Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 23 cze 2007, 11:04
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 23 cze 2007, 11:04
Tylko Reyes nie chce grać w Anglii tylko w Hiszpanii.mistyk pisze:No i byc moze nie bedziecie mieli wyjscia i ponownie bedziecie musieli powitac Reyesa
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 cze 2007, 11:07
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 23 cze 2007, 11:13
fieldy, naprawdę uważasz że Nicklas będzie w stanie zastąpić Thierry'ego? Albo Adebayor? Potrzebny jest nam w tym momencie gracz z wyższej półki, gracz na którego polują największe kluby Europy... Tevez? El Nino? Pole manewru mamy naprawdę bardzo ograniczonefieldy pisze:Atak - Robin, Ade, Theo i Bendtner. Mi wystarczy. Chciałbym, aby Bendtner grał dużo, Jak przyjdzie jakiś klasowy napastnik to Duńczysk sobie nie pogra i bedzie chciał odjsć. A talent ma przeogromny.
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 23 cze 2007, 11:15
fieldy pisze:Co ja bede zrestzą mówił - wszyscy widzieli mecz Polska vs Bendtner.
O odejściu Senderosa słyszałem, ale Djourou?fieldy pisze:Obrona ? Słychac ostatnio o wypożyczeniu Djourou i sprzedaniu Senderosa - wiec ta obrona też zbyt mocno obsadzona nie bedzie.
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mistyk » 23 cze 2007, 11:16
mistyk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 cze 2007, 11:27
Uwazam, ze nie ma w tej chwili piłkarza, który mógłby zastąpić Henry'ego.RóżA pisze:fieldy, naprawdę uważasz że Nicklas będzie w stanie zastąpić Thierry'ego? Albo Adebayor?
Robin może grać na skrzydle, grał tak w Feyenoordzie, ale po co, jak teraz jest naszym najlepszym napastnikiem ? Na skrzydle mogą grać Hleb, Freddie i Theo [bo o prawym skrzydle mówimy]RealFan pisze:Z lewej strony oprócz Rosickiego i Hleba z tego co się orientuję może grywać też Robin
Pojawiały sie informacje o wypożyczeniu go [nie o sprzedaniu] mam nadzieje, ze nic z tego nie wyjdzie. Bo PNA zabierza nam 2 obrońców, kontuzje pewnie kolejnych 2, do tego Sedneros odjedzie [prawdopodobnie] i zostaniemy z Gallasem i przesunietym Gilberto, który sie nie nadaje na stopera.RealFan pisze:O odejściu Senderosa słyszałem, ale Djourou?
Problem w tym, ze jeśli chodzi o transfery to Dein miał pomysły, a nie Wenger, wiec jak Deina nie ma - transferów tez niemistyk pisze:Mi sie wydaje, ze Wenger sam juz sie w tym wszystkim zagubil i tak naprawde nie wie co teraz zrobic. ODejscie Henry`ego to dla niego na pewno spory cios i teraz powinien odpowiednio zareagowac. Wybor sposrod dobrych pilkarzy, ktorzy chca odejsc jest coraz mniejszy. Arsenal jesli sie nie pospieszy moze miec male pole manewru, jesli chodzi o nowych graczy. Mowimy tutaj oczywiscie o graczach wartosciowych. Naprawde nie wiem jaka koncepcje ma Wenger, ale moze jeszcze nas wszystkich zaskoczy.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lisek » 23 cze 2007, 11:56
Tym bardziej, że Torres w tym sezonie nie zaszalał. Strzelił niewiele goli i praktycznie był cieniem tego zawodnika kilku poprzednich sezonów.fieldy pisze: Ale jak am wybierać z dwójki El Nino - Nicklas to wybieram Duńczyka.
Ljungberg najprawdopodobniej podpisze nowy kontrakt, bo wyznał że chce grać w Arsenalu. Powróci po kontuzji i zobaczymy na co go będzie stać.fieldy pisze: Robin może grać na skrzydle, grał tak w Feyenoordzie, ale po co, jak teraz jest naszym najlepszym napastnikiem ? Na skrzydle mogą grać Hleb, Freddie i Theo [bo o prawym skrzydle mówimy]
Lisek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 23 cze 2007, 11:56
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 23 cze 2007, 12:14
Ale my potrzebujemy w tym momencie cracka, innej opcji nie widzę. Z samym Bendtnerem, Adebayorem, Robinem i Walcottem nic nie zdziałamy... najlepszym rozwiązaniem w tym momencie byłoby IMHO ściągnięcie do klubu Teveza. Jego aklimatyzacja w Anglii już się zakończyła, a do tego swoją grą przypomina Henry'egofieldy pisze:Ale jak am wybierać z dwójki El Nino - Nicklas to wybieram Duńczyka.
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bask » 23 cze 2007, 12:17
Trochę żal mi się zrobiło kibiców Arsenalufieldy pisze:Titi w Barcelonie !!
Bask
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 23 cze 2007, 12:41
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 23 cze 2007, 12:45
RóżA

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 23 cze 2007, 12:58
Z Cesciem całkiem możliwe, ale on już to mówił wcześniej, że może odejść, jeśli odejdzie Wenger. Nie przypominam sobie podobnych deklaracji ze stony innych kluczowych dla Arsenalu piłkarzy. Jakby jednak nie patrzeć Arsenal zamiast się przed nowym sezonem zbroić, dąży do tego, aby za rok zagrać w PUEFARóżA pisze:mało tego, jeżeli odejdzie Arsene, w ślad za nim pójdzie Fabregas i Bóg wie kto jeszcze...
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 23 cze 2007, 13:09
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio