Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 20 maja 2007, 12:33
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 20 maja 2007, 13:59
Cytując mojego nauczyciela od historii odpowiem :"Ciekawe, ale to nieprawda". Bo te tytuły nie dają wyznacznika prestiżu w tym sezonie. Niczego nie ujmując zespołowi Mourinho, to nie jest tak, że jeśli wygra dwa Puchary to jest to większy sukces niż Mistrzostwo Anglii. Puchar Ligi ma znaczenie bardzo niewielkie, o czym świadczy fakt, że zespoły "z czuba" grają w rezerwowych składach. Puchar w Anglii - owszem jest bardzo istotny, ale to również nie to samo co Mistrzostwo Anglii. O mistrzostwie decyduje 38 spotkań. O pucharze - kilka z dobrymi zespołami. Tak więc na mistrzostwo składa się dobra forma z całego sezonu. A puchar - najlepsze drużyny formę powinny łapać gdzieś od V rundy.Chelsea została najbardziej utytułowaną drużyną z Anglii w sezonie 2006/2007 dzięki zwycięstwu w Pucharze Anglii oraz Pucharze Ligi.
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 20 maja 2007, 15:23
Oczywiście zgadzam się z Tobą.Cris7 pisze:Bo te tytuły nie dają wyznacznika prestiżu w tym sezonie
Bask
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 20 maja 2007, 16:40
Ja tam przez 90 minut nie widzialem tej rzekomej optycznej przewagi United.BaSSu pisze: Szkoda mi strasznie chłopaków bo mieli jak to sie mówi optyczną przewagę nad Chelseą.
Gratuluje jak zmieniasz zdanie po zawodnikach po jednym meczuBaSSu pisze:
Drogba pokazała że jest on wspaniałym zawodnikiem i trochę zmieniłem zdanie na jego temat (tak jak wielu) po tym meczu.
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 20 maja 2007, 17:29
mistyk pisze:Gratuluje jak zmieniasz zdanie po zawodnikach po jednym meczu
mistyk pisze:a tam przez 90 minut nie widzialem tej rzekomej optycznej przewagi United.
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 20 maja 2007, 17:40
Cris7 pisze:Co do meczu. Średnio ciekawe widowisko
Nie chcę za duzo sie kłucić, ale jesli MU lepiej grłąo od Chelsea w Lidze Mistrzów to naprawdę żal patrzeć na zestwienie tegorocznych półfinałow. MU zagrał świetne spotkanie z Roma na OT, niezle z Milanem w drugiej połowie oraz przyzwoicie z Celticiem, bo o te spotkanie ktoś się kiedys dopominał. to na tyle.Bask pisze: W Lidze Mistrzów też raczej lepiej zaprezentowali się piłkarze z Old Trafford, mimo iż obydwie drużyny skończyły swój udział na półfinałach.
Jarzinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cris7 » 20 maja 2007, 17:41
Nie ma takiej potrzeby. Mecz był wyrównany i nie było jakiejś dobitnej przewagi United. Chelsea również stwarzała groźne sytuacje.BaSSu pisze:mistyk pisze:a tam przez 90 minut nie widzialem tej rzekomej optycznej przewagi United.
Jakieś okulary może? Ściągnij sobie jakiś skrót i przeanalizuj jeszcze raz kto miał więcej sytuacji podbramkowych stary.
To, że jest b.dobrym napastnikiem to wie każdy, ale ja raczej utwierdziłem się w opinii na temat jego osoby. Cham i prowokator. Widzieliśmy jego zachowanie już w tym sezonie przeciwko Arsenalowi, gdy od początku meczu prowokował Kanonierów, to samo wczoraj, gdy już upadając musiał kopnąć Vidica.BaSSu pisze: Drogba pokazała że jest on wspaniałym zawodnikiem i trochę zmieniłem zdanie na jego temat (tak jak wielu) po tym meczu
Cris7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 20 maja 2007, 17:46
Jarzinho pisze:Takie pytanie czy Cristiano Ronaldo w meczach z ekipami z pierwszej czwórki w Premiesrhip strzelił jakiegos gola bądź zaliczył asystę Question
Bask
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 20 maja 2007, 17:49
Jarzinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 20 maja 2007, 18:04
To chyba malo meczow ogladasz. Nic wiec dziwnego, ze wyrobiles sobie opinie po jednym meczu.BaSSu pisze:
Naucz się czytać. Napisałem trochę.Po prostu to był pierwszy mecz w którym grał dla mnie nawet ciekawie. To wszystko.
Po pierwsze to nie jestem twoim starym.BaSSu pisze: Jakieś okulary może? Ściągnij sobie jakiś skrót i przeanalizuj jeszcze raz kto miał więcej sytuacji podbramkowych stary.
mistyk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 20 maja 2007, 18:15
mistyk pisze:Po pierwsze to nie jestem twoim starym.
Dokładnie takie mam o nim zdanie, a po meczu z ManU okazało się że czasem umie coś zrobić bez tych dwóch określenien.Cris7 pisze:Cham i prowokator.
mistyk pisze:Ocen nie musisz nam wklejac. Wszyscy umiemy sie poslugiwac klawiatura.
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 20 maja 2007, 18:18
BaSSu - co optyczna przewaga ma wspolnego z liczba sytuacji podbramkowychBaSSu pisze:Jakieś okulary może? Ściągnij sobie jakiś skrót i przeanalizuj jeszcze raz kto miał więcej sytuacji podbramkowych stary.mistyk pisze:a tam przez 90 minut nie widzialem tej rzekomej optycznej przewagi United.
cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 26 maja 2007, 11:51
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: asior34 » 27 maja 2007, 15:14
asior34
Post Wyświetl pojedynczy post autor: el_sniezka » 22 cze 2007, 0:38
el_sniezka
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio