Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 27 cze 2007, 22:30
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 27 cze 2007, 22:34
Ale bredzisz. Milan drugą rundę miał bardzo dobrą a Gila zagrał jeszcze słabiej niż w pierwszej. Co do jego talentu to ja bym się zbytnio nie łudził. Gra w Serie A od początku, to będzie jego 3 sezon w Milanie a 2 poprzednie miał średnie i przeciętne. Może zagrać lepiej ale na prawdę nie liczyłbym na nagłe przebudzenie i wielką gre.Mete pisze:Gilardino sie nie nadaje??chlopie on ma 25 lat i wielki talent to bedzie drugi Inzaghi ten sezon mu nie wyszedl ale nie byl tragiczny trzeba rowniez uwzglednic slaba forme calego zespolu...Inzaghi jest nie oceniony na bardzo wazne spotkania...taki pilkarski James Bond z licencja na strzelanie...
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mete » 27 cze 2007, 22:43
mete

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 27 cze 2007, 23:02
Może do niej dojść w każdej chwili. Już to pół sezonu w Mialnie miał niezłe, zatem teraz jak ze zdrowiem będzie wszystko w porządku powinien grać tylko lepiejmete pisze:Ronaldo nie doszedl jeszcze do swojej optymalnej formy
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 28 cze 2007, 10:56
RealFan pisze:Może nie jest w formie, jaką prezentował w Parmie, ale w każdej chwili może zacząć błyszczeć. To tykająca bomba zegarowa, prędzej czy później zacznie strzelać po 20 bramek w sezonie. A Oliveira? Ja bym go nie skreślał. Pokazał już, że umie grać. Musi tylko odzyskaćformę, a do tego potrzebne jest także zaufanie
Uchi_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 28 cze 2007, 11:09
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 28 cze 2007, 11:19
Uchi_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: peyter » 28 cze 2007, 12:39
peyter

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 28 cze 2007, 12:58
Staje się i to jak najbardziej. Hiszpańska prasa podaje, że jest na wylocie i wydaje się to być całkiem prawdopodobne. Droga wolna Emerson. Zawsze cię szanowałem, ale nigdy nie pokochałempeyter pisze:Capello aut czyli transfer Emersona staje sie powtórnie realny
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 28 cze 2007, 16:56
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 28 cze 2007, 17:09
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: peyter » 28 cze 2007, 17:29
peyter

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 28 cze 2007, 17:44
Dajcie 3 bańki i jest Waszpeyter pisze:Cassano nie byłby zły napewno nie drogi i lige zna bardzo dobrze.
Kupcie gopeyter pisze:Broń Boże zeby nie był to Adriano !!!
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 28 cze 2007, 17:58
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zygy » 28 cze 2007, 18:12
Co do napastnika to jestem jak najbardziej za ale obawiam się że to tylko takie gadanie i że żadna gwiazda do nas nie dołączy tym bardziej jesli weżmie się pod uwagę nazwiska jakie pojawiają się w prasie.Galliani powiedział dziś że w Milanie będzie tylko jeden transfer. Ma być to napastnik tak jak była mowa wcześniej co ciekawe Łysy dodał że będzie to wielki napastnik. Mam nadzieje że nie robi z igieł wideł
zygy
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio