy Massimo Taibiego, oraz Marca Bosnicha.
Dzisiaj w szkółce Manchesteru United jest wychowywany młodziutki Luke Steele. Mam nadzieję, że nie zostanie sprzedany do ligi podwórkowej, bo chłopak ma naprawdę wielkie umiejętności.
Wracając jednak do tematu - uważam, że ani Carrol, ani też Howard nie powinni bronić dostępu do bramki takiego hegemona jak United.
Howard po przejściu z Metro Stars stał się najmłodszym bramkarzem w Premiership. Brak wyszkolenia, zwinności nadrabiał znakomitym refleksem. Fakt faktem, że nie raz, ani nie dwa razy, pomagał kolegom w zdobyciu 3 pkt.
Wydaje mi się jednak, że na Old Trafford powinno się sprowadzić rekomendowaną firmę, która potrafiłaby nie zawieść kibiców w najważniejszych chwilach. Amerykanin często psuje się ( przykład? - mecz z FC Porto w ubiegłym sezonie. Gdyby nie jeko potworna gafa, może dziś mówiłoby się, że mistrzem jest właśnie Manchester ? )
Spekulacje trwają. Przymierzani do tego rozmiaru są Sebastian Frey, oraz Mark Schwarzer. Tylko, że spekulacje spekulacjami, a Czerwone Diabły bramki tracą.
Kto będzie korkiem zatykającym tą dziurę?

Awatar użytkownika
RVN10
Dziecko neostrady

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 07 sty 2005, 17:01

Racja, ale niema zabardzo kogo kupić. Frey nierowinął sie chyba tak jak zakładoano, a Mark Schwarzer to bramkarz z czołówki PremierSHIP, ale rywali tam za bardzo niema.
Sir Alex starał się o Cassilasa, myśle że było by to dobre, ale real go nie pusci.
Van der Sar jest za stary i mysle ze mimo tego, ze konczy mu sie kontrakt to nie za dobry pomysł.
Trzeba Buffona :D :twisted: :D :twisted: :D :twisted: :D :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
olek j
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: olek j » 08 sty 2005, 11:02

Ja byn na waszym miejscu wolał Givena, walka o niego toczy się podobno pomiędzy wami a nami :twisted:

Awatar użytkownika
RVN10
Dziecko neostrady

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RVN10 » 08 sty 2005, 11:53

Ciekawe czy Newcastle go pusci. I on chyba tez juz powoli sie starzeje :twisted: :twisted: :twisted:

romantyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: romantyk » 08 sty 2005, 12:00

mysle ze powinnismy sprowadzic jakiegos młodego maxymalnie 20 lat bramkarza, a takze jakiegos doswiadczonego 28 letniego.
młody sie rozwinie i zastapi starego i w koncu problem bedzie z glowy. Po prostu trzeba sprowadzac młodych, utalentowanych bramkarzy

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 08 sty 2005, 13:48

beckhs pisze:mysle ze powinnismy sprowadzic jakiegos młodego maxymalnie 20 lat bramkarza, a takze jakiegos doswiadczonego 28 letniego.
młody sie rozwinie i zastapi starego i w koncu problem bedzie z glowy. Po prostu trzeba sprowadzac młodych, utalentowanych bramkarzy
Jak to młodego? Tim Howard tak czy siak jest najmlodszym bramkarzem w Premiership. Tzn. był najmlodszym bramkarzem. Nie uważam, że trzeba młodego chłopaka. Freya, jak słusznie zauważył RVN może i nie rozwinął się tak jak oczekiwano, ale i tak należy do czołówki. Given jest już chyba za stary, podobnie rzecz ma się z Schwarzerem. Nie uważam, że dziadek do orzechów jest lepszy od średniego wiekiem chłopaka chcącego udowodnić swój talent.
Po Peterze Schemichelu do dziś nie ma bramkarza spełniającego odpowiednie kryteria. I właśnie tego nie rozumiem:
W myśl piłkarskiej tradycji, zespół tworzy się od bramkarza, później sa obrońcy, pomocnicy a na szarym końcu napastnicy. Dobry bramkarz jest połową sukcesu. Widać, Szkot nie zauważa problemu.
Fergusson powoli staje się dobrym wujkiem ( tak jak Paweł Janas ). Namiętnie stawia na Carolla i Howarda, ktorzy tak, czy siak, psują cały meczy jedną gafą. Aż się płakać chce.
Propozycji jest mnóstwo, jeszcze więcej plotek, media piszczą jak dziurawy balon.
Banalnym przykładem niedopracowanego zespołu jest hiszpańska FC Barcelona. Kiedy nie było już Zubizaretty, ani Bodo Iilgnera zespół nie odnosił znaczących sukcesów ( chodzi mi o ogólne zjawisko bramkarza ).
Pozniej przyszedl Holender Ruud Hesp, ale i on nie byl odpowiednim antidotum na chorobę Katalonii.
Dziś jest Valdez - młody, perspektywiczny bramkarz o niebanalnych umiejętnościach i refleksie. Efekt? Wystarczy spojżeć na wyniki Barcelony.
Podobnie rzecz się ma w klubie z Old Trafford. Szkoda tylko, że ani David Gill, Carlos Queiros, ani Alex Fergusson nie potrafią przetrzeć sobie brudu z okularów, by zauważyć dziurę w honorze klubu.
Potrzeba więc nowych okularów, działaczy czy trenera?

Awatar użytkownika
Wojaszek
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Wojaszek » 08 sty 2005, 16:13

Powinni sprzedac Carolla i kupic Givena.

Awatar użytkownika
Anka
One I Love

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anka » 08 sty 2005, 20:21

Pasztet pisze:nie było błędu sędziego bramki nie było

Obrazek
[/quote]

Dobre :D :lol: :lol:

Jeżeli ManU ściągnie Givena, to co z Howardem? By wówczas mieli dwóch dobrych bramkarzy... Zakładając, że Caroll odejdzie :wink:

Zablokowany

Wróć do „Anglia”