Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 01 cze 2007, 20:26
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 cze 2007, 13:29
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 04 cze 2007, 13:43
Na oficjalnej stronie przeczytałem, że Sagna mierzy 176 cm oraz waży 72 kg. Najprawdopodobniej więc jest lewym i/lub prawym obrońcąfieldy pisze:Na jakiej pozycji gra w obronie ? Wie ktoś ?
Bask
Post Wyświetl pojedynczy post autor: piorun13 » 04 cze 2007, 14:14
piorun13

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 04 cze 2007, 15:08
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 04 cze 2007, 19:03
RóżA pisze:wypożyczyć naszego młodziana
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 04 cze 2007, 21:46
Na 2 stronach Arsenalu pojawiła sie informacja, ze Sagna już przeszedł do Arsenalu. Takie samo info pojawiło sie na transfery.info.Podobno Arsenal jest bliski pozyskania reprezentanta Francji - obrońcy Auxerre. 24 letni obrońca [Bakary Sagna].
Sagna jest prawym obrońcą.Bask pisze:Na oficjalnej stronie przeczytałem, że Sagna mierzy 176 cm oraz waży 72 kg. Najprawdopodobniej więc jest lewym i/lub prawym obrońcą Wink
Jeżeli Wenger wypożyczy go do Atletico, to będzie bardzo głupi ruch.RóżA pisze:W angielskich mediach ukazała się również informacja mówiąca o zainteresowaniu Atletico Madryt Franem Meridą.
Ja wiem jak grał w ubiegłym sezonie i na co go stać.Jarzinho pisze:Reo-Cokera to chyba ulubieniec guru Razz Naprawde nei wiem co w nim ludzie widza. Gosciu grał w tym seoznei taka padakę, ze nie mozna się dziwić, że ma szukac sobie nowego pracodawcy bedąc liderem druzyny, ktora broniła sie przed spadkiem.
Giorgos Efrem niedawno odszedł z rezerw Arsenalu do Rangersow na zasadzie wolnego transferu. Rangersi "kradną"...Jarzinho pisze:RóżA pisze: wypożyczyć naszego młodziana
Fajnie to brzmi![]()
![]()
guru
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 cze 2007, 21:52
na jedenj z tych stron osobiscie tłumaczyszguru pisze:Na 2 stronach Arsenalu pojawiła sie informacja, ze Sagna już przeszedł do Arsenalu. Takie samo info pojawiło sie na transfery.info.
własnie, ja też z radości nie skacze jak szalony. 6 mln to wcale nie tak mało, bo mówimy tu o funtach. Może ma możliwosci [na pewno ma, skoro dostał powołanie do kadry] ale raz, że drogo, dwa - że go nigdy nie widziałem, trzy - na prawej obrone mamy akurat komplet: Eboue w podstawie i Hoyte na zastępstwie.guru pisze:Jestem obojętnie nastawiony do tego transferu. Ponoć ma nas kosztować 6 milionów funtów. Rolling Eyes Ta pozycja akurat nie wymaga wzmocnienia.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 04 cze 2007, 22:22
fieldy pisze:na jedenj z tych stron osobiscie tłumaczysz Think czyzbyś tez miał takowe problemy ? przecież w stanach mieszkasz ? Okularki
własnie, ja też z radości nie skacze jak szalony. 6 mln to wcale nie tak mało, bo mówimy tu o funtach. Może ma możliwosci [na pewno ma, skoro dostał powołanie do kadry] ale raz, że drogo, dwa - że go nigdy nie widziałem, trzy - na prawej obrone mamy akurat komplet: Eboue w podstawie i Hoyte na zastępstwie.
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Danielinho90 » 04 cze 2007, 22:55
Mógłbyś opowiedzieć coś więcej o tej sytuacji??Potem może sie stać to samo co z Velą. Spodoba mu sie w Hiszpanii i zechce zostać.
Danielinho90

Post Wyświetl pojedynczy post autor: George Jung » 04 cze 2007, 23:01
George Jung
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 04 cze 2007, 23:02
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: guru » 04 cze 2007, 23:10
guru

Post Wyświetl pojedynczy post autor: George Jung » 04 cze 2007, 23:25
George Jung
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 05 cze 2007, 8:49
Tak, ale Ribery wypowiedział się w ostatnim czasie (bodajże dla L'Equipe, która jest raczej poważną gazetą), że nie będzie mu przeszkadzać gra w P. UEFAguru pisze:Ja znowu uważam, ze Bayern ma male szanse na sprowadzenie Francka. Bayern w przyszłym sezonie nie zagra w LM. Ribery pozostając w OM ma taka szanse, a o to głównie mu chodzi.
Michał M
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio