Post Wyświetl pojedynczy post autor: 'Del Piero' » 19 cze 2007, 12:19
'Del Piero'
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 20 cze 2007, 2:14
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 20 cze 2007, 7:36
Dobrze, że chociaz Criscito wraca do Juventusumaestro pisze:Niepokoi mnie tylko jeszcze jedna sprawa. W ramach rozliczenia, zarząd chce oddać na współwłasność Giovinco
maestro pisze:No i Balzaretti Kogo jeszcze trafia szlag, gdy słyszy kwotę 2-3mln?? Taki transfer byłby czystą głupotą. Mam nadzieję, że Pasqual ma z tym coś wspólnego, bo jak nie...
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 20 cze 2007, 11:47
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 20 cze 2007, 11:59
W zamian Empoli ma otrzymać 4,5 mln euro, współwłaścicielkom kart zawodniczych Volpato i Paro, oraz roczne wypożyczenie Giovinco, z możliwością podpisania umowy o współwłaścicielstwo na końcu okresu wypożyczenia.maciek_88 pisze:Giovinco z tego ci wiem nie idzie na współwłasnośc (jak pismaki mówią na temat Paro i Volpato) tylko na wypożyczenie
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 21 cze 2007, 10:52
Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 21 cze 2007, 11:11
Marq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 21 cze 2007, 11:55
Jest Salihamidzic i od biedy PalladinoSawyer pisze: Jak dla mnie to pomoc już sie w miare klaruje, tylko co z lewa strona ? ... Nedved pociagnie caly sezon![]()
maciek_88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 22 cze 2007, 15:54
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 22 cze 2007, 16:36
Nie będę się rozpisywał. Jak komuś innemu się chce to to zrobimaciek_88 pisze:Ponoc interesujemy się jakimś Ezequielem Garayem, o którym oczywiście pierwszy raz słyszę, więc mam nadzieję, że jakiś fan Primera Divison przybliży mi jego sylwetkę
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 22 cze 2007, 21:04
Czyli ostatnia osoba z Triady odeszła. Co chwila pozbywamy się kogoś z kadrySoloJuve pisze:Na oficjalnej stronie Juventusu pojawiła się informacja o tym, że zarząd nie przedłuży kontraktu z Roberto Bettegą. Umowa byłego piłkarza Juventusu, jednego z najlepszych w historii klubu, wygasa 30. czerwca i nie będzie renegocjowana. Bettega przez 13 lat grał w koszulce Juventusu - od 1970 do 1983, a potem przez tyle samo czasu zarządzał drużyną (1994-2007). "Juventus i Roberto Bettega ogłaszają, że w najbliższych dniach nasza współpraca zostanie zakończona. Bettega wyraża szacunek dla rodziny, Juventusu i jego kibiców, którzy byli niezapomnianą częścią jego życia. Juventus dziękuje za szczere poświęcenie i pasję ze strony Bettegy oraz życzy mu samych sukcesów w przyszłości" brzmi oficjalne oświadczenie zamieszczone na stronie.
Juv
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 22 cze 2007, 21:19
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 22 cze 2007, 21:30
Babel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 22 cze 2007, 21:50
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 'Del Piero' » 22 cze 2007, 21:55
"Iaquinta to znakomity piłkarz, jest napastnikiem kompletnym, ma świetne warunki fizyczne jest bardzo szybki, jest jednym z najszybszych zawodników we Włoszech. Gra głową to jego kolejny atrybut. Juventus nie mógł wybrać lepiej" - stwierdził LippiSnipp_ pisze:Iaquinta = drewno na opał,
yhy, bo tylko znane nazwisko gwarantuje sukces...A gwiazd potrzebujemy.
'Del Piero'
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio