Ostrzeżenia - komentarze - Strona 25

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3333

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 12 sty 2005, 15:03

Raczej powod dlaczego to ostrzezenie ma nie byc cofniete mi podajcie.Napisalem ze Ajax to zydowski klub i nie obrazilem ich bo jest to zgodne z prawda a kibice Ajaxu sa z tego dumni.Wiec za co to ostrzezenie?Bo Kotek tak sobie wymyslil i dla niego okreslenie zydowski jest obrazliwe?To juz chyba nie moj problem tylko jego.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 12 sty 2005, 15:04

Kotek pisze:
Tomusmc pisze:Wątpie zeby cos Ci z tego wyszło, ale jak możesz to podaj nam powód dla którego to ostrzeżenie miałoby być usunięte. Pozatym chciałes interwencje adminów więc masz. Na tym powinno sie zakonczyć bo to bedzie sie ciągnęło jeszcze długo, długo, a to nie ma większego sensu. Przecież 1WP to jeszcze nie koniec świata!
Ale zamiast czterech jest pięć. Dalej tego nie rozumiesz? :lol:
No tak :D sorki :) to faktycznie powod :roll: ja rozumiem gdyby było 9 :?
Chlopaczek pisze:Raczej powod dlaczego to ostrzezenie ma nie byc cofniete mi podajcie.Napisalem ze Ajax to zydowski klub i nie obrazilem ich bo jest to zgodne z prawda a kibice Ajaxu sa z tego dumni.Wiec za co to ostrzezenie?Bo Kotek tak sobie wymyslil i dla niego okreslenie zydowski jest obrazliwe?To juz chyba nie moj problem tylko jego.
Jeśli Dzidziuś nie widział w ostrzeżniu zadnych zastrzeżeń to ono pewnie zostanie. My nic na to nie mozemy poradzic. Jak chcesz to walcz dalej, ale juz na privie. Pozdro.
Ostatnio zmieniony 12 sty 2005, 15:06 przez Tomusmc, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
sirtomaszo
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sirtomaszo » 12 sty 2005, 15:04

Aha i to jest spamowanie?

Po prostu założyłem temat i nie miałem zielonego pojęcia że już taki istnieje. Ale ten temat był w reprezentacji a nie w lidze polskiej.
Tak więc o co chodzi :?: :roll: :roll:

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 12 sty 2005, 15:05

Kotek pisze:
Tomusmc pisze:Wątpie zeby cos Ci z tego wyszło, ale jak możesz to podaj nam powód dla którego to ostrzeżenie miałoby być usunięte. Pozatym chciałes interwencje adminów więc masz. Na tym powinno sie zakonczyć bo to bedzie sie ciągnęło jeszcze długo, długo, a to nie ma większego sensu. Przecież 1WP to jeszcze nie koniec świata!
Raczej chodzi o to ze to ostrzezenie jest niesprawiedliwe.Pal licho gdyby bylo sprawiedliwe ale nie jest i tu jest caly problem.Poza tym znowu przesuwa w czasie licznik 21 dni zeby mi sie wszystkie zzerowaly.

Paszti
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Paszti » 12 sty 2005, 15:05

Kotek pisze:
może niedługo by mu się wsyztskie wykasowały a tak to znowu musi czekać??

a w tej sprawie uważam że chłopaczek ma rację :wink: owszem, mógł ktoś nie wiedzieć o tym co napisał ale potem wyjaśnił o oc mu chodziło tym bardziej że to kotek dał mu ostrzeżenie a On jest fanem ajaxu (chyba że się myle) więc on powinien to wiedzieć najlepiej :wink:

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 12 sty 2005, 15:09

Pasztet pisze:
Kotek pisze:

a w tej sprawie uważam że chłopaczek ma rację :wink: owszem, mógł ktoś nie wiedzieć o tym co napisał ale potem wyjaśnił o oc mu chodziło tym bardziej że to kotek dał mu ostrzeżenie a On jest fanem ajaxu (chyba że się myle) więc on powinien to wiedzieć najlepiej :wink:
Dlatego mowie, ze w tym momencie moderatorzy nic nie zrobią. Z takimi problemami trzeba iść wyżej. Dzidzius twierdzi, ze odpisywał na pretensje Chłopaczka, a że Chłopaczek nic nie dostał to tez nie jest nikogo wina. No coz bynajmniej powtarzam, że w tym momencie to tylko admini mogą rozwiązać ten spór.

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 12 sty 2005, 15:10

Tomusmc pisze:
Pasztet pisze:
Kotek pisze:

Dlatego mowie, ze w tym momencie moderatorzy nic nie zrobią. Z takimi problemami trzeba iść wyżej. Dzidzius twierdzi, ze odpisywał na pretensje Chłopaczka, a że Chłopaczek nic nie dostał to tez nie jest nikogo wina. No coz bynajmniej powtarzam, że w tym momencie to tylko admini mogą rozwiązać ten spór.

Albo załatwmy to polubownie. Koniec dyskusji i niech zostanie tak jak jest.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 12 sty 2005, 15:16

Ale mi rozwiazanie polubowne :lol: Chyba nie wiesz co to slowo znaczy.
Mi zostanie ostrzezenie wyjdzie ze miales racje i bedzie super.Strasznie polubownie.
Dobra troll z Toba dzieciaku.Ajax jest zdowskim klubem czy tego chcesz czy nie chcesz (ostrzezenie znowu dostane za zydowski Ajax?).Widze ze admini pozostaja "neutralni" no to trudno.

Ale ciagle zadam przeprosin za zarzucenie mi pogladow nacjonalistycznych i sugerowanie ze mam problemy z samym soba.Dotknely mnie te stwierdzenia wiec przeprosiny beda na miejscu.

Awatar użytkownika
dzidzius
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzidzius » 12 sty 2005, 15:24

Dwukrotnie otrzymałem wiadomosć - dwukrotnie odpisałem. Wina że cos nie dotarło jest inyczyja, bo skąd chłopaczek mogłeś wiedzieć że ja odpisałem i skąd ja mogłem wiedzieć że nie dotarło. Ale to można było się upewnić, prawda?
Ale żeby nie było to odpisze tutaj.
W polsce okreslenie kogos w ten sposób (ty żydzie lub wszelkie tego wariacje), bez wzgledu czy jest sie antysemitą czy nie, ma wydźwięk negatywny wiec uzywanie takich okreslen to balansowanie na cieńkiej linii. Nic nie poradzimy na to w jakim kraju żyjemy. To jest tak jak czasami z karnymi - zdarza sie ze jeden sedzia gwizdnie w danej sytuacji a drugi nie. Ta sytuacja na forum zasłużyła co najmniej na zwrócenie uwagi.
Skoro dla Ciebie określenie "Ty Żydzie" nie jest obraźliwe, podobnie jak "Panienko" to myślę, że śmiało możemy się tak zwracać do Ciebie na forum, chyba, że jednak jest?

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 12 sty 2005, 15:29

Chlopaczek pisze:Ale mi rozwiazanie polubowne :lol: Chyba nie wiesz co to slowo znaczy.
Mi zostanie ostrzezenie wyjdzie ze miales racje i bedzie super.Strasznie polubownie.
Dobra troll z Toba dzieciaku.Ajax jest zdowskim klubem czy tego chcesz czy nie chcesz (ostrzezenie znowu dostane za zydowski Ajax?).Widze ze admini pozostaja "neutralni" no to trudno.

Ale ciagle zadam przeprosin za zarzucenie mi pogladow nacjonalistycznych i sugerowanie ze mam problemy z samym soba.Dotknely mnie te stwierdzenia wiec przeprosiny beda na miejscu.
Mnie również dotyka prawie każde zdanie pisane przez ciebie, ale w przeciwnieństwie do ciebie ja potrafię tego nie pisać, a że ty dzielisz się takimi informacjami z tysiącem osób jest na miejscu, to w porządku. Poza tym oczerniałeś mnie wiele razy, ale nie wymagam od ciebie przeprosin, nawet o nie nie proszę, nawet jak je napiszesz to ja i tak wiem, że myślisz co innego także wiesz... na tym mi nie zależy. A jeżeli chcesz ode mnie słowa "przepraszam" to w porządku, ale wiedz, że tak naprawdę to tylko wpisane puste słowo w białe pole...

Ale dziecko nie liczy się sponsor sprzed siedemdziesięciu lat w określeniu klubu. Wyobraź sobie Magazyn Ligi Mistrzów:
"Dziś o dwudziestej pierwszej na ArenA wybiegną zespoły rosyjskiej Chelsea i żydowskiego Ajaxu"

Tak więc widzisz. Ajax to holenderski klub, a określeniem żydowski jak już powiedział Andreyew można rozumieć dwuznacznie. Niestety każdy z nas zrozumiał inaczej, sprostowanie odbyło się po fakcie, więc niestety, ale jest jak jest.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 12 sty 2005, 15:54

dzidzius pisze:Dwukrotnie otrzymałem wiadomosć - dwukrotnie odpisałem. Wina że cos nie dotarło jest inyczyja, bo skąd chłopaczek mogłeś wiedzieć że ja odpisałem i skąd ja mogłem wiedzieć że nie dotarło. Ale to można było się upewnić, prawda?
W polsce okreslenie kogos w ten sposób (ty żydzie lub wszelkie tego wariacje), bez wzgledu czy jest sie antysemitą czy nie, ma wydźwięk negatywny wiec uzywanie takich okreslen to balansowanie na cieńkiej linii. Nic nie poradzimy na to w jakim kraju żyjemy. To jest tak jak czasami z karnymi - zdarza sie ze jeden sedzia gwizdnie w danej sytuacji a drugi nie. Ta sytuacja na forum zasłużyła co najmniej na zwrócenie uwagi.
Skoro dla Ciebie określenie "Ty Żydzie" nie jest obraźliwe, podobnie jak "Panienko" to myślę, że śmiało możemy się tak zwracać do Ciebie na forum, chyba, że jednak jest?
No to widocznie wina GG.Przeciez nie bede zagadywal i sie pytal czy odpisales juz bo to by bylo dziwne.
Mnie naprawde nie obchodzi jak inni odbieraja slowo Zyd.To juz ich problem jesli dla nich to obraza.Nie musze sie stosowac do norm ktory uwazam za chore (ze okreslenie Zyd to obraza)Napisalem prawde (udowadniajac ze mam racje) i nie powinienem dostac ostrzezenia.
Wiec niech teraz Kotek albo admini beda konsekwentni.Minimum jedno ostrzezenia dla Kotka za nazwanie mnie nacjonalista (jesli to nie jest obraza to nie mam pytan).A co do panienki (nie nosze kolczykow brylanotwych w uszach) i Zyda to pamietajcie tylko o jednej subtelnej roznicy.Ja jestem uzytkownikiem tego forum a Ronaldo (panienka) i Ajax (jako klub czy dzialacze albo prawdziwi kibice dla ktorych przypominam jeszcze raz okreslenie zydowski nie jest obraza) nie sa jego uzytkownikami.
Wiec odpowiedz mi Dzidzius?Czy na tym forum karze sie za mowienie prawdy?Czy mam myslec i mowic tak zeby sie wszystkim (a w szczegolnosci modom i adminom) podobalo?Jak to jest?I w koncu jak uwazasz kto ma racje?Ja czy wybrany przez Ciebie mod Kotek?

mathiasek12
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mathiasek12 » 12 sty 2005, 15:59

chłpaczek daj sie spokój bedziesz sie kłocic przez miesiac o jedno wp bez przesaddy a z reszta z modami jeszczce chyba nikt nie wygrał :D

Awatar użytkownika
Kotek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kotek » 12 sty 2005, 16:02

Chlopaczek pisze:
dzidzius pisze:Dwukrotnie otrzymałem wiadomosć - dwukrotnie odpisałem. Wina że cos nie dotarło jest inyczyja, bo skąd chłopaczek mogłeś wiedzieć że ja odpisałem i skąd ja mogłem wiedzieć że nie dotarło. Ale to można było się upewnić, prawda?
No to widocznie wina GG.Przeciez nie bede zagadywal i sie pytal czy odpisales juz bo to by bylo dziwne.
Mnie naprawde nie obchodzi jak inni odbieraja slowo Zyd.To juz ich problem jesli dla nich to obraza.Nie musze sie stosowac do norm ktory uwazam za chore (ze okreslenie Zyd to obraza)Napisalem prawde (udowadniajac ze mam racje) i nie powinienem dostac ostrzezenia.
Wiec niech teraz Kotek albo admini beda konsekwentni.Minimum jedno ostrzezenia dla Kotka za nazwanie mnie nacjonalista (jesli to nie jest obraza to nie mam pytan).A co do panienki (nie nosze kolczykow brylanotwych w uszach) i Zyda to pamietajcie tylko o jednej subtelnej roznicy.Ja jestem uzytkownikiem tego forum a Ronaldo (panienka) i Ajax (jako klub czy dzialacze albo prawdziwi kibice dla ktorych przypominam jeszcze raz okreslenie zydowski nie jest obraza) nie sa jego uzytkownikami.
Wiec odpowiedz mi Dzidzius?Czy na tym forum karze sie za mowienie prawdy?Czy mam myslec i mowic tak zeby sie wszystkim (a w szczegolnosci modom i adminom) podobalo?Jak to jest?I w koncu jak uwazasz kto ma racje?Ja czy wybrany przez Ciebie mod Kotek?
Po pierwsze nie jestem moderatorem z widzimisie dzidziusia. Po drugie nie nazwałem Cię nacjonalistą, to sobie wypraszam a podobny tekst zrozumiałeś inaczej, ale mniejsza o to. Co do zdania:
Minimum jedno ostrzezenia dla Kotka
Kto ma mi dać to ostrzeżenie, ja sam? Zresztą nie wiesz chyba, że nie jesteś od decydowania komu, ile i za co. To tak dla przypomnienia.

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 12 sty 2005, 16:22

Napisales ze w mojej wypowiedzi przejawia sie nacjonalizm wiec na jedno wychodzi (do dzis sie zastanawiam jak mogles to wyczytac ze zdania "zydowski Ajax" chyba masz jakies zdolnosci telepatyczne).Powinienes dostac za to ostrzezenie bo to ciezka obraza dla drugiego czlowieka.Daleko mi do takich pogladow.

Awatar użytkownika
dzidzius
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzidzius » 12 sty 2005, 16:31

Pisząc o kimś coś powinieneś sie spodziewać podobnych słów w swoim kierunku. Co to za różnica że Ronaldo tu nie pisze? Skoro dla Ciebie Panienka to nic to tak będę się teraz do Ciebie zwracał.
Poza tym nie karze się za mówienie prawdy tylko za sposób jej wypowiadania, napisałem Ci - balansowałeś na cienkiej linii, nie Twoja i nie moja wina jak to wygląda w tym kraju z używaniem określeń "żydowskich" i jak to jest odbierane. Przekonałeś się na własnej skórze i tyle. Myśle, że porównanie do sędziego i karnego było bardzo trafne.
Za niecałe 21 dni, jeśli nic się nie wydarzy, nie będzie ostrzeżenia i po kłopocie. Teraz kasować go nie będziemy. To tyle ode mnie w tej kwestii.

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”