Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 09 lip 2007, 16:33
herdek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 lip 2007, 16:40
Kiedy wygrywa się z Barcą zawsze się powie, że grało się dobrze, bo grając źle z Barcą wygrać się nie da. Zmieni się tylko tyle, że Capello o sędziach i przeciwnikach nie chciał rozmawiać. Schuster być może będzie bardziej kontrowersyjny w niektórych wypowiedziach, ale i tak daleko mu pod tym względem do Mourinhoherdek pisze:Może i tak, ale te jego wypowiedzi są na prawdę..;/
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: herdek » 09 lip 2007, 16:42
herdek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 09 lip 2007, 17:04
Mi się bardzo podoba ten artykuł Steca na temat Riquelme http://www.sport.pl/GW/1,75696,4279929.htmlBask pisze:Już pisałem kilka razy, że jestem za tym transferem, ale my wolimy się uganiać najpierw za Kaką, a potem za Cesciem
brylancik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 09 lip 2007, 18:23
oj fakt, dlatego im na złość zrobił i przeszedł do Realu, a dla Królewskich to było jak woda na młyn, bo wtedy Angel wymiatał. Schuster nie przepada od tamtego czasu za Barcą.brylancik pisze:herdek - Schuster akurat ma pewne powody z przeszłości, aby za Barcą nie przepadać.
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 lip 2007, 18:33
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 09 lip 2007, 18:40
rkoeman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Akarin » 09 lip 2007, 18:44
pilka.pl szwankujerkoeman pisze:A tamto napisałem ja, a nie brylancik
wiem, ale tak naprawdę to Calderon trochę sie zbłaźnił, powiedział wcześniej, że są juz z 3 kolejnymi graczami dogadani i po prezentacji nowego trenera będą oni zaprezentowani (w przeciegu tygodnia). To są jego słowa kiedy powiadomił, że Matzelder będzie w Realu. Potem mówi, że razem z Schusterem zaprezentowanych zostnie dwóch graczy. Czyli jak mówiłem, Schuster będzie grałRealFan pisze:Akarin - Drugi byłby Chivu, gdyby nie jego dziwaczni agenci.
Akarin

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 lip 2007, 18:50
Nic pewnego w końcu Roma oferty Barcelony nie zaakceptowałarkoeman pisze:jakby nie jego dziwaczni agenci chivu juz od dawna gralby w barcelonie
Kluchman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SiergiejBlanco » 09 lip 2007, 19:20
SiergiejBlanco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 09 lip 2007, 19:25
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 lip 2007, 19:31
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: rkoeman » 09 lip 2007, 20:37
rkoeman

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 09 lip 2007, 20:50
No no, bo jeszcze zaraz się zlecą i zaczną Cię atakowaćrkoeman pisze:ps - inter w tym okienku chcial kupic suazo i chivu. ona transfery malo czyste i zgodne z zasadami. inter widac inaczej nie umie. to juz nie pierwszy przypadek gdy agenci pilkarza ktory ma do nich isc dostaja kase w lape
prostym przykaldem jest choby ronaldo i jego 2 wspanialych agentow. z ktorych jeden teraz siedzi
Kluchman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: brylancik » 09 lip 2007, 20:54
No.... przecież 18 baniek za Chivu to jest zajebiście duża kwota. Ehhh ten głupi Pedja. Przecież 18 baniek to można dać za Milito a nie jakiegoś rumuna.rkoeman pisze:to ze pedja wyskoczyl jak glupek 18 bankami tego nie zmienia.
Ja widziałem tylko że Róża podawał. W każdym razie podałem ten link bo nie chciało mi się pisać na kacu a tam było wszystko co chciałem przekazać. Ja Romana nie widzę u nas.RealFan pisze: brylancik - Ten artykół był na forum wrzucany już X razy
brylancik
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio