Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 26 cze 2007, 12:34
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 26 cze 2007, 12:39
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 26 cze 2007, 12:43
ale Robin gdy przychodził też nie był jakąś gwiazdą Feyenoordu. Dużo więcej od niego grał choćby Smolarek. A mimo to Van Persie jest dzisiaj jedną z największych gwiazd Arsenalu. Ryan jest podobny piłkarsko , dynamiczny , lewonożny , posiadający dobre zwody.RóżA pisze:Babel mnie jakoś nie przekonuje. Może nie oglądam regularnie spotkań Ajaxu, ale wystarczy mi to co widziałemRyan nie wyróżniał się jakoś specjalnie na tle swoich kolegów z drużyny, a czasem było nawet odwrotnie
. Według mnie Jego transfer do Arsenalu jest kompletnie niepotrzebny
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 cze 2007, 12:50
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 26 cze 2007, 12:52
Tevez jest nasz. Kupcie sobie CassanoDiamen23 pisze:A Tevez jest nasz
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 26 cze 2007, 12:53
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 26 cze 2007, 12:56
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 26 cze 2007, 13:01
Dlatego napisałem jako taki, a nie dobryMentor pisze:Jego 'jako taki drybling' to jeden zwód, który bez przerwy uskutecznia
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 26 cze 2007, 13:51
fieldy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 26 cze 2007, 14:11
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 26 cze 2007, 17:25
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: piorun13 » 26 cze 2007, 18:29
piorun13

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 27 cze 2007, 0:41
RóżA
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 27 cze 2007, 0:47
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: boskigonzo » 27 cze 2007, 2:15
Dla mnie osobiscie najlepszy pilkarz ostatnich lat wogole na swiecie...I choc osobiscie nie lubie Arsenalu zawsze mialem do Titiego ogromny szacunek i uznanie. Naprawde jest geniuszemRóżA pisze:Dzisiaj odbyła się oficjalna prezentacja Thierry'ego w Barcelonie. Dzisiaj dopiero to do mnie tak naprawdę dotarło. Właśnie wróciłem...
'My jesteśmy jednymi z miliona, On jest jeden na milion...'
niestety Wenger obrał nieciekawa opcje dla Arsenalu...Kiedys SAF probowal w MU zrobic kopalnie talentow, zaczal sprowadzac mlodych, nieokrzesanych i slabo jeszcze rozwinietych graczy i probowal zdobyc lige takim skladem bo uwazal ze wzmocnien nie potrzebuje...Konczylo sie to niestety nieciekawie. W Arsenalu jest podobna sytuacja z tym ze nie wiem czy nie jest to tez podyktowane brakiem funduszy na transfery...Choc z drugiej strony sadze ze na rynku mozna znalezc naprawde solidnych zawodnikow za dosc niewielkie pieniadzefieldy pisze:RealFanie Razz my mamy dosyć młodych i utalentowanych graczy
boskigonzo
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio