Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 526

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
4
31%
Oddanie Sneijdera
1
8%
Zatrudnienie Beniteza
0
Brak głosów
Zwolnienie Xabiego
6
46%
Zatrudnienie Mourinho
2
15%
herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 09 lip 2007, 16:33

Może i tak, ale te jego wypowiedzi są na prawdę..;/

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2406
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 lip 2007, 16:40

herdek pisze:Może i tak, ale te jego wypowiedzi są na prawdę..;/
Kiedy wygrywa się z Barcą zawsze się powie, że grało się dobrze, bo grając źle z Barcą wygrać się nie da. Zmieni się tylko tyle, że Capello o sędziach i przeciwnikach nie chciał rozmawiać. Schuster być może będzie bardziej kontrowersyjny w niektórych wypowiedziach, ale i tak daleko mu pod tym względem do Mourinho :lol:

herdek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 09 lip 2007, 16:42

Tu sie zgadzam..Jose zawsze szukal winnych, zaczynając od sędziów po Rijkaarda;d

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 09 lip 2007, 17:04

Bask pisze:Już pisałem kilka razy, że jestem za tym transferem, ale my wolimy się uganiać najpierw za Kaką, a potem za Cesciem
Mi się bardzo podoba ten artykuł Steca na temat Riquelme http://www.sport.pl/GW/1,75696,4279929.html
Wydaje mi się że trafia idealnie w sedno. Nie muszę chyba mówić, że nie jestem zwolennikiem sprowadzenia go na SB. Choć muszę przyznać że jest to niezwykle ciekawy piłkarz.

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 09 lip 2007, 18:23

brylancik pisze:herdek - Schuster akurat ma pewne powody z przeszłości, aby za Barcą nie przepadać.
oj fakt, dlatego im na złość zrobił i przeszedł do Realu, a dla Królewskich to było jak woda na młyn, bo wtedy Angel wymiatał. Schuster nie przepada od tamtego czasu za Barcą.

A pamieta ktos słowa Calderona, że razem z Schusterem ma być zaprezentowanych 2 nowtch graczy? Metzelder tak, ale kto ten drugi, wychodzi, że Schuster będzie też grał :lol: w koncu dostał koszulkę z nr 1, Casillas na ławe :P

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 lip 2007, 18:33

Akarin - Drugi byłby Chivu, gdyby nie jego dziwaczni agenci.

A tamto napisałem ja, a nie brylancik :P

brylancik - Ten artykół był na forum wrzucany już X razy :P

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 09 lip 2007, 18:40

jakby nie jego dziwaczni agenci chivu juz od dawna gralby w barcelonie

Awatar użytkownika
Akarin
Bundesliga ToNi Liga
Reputacja: 45

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 09 lip 2007, 18:44

rkoeman pisze:A tamto napisałem ja, a nie brylancik
pilka.pl szwankuje :maruda:
RealFan pisze:Akarin - Drugi byłby Chivu, gdyby nie jego dziwaczni agenci.
wiem, ale tak naprawdę to Calderon trochę sie zbłaźnił, powiedział wcześniej, że są juz z 3 kolejnymi graczami dogadani i po prezentacji nowego trenera będą oni zaprezentowani (w przeciegu tygodnia). To są jego słowa kiedy powiadomił, że Matzelder będzie w Realu. Potem mówi, że razem z Schusterem zaprezentowanych zostnie dwóch graczy. Czyli jak mówiłem, Schuster będzie grał :P

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 lip 2007, 18:50

rkoeman pisze:jakby nie jego dziwaczni agenci chivu juz od dawna gralby w barcelonie
Nic pewnego w końcu Roma oferty Barcelony nie zaakceptowała :P

SiergiejBlanco
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiergiejBlanco » 09 lip 2007, 19:20

Dobra. jest trener i git. Ale przydalyby sie jeszcze jakies transfery, a jak narazie duzo jest spekulacji i malo dzialan. Metzelder co prawda jest zaklepany, ale wielkim wzmocnieniem Niemca nazwac nie mozna. Trzeba jeszcze conajmniej jednego gracza na obrone, a niestety Chivu jest juz raczej dla Krolewskich nie do wyjecia. Pozostaje Heinze i...nie mam pomyslu kto jeszcze moglby przyjsc :/ Poza tym przydalby sie ktos zamiast Gutiego, ktorego formy wrecz nie da sie przewidziec. Ja osobiscie jestem goracym zwolennikiem talentu Samira Nasri, ale jeden mlodzik, nawet przypominajacy stylem gry samego Zidane'a to wciaz za malo. Dlatego bardzo podoba mi sie pomysl z Juanem Romanem Riquelme, aczkolwiek wydaje mi sie malo prawdopodobny do zrealizowania.

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 09 lip 2007, 19:25

zaakceptowala. bo zezwolili na rozmowy z pilkarzem i jego agentem

to ze pedja lubi negocjowac i jak mu klub mowi - 18 to on mowi - ok to juz nie moja wina

jakby pilkarz chcial tu juz dawno by gral u nas. a nie od dzis wiadomo ze on barcelone lubi i jej kibicuje. sek w tym ze ma dwoch mafiozow za agentow i jest ich zakladnikiem

jak swojego czasu ronaldo. dla mnie to skandal ze tacy ludzie sa w pilce. strasznie wiele karier mniej znanych pilkarzy musza niszczyc w taki sposob

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 lip 2007, 19:31

Barca dałaby mniej bo włączony miał być Giuly, Sylvinho czy kij wie kto.

U nas był brany pod uwagę Cicinho do wymiany, ale Roma wolała kasę. Real zapłaciłby zatem gotówką. Teraz chcieli go kupić, to spotkali się z odpowiedzią negatywną bo Schuster stwierdził, że Cycu mu się przyda :P

A co do agentów to zwyczajnie kierowali się swoim dobrem, a nie piłkarza. Też chcieli się na wszystkim nachapać i widocznie Inter daje taką możliwość :roll:

Awatar użytkownika
rkoeman
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 09 lip 2007, 20:37

ale roma nie ma nic do gadania w tej operacji. to ze pedja wyskoczyl jak glupek 18 bankami tego nie zmienia. zalozyl sobie ze na pewno bedzie chcial isc do realu a z tego co mowi agent to tylko wkurzylo pilkarza bo nikt sie z nim nie kontaktowal

zauwazmy jedno - wszystko bylo dogadane z interem i nagle weszla barca. i transfer zostal wycofany. wiec cos na rzeczy bylo. jednak agenci robia swoje i chivu zostanie w romie na rok. zgarna wieksza kase za podpisanie kontraktu i bede sie cieszyc

tak naprawde dobro chivu maja gleboko gdzies

ps - inter w tym okienku chcial kupic suazo i chivu. ona transfery malo czyste i zgodne z zasadami. inter widac inaczej nie umie. to juz nie pierwszy przypadek gdy agenci pilkarza ktory ma do nich isc dostaja kase w lape

prostym przykaldem jest choby ronaldo i jego 2 wspanialych agentow. z ktorych jeden teraz siedzi

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 lip 2007, 20:50

rkoeman pisze:ps - inter w tym okienku chcial kupic suazo i chivu. ona transfery malo czyste i zgodne z zasadami. inter widac inaczej nie umie. to juz nie pierwszy przypadek gdy agenci pilkarza ktory ma do nich isc dostaja kase w lape

prostym przykaldem jest choby ronaldo i jego 2 wspanialych agentow. z ktorych jeden teraz siedzi
No no, bo jeszcze zaraz się zlecą i zaczną Cię atakować :lol:

Fakt jest jeden i niezaprzeczalny. To agenci wszystko ustawili, a Chivu nie miał prawie nic do powiedzenia. Jakby agenci chcieli Real to byłby w Realu, jak Barcę to w Barcy, a jak Inter to Inter. Najśmieszniej będzie jak zostanie w Romie, ale klub byłby na tym stratny...Chamskie zachowanie :?

Awatar użytkownika
brylancik
Oleguer Fan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 09 lip 2007, 20:54

rkoeman pisze:to ze pedja wyskoczyl jak glupek 18 bankami tego nie zmienia.
No.... przecież 18 baniek za Chivu to jest zajebiście duża kwota. Ehhh ten głupi Pedja. Przecież 18 baniek to można dać za Milito a nie jakiegoś rumuna.
RealFan pisze: brylancik - Ten artykół był na forum wrzucany już X razy
Ja widziałem tylko że Róża podawał. W każdym razie podałem ten link bo nie chciało mi się pisać na kacu a tam było wszystko co chciałem przekazać. Ja Romana nie widzę u nas.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”