Post Wyświetl pojedynczy post autor: przembal » 02 cze 2007, 0:05
przembal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: King_of_CKM » 02 cze 2007, 0:38
King_of_CKM
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 04 cze 2007, 9:34
Ale to by oznaczało odejście Lucio, a sądzę, że Bayern nie jest na to teraz gotowy, w szczególności nie po sprzedaży Hargreavesa. Co by nie mówić o Brazylijczyku, jest on jednym z tych graczy, którym (choć nie zawsze) można przypiąć etykietkę "klasa światowa"Akarin pisze:zarząd chce reaktywować byłą obronę HSV
Czy nie do przejścia, to miałbym wątpliwości, ale może to byłoby dobre zestawienieprzembal pisze:Para srodkowych obroncow Lucio-Boulahrouz byla by wrecz nie do przejscia!!!
Nie sądzę, żeby było wielu chętnych na jego zakup, zwłaszcza że nie do końca ustabilizowany jest jego stan zdrowia. Sądzę, że jeżeli faktycznie potwierdzi się transfer Holendra, wówczas odejdzie van Buyten- są na niego podobno chętni z Anglii a i Wolfsburg którego objął teraz Magath, jest nim podobno zainteresowany (tak jak i Santa Cruzem i Makaayem).Akarin pisze:któryś z naszych obrońców odejdzie, jak miałbym na kogos stawiać to postawiłbym na Ismaela. On w tym momencie jest pierwszy do odstrzału.
No właśnie, Claudio też spełni swoje marzenia...finansowe - będzie zarabiał u Abramowicza około 4 mln euro. Cóż, taki był jego wybór. Podziękujmy mu za lata spędzone w Monachium - nie zawsze co prawda grał świetnie, ale czasem zdarzył mu się przebłysk geniuszu jak choćby w 1/8 LM z Arsenalem przed dwoma latyprzembal pisze:Pizza podpisal kontrakt z "Niebieskimi"
Jakoś ten ewentualny transfer Klose coraz mniej mnie przekonuje... Jeszcze pół roku temu skakałbym pod sufit z radości, ale widząc jak Klose męczy nawet przeciwko San Marino, mam spore wątpliwości co do jego przydatności. Naprawdę wolałbym (wiem, po raz kolejny to piszę) widzieć go w barwach Bayernu najwcześniej za rok, a teraz jeszcze dać pograć Makaayowi. No ale to już decyzja naszego szefostwa, mam tylko nadzieję, ze jeśli już, to cena za Klose nie przekroczy transferu Toniegoprzembal pisze:a kto wie moze jeszcze Klose dojdzie...
Podobno w czwartek ma się zjawić w Monachium na testach medycznychprzembal pisze:Oby tylko wytargali Riberrego z OM!!!
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 04 cze 2007, 12:19
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 04 cze 2007, 12:29
Kicker? A nie Sport Bild przypadkiem (w dodatku cytując Bilda)? Kicker podał za to, że Ze Roberto podpisał kontrakt na 2 lataEbi pisze:Kicker jak i Bild podały, że Ribery jest już w Bayernie
Z drugiej strony, to chyba Bild podał, że Toni odrzucił ofertę BayernuEbi pisze:Kicker oraz Bild z dużym wyprzedzeniem i trafnie przewidywały zmiany w Bayernie
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 04 cze 2007, 14:52
mogłbyś przytoczyć? bo serio nie slyszałem takiej wypowiedzi. A co do jego transferu to powiem tak- z Tonim też była telenowela a jak sie skończyło to wszyscy wiemyEbi pisze:Sam Francuz wspomnał także, że to że Bayern nie zagra w LM wcale mu nie przeszkadza.

Akarin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 04 cze 2007, 18:45
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 04 cze 2007, 19:05
No miło mi to słyszaeć, że ktoś nie będąc kibicem Bayernu pisze, że szkoda iż Bawarczyków zabraknie w LM. Póki co jeśli Ribery przejdzie to Bayern na Puchar UEFA przynajmniej kadrowo wydaje się za silny (choć nie zakładam oczywiście zaraz pewnego zwycięstwa), ale tak jest. W LM znów zagrają takie potęgi jak Szachtar, Dynamo, Lewski czy Artmedia, a Bayern w UEFA.Jarzinho pisze:Przeczytałem tutaj o zainteresowaniu Bayernu Kanibalem, a on przecież jest chyba juz zawodnikiem PSV... Nie wiem gdzies czytałem, że przy poworocie z wypożyczenia Alexa, PSV kupiło z Chelsea, Holendra.
Jakby sprawdziło się info o Ribery to Bayern naprawde nie rzucał słow na wiatr i kupuje prawdziwe tuzy Toni teraz Ribery, a przecież w kasie napewno zostało coś z obiecanej sumy na wzmocnienia. Aż szkoda, że Bawarczyków zabraknie w LM...
Ebi
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Michał M » 05 cze 2007, 8:41
No to dostał prezent urodzinowy - zawodnicy BL zagłosowali na niego jako największy zawód sezonu (czy jak tam ładnie przetłumaczyć słowo "Absteiger")Akarin pisze:poza tym dzisiaj Lukas kończy 22 lata
Zważywszy, że Bayern przeznaczył 70 mln, a tak naprawdę (nie licząc nie potwierdzonego do końca transferu Ribery'ego) w tej chwili wychodzimy w transferach na zero, to nawet całkiem sporoJarzinho pisze:a przecież w kasie napewno zostało coś z obiecanej sumy na wzmocnienia.
Ebi, Tobie faktycznie trudno dogodzićEbi pisze:Póki co jeśli Ribery przejdzie to Bayern na Puchar UEFA przynajmniej kadrowo wydaje się za silny
Michał M
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 07 cze 2007, 14:54
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: myhalek_acm » 07 cze 2007, 15:22
myhalek_acm
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ebi » 07 cze 2007, 16:12
Ebi

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gomez » 07 cze 2007, 16:15
na oficjalnej stronie mozna ogladac...ale za friko niestety nie da radyJarzinho pisze:Dzisiaj miala być jakas prezentacja czy konferencja gdzie pokażą nowe nabytki w Bawarii. Gdzie to będzie mozna zobaczyć (Astra or HB).
Gomez
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BartekTS » 07 cze 2007, 17:00
BartekTS
Post Wyświetl pojedynczy post autor: przembal » 07 cze 2007, 17:06
przembal
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio