Myliłem sięmaciek_88 pisze:moment zejści Trezeguet. Sposób w jaki to uczynił praktycznie całkowicie utwierdza mnie w przekonaniu, że to był ostatni sezon Davida w Turynie.
Na 99,9% David podpisał nową umową ważną do roku 2011 - życ, nie umierac
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 25 cze 2007, 23:27
Myliłem sięmaciek_88 pisze:moment zejści Trezeguet. Sposób w jaki to uczynił praktycznie całkowicie utwierdza mnie w przekonaniu, że to był ostatni sezon Davida w Turynie.
maciek_88

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diablo_ASR » 26 cze 2007, 9:48
Diablo_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 26 cze 2007, 10:48
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 26 cze 2007, 13:24
coś tak czuje że teraz Diablo poprawił się humorsolojuve.com pisze: Koniec marzeń o Quagliarelli
Napastnik Udinese Fabio Quagliarella przerwał milczenie dotyczące jego ewentualnego transferu. "Stałem się zawodnikiem Udinese i chcę tu zostać za wszelką cenę - powiedział 23-letni napastnik w ostatnim wywiadzie - Obecnie nie mogę się doczekać występu w moim nowym zespole." Reprezentant Italii rozpływał się w zachwytach o dziesiątej drużynie niedawno zakończonego sezonu Serie A. "O żadnym rozczarowaniu nie ma mowy. Dla mnie Udinese to świetny klub, tak jak Sampdoria. Zawsze uważałem za bardzo ważne dołączenie do innego klubu, w którym miałbym możliwość dalszego rozwoju. Udinese wierzy we mnie - zainwestowali 7,5 miliona euro bym stał się ich zawodnikiem i to mnie bardzo cieszy." kończy świeżo upieczony zawodnik drużyny ze Stadio Friuli.
Zainteresowane kupnem zdobywcy trzynastu bramek w Serie A w ubiegłym sezonie były trzy kluby: Juventus Turyn, Manchester United i niedawno AS Roma. Przy czym pierwszy z nich postawił na przedłużenie umowy z Davidem Trezeguet, a drugi tylko wyraził chęć pozyskania zawodnika, nieczyniąc jednak żadnych ruchów w tym kierunku. Wydaje się, że jako jedyna broni jeszcze nie złożyła Roma, która w przypadku transferu Chivu (13 mln euro -> Inter, Barcelona) znalazłaby fundusze na pokrycie transferu nietaniego napastnika Udinese. Mówi się, że stołeczny klub gotów jest zaoferować bianconerim karty trzech zawodników (Ricardo Faty, Aleandro Rosi i Mirko Vucinic) plus określoną sumę pieniędzy. Sam zainteresowany nie wyklucza tej opcji. "Kto nie chciałby grać w Romie? Grają tam najlepsi piłkarze, tacy jak Totti, De Rossi czy Mancini. Poza tym idealnie pasowałbym do filozofii gry Luciano Spalettiego. - przyznał zawodnik - No i nie można zapominać o kibicach Romy, którzy są wyjątkowi."
źródło: goal.com/tribalfootball.com
(L)oczkerson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diablo_ASR » 26 cze 2007, 13:56
Diablo_ASR
Post Wyświetl pojedynczy post autor: paweg » 26 cze 2007, 16:22
paweg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Lakier » 26 cze 2007, 16:32
paweg pisze:moze Iaquinta nie blyszczy na boisku ale jest skuteczny czego czesto brakuje Juve.. i mam nadzieje ze Treze wkoncu bedzie musial wkladac duzo wysilku zeby sie utrzymac w 1 skladzie mam nadzieje ze nie tylko przez Iaquint'e
Diablo_ASR pisze: A co do Juve, to lepiej jak te pieniądze przeznaczycie np na Barzagliego. Myślę, że to lepszy wybór niż Pepe czy Milito.
Lakier
Post Wyświetl pojedynczy post autor: paweg » 26 cze 2007, 17:03
paweg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 'Del Piero' » 26 cze 2007, 17:34
Raz wysli i Palla ustrzelił hattricka...paweg pisze:Treze + Iaquinta nie wyobrazam sobie takiego napadu.. zbyt podobni zawodnicy.. tak jakby DP i Palladino wyszli razem na boisko..
'Del Piero'
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 29 cze 2007, 12:24
Lakier pisze:No. Barzagli jest przynajmniej ograny w Serie A. Milito moze okazac sie niewypalem, tak jak niewypalem w Hiszpanii okazal sie Cannavaro

Sawyer
Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 30 cze 2007, 1:24
No właśnie możeSawyer pisze:jedyne co niepokoi to Zebina, czy czasem Grygera nie moze grac na flance
maestro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 30 cze 2007, 8:56
bagg

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotrek_0011 » 07 lip 2007, 13:20
Piotrek_0011
Post Wyświetl pojedynczy post autor: (L)oczkerson » 07 lip 2007, 13:32
(L)oczkerson
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 lip 2007, 13:41
Różnica między Milito a Andrade jest taka, że Portugalczyk przeszedł poważną kontuzję kolana po której jeszcze nikt go w formie nie widział. Oczywiście są duże szanse, że będzie grał tak dobrze jak przed kontuzją. ale póki co jest zdecydowanie mniej pewną opcją od Milito.(L)oczkerson pisze:Andrade jest klasowym Obrońcą a suma wręcz śmieszna w stosunku do tego co żądała Saradossa za Milito, który wcale wiele lepszy nie jest
Mentor
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio