Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 12 sty 2005, 15:03
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 12 sty 2005, 15:04
No takKotek pisze:Ale zamiast czterech jest pięć. Dalej tego nie rozumiesz?Tomusmc pisze:Wątpie zeby cos Ci z tego wyszło, ale jak możesz to podaj nam powód dla którego to ostrzeżenie miałoby być usunięte. Pozatym chciałes interwencje adminów więc masz. Na tym powinno sie zakonczyć bo to bedzie sie ciągnęło jeszcze długo, długo, a to nie ma większego sensu. Przecież 1WP to jeszcze nie koniec świata!
Jeśli Dzidziuś nie widział w ostrzeżniu zadnych zastrzeżeń to ono pewnie zostanie. My nic na to nie mozemy poradzic. Jak chcesz to walcz dalej, ale juz na privie. Pozdro.Chlopaczek pisze:Raczej powod dlaczego to ostrzezenie ma nie byc cofniete mi podajcie.Napisalem ze Ajax to zydowski klub i nie obrazilem ich bo jest to zgodne z prawda a kibice Ajaxu sa z tego dumni.Wiec za co to ostrzezenie?Bo Kotek tak sobie wymyslil i dla niego okreslenie zydowski jest obrazliwe?To juz chyba nie moj problem tylko jego.
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 12 sty 2005, 15:04
sirtomaszo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 12 sty 2005, 15:05
Raczej chodzi o to ze to ostrzezenie jest niesprawiedliwe.Pal licho gdyby bylo sprawiedliwe ale nie jest i tu jest caly problem.Poza tym znowu przesuwa w czasie licznik 21 dni zeby mi sie wszystkie zzerowaly.Kotek pisze:Ale zamiast czterech jest pięć. Dalej tego nie rozumiesz?Tomusmc pisze:Wątpie zeby cos Ci z tego wyszło, ale jak możesz to podaj nam powód dla którego to ostrzeżenie miałoby być usunięte. Pozatym chciałes interwencje adminów więc masz. Na tym powinno sie zakonczyć bo to bedzie sie ciągnęło jeszcze długo, długo, a to nie ma większego sensu. Przecież 1WP to jeszcze nie koniec świata!
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 12 sty 2005, 15:05
może niedługo by mu się wsyztskie wykasowały a tak to znowu musi czekać??Kotek pisze:Ale zamiast czterech jest pięć. Dalej tego nie rozumiesz?Tomusmc pisze:Wątpie zeby cos Ci z tego wyszło, ale jak możesz to podaj nam powód dla którego to ostrzeżenie miałoby być usunięte. Pozatym chciałes interwencje adminów więc masz. Na tym powinno sie zakonczyć bo to bedzie sie ciągnęło jeszcze długo, długo, a to nie ma większego sensu. Przecież 1WP to jeszcze nie koniec świata!
Paszti
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 12 sty 2005, 15:09
Dlatego mowie, ze w tym momencie moderatorzy nic nie zrobią. Z takimi problemami trzeba iść wyżej. Dzidzius twierdzi, ze odpisywał na pretensje Chłopaczka, a że Chłopaczek nic nie dostał to tez nie jest nikogo wina. No coz bynajmniej powtarzam, że w tym momencie to tylko admini mogą rozwiązać ten spór.Pasztet pisze:może niedługo by mu się wsyztskie wykasowały a tak to znowu musi czekać??Kotek pisze:Ale zamiast czterech jest pięć. Dalej tego nie rozumiesz?Tomusmc pisze:Wątpie zeby cos Ci z tego wyszło, ale jak możesz to podaj nam powód dla którego to ostrzeżenie miałoby być usunięte. Pozatym chciałes interwencje adminów więc masz. Na tym powinno sie zakonczyć bo to bedzie sie ciągnęło jeszcze długo, długo, a to nie ma większego sensu. Przecież 1WP to jeszcze nie koniec świata!
a w tej sprawie uważam że chłopaczek ma racjęowszem, mógł ktoś nie wiedzieć o tym co napisał ale potem wyjaśnił o oc mu chodziło tym bardziej że to kotek dał mu ostrzeżenie a On jest fanem ajaxu (chyba że się myle) więc on powinien to wiedzieć najlepiej
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 12 sty 2005, 15:10
Tomusmc pisze:Dlatego mowie, ze w tym momencie moderatorzy nic nie zrobią. Z takimi problemami trzeba iść wyżej. Dzidzius twierdzi, ze odpisywał na pretensje Chłopaczka, a że Chłopaczek nic nie dostał to tez nie jest nikogo wina. No coz bynajmniej powtarzam, że w tym momencie to tylko admini mogą rozwiązać ten spór.Pasztet pisze:może niedługo by mu się wsyztskie wykasowały a tak to znowu musi czekać??Kotek pisze:
Ale zamiast czterech jest pięć. Dalej tego nie rozumiesz?
a w tej sprawie uważam że chłopaczek ma racjęowszem, mógł ktoś nie wiedzieć o tym co napisał ale potem wyjaśnił o oc mu chodziło tym bardziej że to kotek dał mu ostrzeżenie a On jest fanem ajaxu (chyba że się myle) więc on powinien to wiedzieć najlepiej
Kotek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 12 sty 2005, 15:16
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzidzius » 12 sty 2005, 15:24
dzidzius

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 12 sty 2005, 15:29
Mnie również dotyka prawie każde zdanie pisane przez ciebie, ale w przeciwnieństwie do ciebie ja potrafię tego nie pisać, a że ty dzielisz się takimi informacjami z tysiącem osób jest na miejscu, to w porządku. Poza tym oczerniałeś mnie wiele razy, ale nie wymagam od ciebie przeprosin, nawet o nie nie proszę, nawet jak je napiszesz to ja i tak wiem, że myślisz co innego także wiesz... na tym mi nie zależy. A jeżeli chcesz ode mnie słowa "przepraszam" to w porządku, ale wiedz, że tak naprawdę to tylko wpisane puste słowo w białe pole...Chlopaczek pisze:Ale mi rozwiazanie polubowneChyba nie wiesz co to slowo znaczy.
Mi zostanie ostrzezenie wyjdzie ze miales racje i bedzie super.Strasznie polubownie.
Dobra troll z Toba dzieciaku.Ajax jest zdowskim klubem czy tego chcesz czy nie chcesz (ostrzezenie znowu dostane za zydowski Ajax?).Widze ze admini pozostaja "neutralni" no to trudno.
Ale ciagle zadam przeprosin za zarzucenie mi pogladow nacjonalistycznych i sugerowanie ze mam problemy z samym soba.Dotknely mnie te stwierdzenia wiec przeprosiny beda na miejscu.
Kotek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 12 sty 2005, 15:54
No to widocznie wina GG.Przeciez nie bede zagadywal i sie pytal czy odpisales juz bo to by bylo dziwne.dzidzius pisze:Dwukrotnie otrzymałem wiadomosć - dwukrotnie odpisałem. Wina że cos nie dotarło jest inyczyja, bo skąd chłopaczek mogłeś wiedzieć że ja odpisałem i skąd ja mogłem wiedzieć że nie dotarło. Ale to można było się upewnić, prawda?
Ale żeby nie było to odpisze tutaj.
W polsce okreslenie kogos w ten sposób (ty żydzie lub wszelkie tego wariacje), bez wzgledu czy jest sie antysemitą czy nie, ma wydźwięk negatywny wiec uzywanie takich okreslen to balansowanie na cieńkiej linii. Nic nie poradzimy na to w jakim kraju żyjemy. To jest tak jak czasami z karnymi - zdarza sie ze jeden sedzia gwizdnie w danej sytuacji a drugi nie. Ta sytuacja na forum zasłużyła co najmniej na zwrócenie uwagi.
Skoro dla Ciebie określenie "Ty Żydzie" nie jest obraźliwe, podobnie jak "Panienko" to myślę, że śmiało możemy się tak zwracać do Ciebie na forum, chyba, że jednak jest?
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 12 sty 2005, 15:59
mathiasek12

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 12 sty 2005, 16:02
Po pierwsze nie jestem moderatorem z widzimisie dzidziusia. Po drugie nie nazwałem Cię nacjonalistą, to sobie wypraszam a podobny tekst zrozumiałeś inaczej, ale mniejsza o to. Co do zdania:Chlopaczek pisze:No to widocznie wina GG.Przeciez nie bede zagadywal i sie pytal czy odpisales juz bo to by bylo dziwne.dzidzius pisze:Dwukrotnie otrzymałem wiadomosć - dwukrotnie odpisałem. Wina że cos nie dotarło jest inyczyja, bo skąd chłopaczek mogłeś wiedzieć że ja odpisałem i skąd ja mogłem wiedzieć że nie dotarło. Ale to można było się upewnić, prawda?
Ale żeby nie było to odpisze tutaj.
W polsce okreslenie kogos w ten sposób (ty żydzie lub wszelkie tego wariacje), bez wzgledu czy jest sie antysemitą czy nie, ma wydźwięk negatywny wiec uzywanie takich okreslen to balansowanie na cieńkiej linii. Nic nie poradzimy na to w jakim kraju żyjemy. To jest tak jak czasami z karnymi - zdarza sie ze jeden sedzia gwizdnie w danej sytuacji a drugi nie. Ta sytuacja na forum zasłużyła co najmniej na zwrócenie uwagi.
Skoro dla Ciebie określenie "Ty Żydzie" nie jest obraźliwe, podobnie jak "Panienko" to myślę, że śmiało możemy się tak zwracać do Ciebie na forum, chyba, że jednak jest?
Mnie naprawde nie obchodzi jak inni odbieraja slowo Zyd.To juz ich problem jesli dla nich to obraza.Nie musze sie stosowac do norm ktory uwazam za chore (ze okreslenie Zyd to obraza)Napisalem prawde (udowadniajac ze mam racje) i nie powinienem dostac ostrzezenia.
Wiec niech teraz Kotek albo admini beda konsekwentni.Minimum jedno ostrzezenia dla Kotka za nazwanie mnie nacjonalista (jesli to nie jest obraza to nie mam pytan).A co do panienki (nie nosze kolczykow brylanotwych w uszach) i Zyda to pamietajcie tylko o jednej subtelnej roznicy.Ja jestem uzytkownikiem tego forum a Ronaldo (panienka) i Ajax (jako klub czy dzialacze albo prawdziwi kibice dla ktorych przypominam jeszcze raz okreslenie zydowski nie jest obraza) nie sa jego uzytkownikami.
Wiec odpowiedz mi Dzidzius?Czy na tym forum karze sie za mowienie prawdy?Czy mam myslec i mowic tak zeby sie wszystkim (a w szczegolnosci modom i adminom) podobalo?Jak to jest?I w koncu jak uwazasz kto ma racje?Ja czy wybrany przez Ciebie mod Kotek?
Kto ma mi dać to ostrzeżenie, ja sam? Zresztą nie wiesz chyba, że nie jesteś od decydowania komu, ile i za co. To tak dla przypomnienia.Minimum jedno ostrzezenia dla Kotka
Kotek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 12 sty 2005, 16:22
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzidzius » 12 sty 2005, 16:31
dzidzius
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio